Přejít na výpis diskuzí
BioWare přiznali, že hráče SW: TOR podcenili
6.6.2012 | Adam Homola
146 příspěvků
-
Dal jsem si free trial. Hrálo se to velice příjemně, ale rozhodně sem si nepřišel, jako že hraju MMO. Spíš jako SP s tím, že občas mám chuť si dát dungy v MP.
Každopádně, asi ano, něco nevyšlo. Nebo spíš lépe řečeno vyšlo. Část na tom asi bude mít zásluhu Diablo 3 a ono WoWko "stagnující" na 10m hráčích. Alespoň tak soudím podle názorů hráčů, které jsem za poslední cca 2 roky potkal. -
to je blbost... MMO potřebuje delší dobu, aby mohlo opravdu vydělat.
-
GW2 bude primárně zaměřeno na PVP a to je přecijenom trochu něco jinýho. *3*
-
3 měsíční doba hraní je pro MMO katastrofa. *3*
-
MOC MOC krásně napsáno. Naprosto s tímto souhlasím. +
-
Si pořád říkám, že měli radši vydat něco podobnýho, ale jen Singleplayer story.
-
nevím nevím, podle mě se už MMOPRG přežili... Dneska už to tolik neletí, hráči o to nemají tolik zájem. Ale je to jen můj názor. Já už bych si žádný MMORPG asi nezahrál a to jsem hrával např. wowko dost.
-
musím říct, že se mi SWTOR pěkně hrálo.. ano, spousta věcí tam chybí, na druhou stranu třeba několikaletý vývoj a rozvoj WoWka těžko dohnat za pár měsíců... což je pro SWTOR škoda. Neměl jsem ani špatný dojem ze zakončení (jak tvrdí spousta lidí), však je to prostě MMO.. příběhy postav byly fajn a pokaždé se to někam dostalo, stejně jako u filmů .. tušíte pokračování, ale zatím tam není. Největší zabiják jsou měsíční poplatky... dostanete se někam a pak platit za to že plním každý den/týden ty samé daily.. a to dělám proč, abych měl o pár čísel lepší EQ? A až ho budu mít tak co? Vyjde patch a celý kolotoč znova? Zbytečnost.
-
přesně :) Pokud to bude inovativní, budeš tam muset zapojit mozek, budeš tam moct něco postavit, ale taky o to přijít.. nebo nedejbože když tam chcípneš přijdeš o expa tak jako za starejch časů.. tak to bude sice může být pro old-school hráče pecka, ale na pipíky z wowka to bude moc drsný..
-
Ty si jouda *5* *1*
To prakticky nikomu nebralo. Řešení nastalo až s paypal a placení přes něj. -
http://www.swtor.com/blog/character-transfer-server-populations-and-you
Od 12.6. je k dispozici server transfer btw... -
No ano. Len ty si na prvý pokus minul na stejky pár desiatok/stoviek korún a nestála za Tebou tlupa kravaťákov od vydavateľa. :)
-
Jo jo. Je vážně smutny, jak to dopadlo.
-
Myslím, že nestihnu, přes týden není na hry čas vůbec a o víkendu pár hodin. No co, budu si to muset asi odepřít. *4*
-
GW2 dopadne stejně.Skočí po tom hráči i jiných mmo, ale stejně odejdou a zůstanou skalní.
-
Zaregistroval jsem. *3*
-
Bohuzel tu neni hra jako Runescape nebo Ultima Online. Proc jsem sakra pri zakladani postavy nucen si vybrat mezi warriorem a magem ? Proc si nemuzu zalozit drevorubce a prodavat sve vyrobky. atd. atd. Dnesni craft system a ziskavani zkusenosti v dnesnich MMO je na prd.
-
Měl a respektoval ho, přestože si jej zasloužili i jiní (Cahir to však nebyl).
-
Nechapu proc vsechny trapi delka hrani SWTOR. Taky jsem ho hral,po 3 mesicich jsem skoncil. Mam na nej nadavat jako ostatni? Ja se ty 3 mesice bavil. Nepotrebuji k radosti hrat 1 hru(byt MMO) 5 let. Za pul roku/rok (proste az bude nalada) zkusim znovu.
Jestli to trapi vyvojare? To je jejich problem. Proxc si tim zatezovat hlavu. -
Nebo měl vícedenní ban.