Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekoukej se na to, ze nam nepatri ceska republika, ale ze nam patri cela eu
  • Jack1947
    Nejlíp aby oni "slabý" převzali kontrolu nad naší zemí apak byl od nás klid že ? protože už vlastně česká republika nám tak nějak po Evropské unii nepatří *3*
  • Nevíte někdo, jestli bude nebo nebude čeština??
  • Ono je vždycka jednodušši zavřít oči a nehnout prstem, než projevit trochu solidarity a pomoct druhým, že, hlavně aby to nedalo moc práce, nebo to chudáka čecháčka něco nestálo
  • Ideálně by hra byla propojená s Facebookovými účty hráčů a pokaždé, kdy by se někdo rozhodl sexisticko-rasisticko-Trumpisticko-nacisticky, tak by hra o tom postnula na jeho Facebooku, aby to všichni viděli a mohli se s ním unfriendnout.
  • a když se rozhodne "špatně" a uprchlíkům nepomůže tak mu strhnou určité procento kreditů a ty rozdělí zachráněným uprchlíkům ostatních hráčů a dostane 50% přirážku na všechna DLC *1*
  • Ta stylizace do prvního ME je docela povedená, stejně špatný postavy s plastelínou na hlavě jak před deseti lety,
  • O konci ME2 bych bejt tebou radši mlčel. Neznám hru kde mají tvoje rozhodnutí z celý hry takovej dopad jako je suicide mission.
    ME3 mělo fantastický linky - rannoch, tuchanka - vedlejší questy se známýma postavama atd. Jediný co je neuvěřitelnej sh*t je konec. Celou hru tam jsou náznaky na to že shepard prochází indoktrinací a místo toho dostaneme rgb konec(kdo zatraceně vymyslel zelenej konec by mě teda fakt zajímalo)
  • Silně doufám, že Bioware dá hráčům možnost projevit jejich sociální cítění.

Ideální by bylo, kdyby hra např. měla situaci, kdy hráč může zachránit nějaké menšinové uprchlíky. Poté, co by se rozhodl správně - pomoci oněm uprchlíkům - hra by nabídla možnost poslat peníze nějaké charitě, která pomáhá umisťovat muslimské uprchlíky do západních zemí.
  • spytaj sa to Lucasa, ked vymyslal stormtrooperov
  • Horší soubojovej systém než v prvním ME byl snad už jen v prvním Witcherovi.
  • Vogon
    To samé říkali Bioware o DA:I, a byl to open world. V tom článku taky říká, že tam budou některé otevřené zóny, některé uzavřenější a příběh bude v izolovaných oblastech.
  • maros.goc
    až na to, že to open world nebude ;)
    http://www.gamespot.com/articles/mass-effect-andromeda-is-not-an-open-world-game-pr/1100-6447852/
  • Kde se na konci dvojky vybiralo ze dvou barev? Celkove konecna sekvence ME2 byla kvalitou trosku jinde nez cely ME3.
  • Jako treba doom, overwatch, tw warhammer nebo skyrim?
  • spis nechapu na co nosit brneni, kdyz pak stejne chcipnu na jednu ranu
  • nejak moc si to idealizujes
  • Tebe ty dialogy, a hloupe questy vazne bavily?
  • Ja to nesleduju, vazne to bude sandbox? Kdyby jsem si tam mohl delat co chci a nikdo mi nezadaval (hloupe) questy, tak bych se o tu hru zacal zajimat.
  • Vogon
    Vážně jsem neočekával, že se kdy budu těšit na hru od Bioware, protože její herní část vypadá naprosto úžasně, jako open world, ve kterém je prostě zábava si hrát, po stylu třeba MGSV.
    Bioware se asi řídilo tím, co řekl Shigeru Miyamoto o Super Mario 64, tedy že byste se měli soustředit na to, aby samotný pohyb postavy ve světě byl zábavný. Což se zde ukazuje například na jetpacku, který vypadá dost dobře, jako propracovanější a interaktivnější warpování z FFXV.
    Biotika taky vypadá dost vylepšeně, především když vzal nepřátele a okolní objekty do svých rukou, a použil je nejen jako přesuvný kryt, ale taky granát. V kombinaci s vtipnými ragdolly, je to naprosto výborná kombinace.
    Jsem taky rád, že boj na blízku bude mít širší použití, bohužel tytam jsou útoky z ME které byly jednoduché, ale měly naprosto výbornou váhu .
    Nakonec se mi líbí, že stylizace vypadá blíže k čistému prvnímu dílu s kapkou barevné palety artworků No Man's Sky, než špinavým pokračováním.

Jsem rád, že vyjde západní open world hra, ba co víc RPG, které není od Bethesdy, co má blíže k sandboxu než openworld "lunaparkům", které poslední dobou vychází.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit