Přejít na výpis diskuzí
BioWare předvádí základy soubojového systému Mass Effect: Andromeda
20.2.2017 | Petr Poláček
54 příspěvků
-
Já už asi chápu, jak funguješ. Vždycky prostě napíšeš přesný opak toho, co si myslíš, jinak si to vysvětlit neumím.
-
Jak to bylo na trojce poznat? Mně přišel příběh zvládnutý velmi dobře a jediné, co mi vadilo, byl odfláknutý závěr. Nejvíc lidi nadávali na konec, ale třeba ve dvojce byl samotný konec ještě horší (vyber si ze dvou barev).
-
Světotvorný motor? *1*
-
to, ze pandulakovi nebude treba na zabitie dat 1headshot, ale 10 nieje cesta ako riesit obtiaznosti, bohuzial
-
Bobe budíček. Nejlepší hry co spatřili světlo světla a zejména nejlepší hry v posledních letech stavěli na silném příběhu, atmosféře a postavách.
-
Z toho jsem měl taky strach, ale ono je logické, že na nějakou prezentaci zvolí nízkou obtížnost, aby tam mohli dělat psí kusy. Kdyby půlka videa byla o tom, jak se kryje a se zčervenalou obrazovkou vydýchává pár zásahů, tak by moc nezaujalo. Ale ME tradičně nabízel celkem širokou škálu obtížnosti a mohl hrát jak za supermana, tak "realisticky" a umřít na pár zásahů (kdo hrál jedničku na spectre obtížnost, ví, o čem mluvím *1* ).
-
Si všimni, že za účelom ukážky je úroveň hlavného hrdinu dosť vysoko. Vôbec to nehovorí o tom, aká ťažká bude hra. Plus určite bude možnosť výberu a najťažšie obtiažnosti na sto pro nepôjdu hrať tak ľahko.
-
Vidím, že hrajete v podstatě za boha..nechápu - proč jeden z vašich skillů prostě není "Create habitable planet" ... ? zachránilo by to miliony životů a válku zkrátilo o stovky let. zív.
-
nedělej si žádné iluze, Drew Karpyshyn, který pracoval na prvních 2 ME, už na tom nedělá. Na kvalitě trojky to bylo poznat. Čtverka bude kvalitou asi na úrovni SW7, tj nic nového, akorát dojení toho starého, v nové galaxii potkáme i staré rasy, příběh bude na urovni DAI.
-
Skus filmy nebo knihy. Tohle je stranka o hrach.
-
A to je dobre. Rpg cast byla vzdycky v Mass Efektu nejslabsi, proto by ji mohli uplne vynechat a dat tam jen souboje.
-
Hlavne nech to má príbeh, postavy a atmosféru.
-
v roce 2018 při vyhlašování nej her to bude kandidovat na nejlepší arénovou střílečku roku
-
AI tam zmätene pobehuje, to AI používa ten cover systém asi tak ako to používali vareni v ME2, teda ak o ten cover náhodou zakopnú...