Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Asi jen sbíral síly na další několikaměsíční shitstorm.
  • Cahir
    He is back! *1*
  • A to měl Amaroun tááááákovou radost, že už jsi navždy pryč. *1* *1* *1* *1*
  • Fuck yeah bro! Tak se mi to líbí! ArenaNet!
  • walltar
    Sw: Tor is dead. Long live GW2. *5*
  • Shitstorm imminent?
  • SWOW TOR: Velmi dobré coop RPG. Velmi špatné MMO.
    Čemu se diví? Když toho singla udělaj placeného měsíčními poplatky, každý se logicky snaží za ty peníze dostat co nejvíc.
    Takže hraje a za měsíc dohraje. A pak zjistí, že má dál platit za ... nic ...
    Protože po dohrání příběhu už tam nic není. Nic za co by většina lidí byla ochotna platit měsíční poplatky.
    Jediný funkční koncept pro SWTOR je free to play, přidávat nový content za mikroplatby. Jo novej flashpoint? Aha, vstupny na atrakci 2 doláče za grupu, časově neomezená permanentka za 10 doláčů za osobu.
    A nebo to pojmout jinak a udělat to líp. Předělat to. Ty nejdůležitější chyby.
    Hmm takže asi smazat a udělat znova a lépe.
    Hoši z Bioware, nevěště hlavy, já na první pokus ty stejky na novym grillu taky spálil.
  • Já to říkal....
  • walltar
    Hej nepiš takovéhle věci ... já pokaždé když to čtu tak dz stahovat klienta a zase se chci vrátit.

Jinak Amen.
  • Hra za 300 milionov + dalsich par stoviek nepriznanych. Pani moji. To ich mohli rovno rozdat ludom. *1*
  • Trol.diskuzni
    To Cahir: SW:ToR is dead, deal with it...
  • walltar
    Doufejme. Já sem pesimista v tomhle. Třeba budu v budoucnu příjemně překvapený.
  • aha, takze ja, ktery jsem vysolil za sberatelku tisice jsem hrat nemohl, protoze mi to nevzalo kartu (kvuli vasi interni chybe), a kdejaky free se ted do hry dostane i bez zaplaceni, vyborne bioware, je videt , ze si platicih zakazniku vazite.. jdete do p.dele!
  • nepredpokladam že by byli až takhle blbí, protože na tohle bych prisel i ja
  • takže myslíš že wowko prekona jen další klon wowka? tim si nejsem tak uplne jisty, podle me komunita chce zmenu
  • V tom s tebou Cahire 100% souhlasim.
    Chybicka je v tom, ze tahle hra proste NENI MMO. Je to single player RPG s COOPEM. A nemyslim si ze to Bioware planovali takhle.
    Ta hra je dokonce velmi dobre RPG s COOPEM.
    Ale zaroven velmi spatne MMO.
  • walltar
    Ne tak to nebylo ... on jim jenom nikdo neřekl že MMO hry sou dlouhodobá záležitost. A až po vydání zjistili že lidi platí poplatky jenom když tu hru hrajou ... no kdo by to tenkrát když s tím začínali rekl že?
  • walltar
    Podle mě to je dost nepravděpodobné. Když je něco zajímavé a inovativní tak to není mainstream protože ta zajímavost a inovace se části lidem nebude líbít a tím pádem už to nebude tolik lidí hrát. Ale třeba něco takového bude, možné je všechno.
  • heretic
    @ Papája: čo máš proti kacírom... :D
  • v minule diskuzi jsem četl že tohle byl vlasten biznis plán, rychle vydelat na začátku a pak se na to vykašlat. nemeli v planu udelat mmo ktere bude fungovat dlouhou dobu. docela podpásovka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit