Přejít na výpis diskuzí
BioWare předvádí základy soubojového systému Mass Effect: Andromeda
20.2.2017 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Ale organický život nezanikl. Byl spojen se syntetickým životem.
Tak samo jako syntetický život byl spojen s organickým.
Najednou máš výhodu obojího zároveň. -
Narazil jsem na tohle:
"With MEA, we decided to keep defenses static (i.e. If an enemy doesn't have shields on Normal, then he doesn't have them on Insanity either), but we increase enemy durability enough to require a well-made character (and ideally well-crafted weapons) to take them down quickly, we increase enemy damage enough to melt you very quickly when you're out of cover, we increase enemy reaction times and make them smarter about flanking and taking advantage of when you do something unwise (trying to use a hover attack when surrounded by entrenched foes, for instance), using more flushing attacks to force you out of cover, and so forth. We also scale the player's health and shield gates, so you've got very little slack if you screw up."
Takže bych to neviděl tak černě *14* -
Na tohle si přišel kde ? Souhlasím s tím že souboje v ME1 byly tak nějak nic moc, ale na Insanity ME2 a převážně ME3 je neuvěřitelná zábava.
Inquisition radši v ohledu soubojovýho systému nezmiňovat to je tak tragickej systém že nechápu jak to do tý hry mohli dát. -
Tak ti to měli, aby jim nebylo teplo nebo zima ne *1*
-
Zas ten systém přehřívání zbraní byl zajímavý.
-
Nebyl zelený konec jediný, kde zemřel Shepard (teda kromě volby č.4 boj do hořkého konce)? V obou dalších z něho něco přežije.
-
Z mého pohledu nebyl zničen, spíš vylepšen. *3* Je ale pravda, že když jsem naposledy ME hrál, jevil se mi jako nejlepší modrý konec. Červený je v každém případě nejhorší.
-
Jak to, že nic nebylo nenávratně zničeno? Vždyť byl nenávratně zlikvidován veškerý organický život v galaxii! A bez ničího svolení? Jak by se to líbilo třeba tobě? A o nějakém věčném míru můžeme taky jen hypoteticky uvažovat. Co se asi stane, až se za pár tisíc let někde samovolně znovu vyvine nějaký organický život? Automaticky ho zase syntetizují? Nebo rovnou zničí? A jak on bude reagovat na syntetiky?
-
Boje byli vždy v ME nejslabší stránkou a vůbec by mi nevadilo kdyby o tak zůstalo. Hlavně pořádný příběh a postavy... hlavně né Inquisition
-
Anglicky umím celkem dobře, ale hra takového rozsahu je rozhodně lepší v češtině, už jen kvůli epickému příběhu.....chci rozumět každému slovu.
-
Protože nikdo další neumřel, nic nebylo nenávratně zničeno a zajistil věčný mír mezi organiky a syntetiky a ještě všechny podstatně vylepšil.
-
Jen ze zvědavosti, proč ti přišel zelenej konec nejlepší ?
-
Nauč se anglicky, věř mi, stojí to za to.
-
Ano. Ale věřme že to bude jen nízkou obtížností kvůli prezentaci. Mám také obavy, aby ty schopnosti hráče nepřehnali a neudělali z něj stroj na zabíjení. Již nyní v MP ME3 byli někteří hráči díky zbraním a schopnostem tak silní, že ostatní neměli co dělat.
-
Já rozlišuju mezi koncem a závěrem. Za konec považuji to úplně konečné rozhodnutí, což v ME2 znamená výběr mezi výbuchy dvou barev a ve trojce o barvičku přidali. Závěrem rozumím celou poslední misi, tedy v obou případech rozhodující bitvu. Tu měla dvojka precizní a trojka naprosto debilně trapně uboze odfláknutou. Nechápal jsem a beru to jako ostudu. Ale jinak byla trojka podle mě výborně zvládnutá - jen ten závěr. Ani ten konec mě nijak extra nevytočil, jen jsem jich čekal o něco víc (volil jsem zelený konec, přišel mi nejlepší).
-
Úplný konec dvojky (bez DLC) bylo vybrat si mezi červeným výbuchem (zničení stanice kolektorů) a modrým výbuchem (zabije kolektory, ale stanici nechá Cerberu).
-
Úplný konec dvojky (bez DLC) bylo vybrat si mezi červeným výbuchem (zničení stanice kolektorů) a modrým výbuchem (zabije kolektory, ale stanici nechá Cerberu).
-
A cos udělal ty?
-
Při vydání určitě ne. Časem možná jo, ale trvalo by to dost dlouho. Třeba DA: I ještě není, s tím frosbite enginem jsou problémy a Bioware vstříc nevychází.
-
a nebudou v teto hre "uprchlici" lide? tak klidne muzete nejakou pomoct prijmout a pak stedreho darce zastrelit a zakricet si make america great again *1*