Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Conan šel ke dnu asi fakt rychlejc. V tor není co dělat v endgame ... v conanovi už nebylo co dělat kolem levelu 30. *1*
  • RIFT je všechno, jenom ne mrtvej.
    1. Stál fakt málo, takže jim stačí hráči, co mají. Mluví se o 30 mega celkem. Jen marketing u SWtOR prej stál 50 mega.
    2. Pořád a konstantně vycházejí patche a chystá se obrovský datadisk. Prostě si tu hru udělali jak chtěli a bez vlivu něčeho jako EA, a teď jsou v pohodě.

Conana nevím. Šel ke dnu rychle, ale SWtOR taky.
  • walltar
    Dohaje, kombinovaná zloba fanoušků GW2 tomu neuteču, ani se nechovám ... du radši spáchat sebevraždu, to je jediný únik.
  • walltar
    Já na to koukám z pohledu bývalého hráče EvE ... tam nebyl příběh ani kampaň a přece sem to hrál dýl než jakékoliv jiné MMO. Hrál sem to protože mě bavilo samotné hraní. A ukončil sem to jenom proto, že už sem neviděl žádnou cestu dál, zastavil sem se a nikam sem se neposouval a tohle trvalo dva roky, ne dva měsíce. CCP udělalo hru pro úzký okruh hráčů, nepotřebovali milion předplatitelů a taky ta hra většinu lidí nebaví, ale pokud člověka chytne tak už ho nepustí. Podle mojeho názoru příběh každému MMO jenom škodí, MMO by měli mít příběh který dělají hráči. Od příběhu tady sou SP hry.
  • Cahir
    1) SW ještě není mrtev.
    2) Ano, Rift, Age of Conan...
  • Největší průšvih je absence transferů a LFG nástroje. Začali na tom dělat pozdě, spousta lidí skončila právě kvůli tomu, že neměla s kým hrát ani ten end-game content, který tam je teď. V Evropě jsou dnes co do populace maximálně 2 servery standard, dřívější heavy nebo very heavy už v podstatě neexistují. Zbytek jsou light, kde bývá doslova pár lidí. Už 2x jsem rerolloval na lepší server a houby platný. Takže jsem skončil a zkusím to zas až po 1.3.
  • Je snad nějaké MMO placené měsícně, které by upadlo rychleji než tyto SW? myslím, že i Aion vydržel déle, co v poslední době čtu o této hře, tak je to samý úpadek počtů platících atd
  • Cahir
    To na to koukáš z pohledu hráče RPGéček, chybí ti pohled těch, kteří MMO živí nejvíce: hráčů PvP a PvE - onen "Massive Multiplayer Online" prvek.

BTW, udělat kampaň, která by při každodením mnohahodinovém hraní vydržela půl roku, je čirá utopie. SWTOR má snad jednu z nejdelších kampaní v historii příběhových RPGéček a stejně to nestačilo. Nehledě na to, že typický MMO hráč má příběh u prde...
  • Mají se naučit dělat pořádné PVP - to je podle mě jediný uznatelný end content. Zbytek z mnoha důvodů nemá smysl (takové grindování v instancích je podle mě ztráta času).
  • Cahir
    hra stála něco mezi 100-300 mega, nikdo to neví přesně.
  • Cahir
    To je trochu vytžené z kontextu celého článku, nemyslíš?
  • Burn the heretic!
  • walltar
    Podle mě ne. Je to decentní hra, ale žádný magicky všespasitel všech MMO.
  • Cahir
    Kdyby jim někdo dal víc času na plnohodnotné pokračování a nevznikl tak ve druhé třetině useknutý slepenec s nefungujícími mechanikami, tak bych jim to také svěřil raději...
    Kreia je jednou z nejzajímavějších herních postav vůbec.
  • A není snad?
  • Cahir
    Příběh je prý povedený velmi a je delší než KOTOR 1 i 2 dohromady. A příběh byl to, o čem KOTORy byly. Navíc je tu těch příbehů několik.

"Žádná sláva" to není z hlediska end game contentu (ale fér otázka je, kde tomu tak bylo...) a technických problému (FPS drop), pokud vím, na RPG aspekt hry si nikdo nestěžoval, ten je naopak, jak už jsem řekl, vnímám pozitivně a to snad ve všech recenzích, které jsem četl.

Já osobně si po zkouškovém hru koupím jako jakoukoliv jinou SP hru (měsíc je zdarma), projedu příběh Jedi Knighta a Bounty Huntera a poté uvidím. MMO mě nikdy nezajímala, takže pokud po dokončení kampaně nebude co dělat, pak můžu hru klidně uložit k ledu. Očividně to tak udělala spousta hráčů...
  • walltar
    HA! Prokecnul se! Já sem to vždycky věděl že chcete utlačovat pravdu, že chete popřít že GW2 je spása, jediné spasitelské MMO. Co by taky člověk mohl čekat od pochybných pisálků, ktaří pracují pro peníze. FUJ! *1*
  • "BioWare na tiskové konferenci EA oznámili, že do 15. úrovně bude hra po vzoru WoW free to play."

- koukam, ze WoW vymysleli uz snad i internet. Kde to jsme? Dyt WoW jen vsechno ukradlo z jinych her.
  • walltar
    Ano, to dokazuje ten odliv platících hráčů..... Kdyby udělali hru kterou nikoho nebaví hrát tak sou z nich miliardáři. Kdo asi to EA řídí? Opice?
  • walltar
    Kdyby se to nevyplatilo tak takové hry nikdo nedělá. Oni je dělají jenom proto že se jim to vrátí. Kdyby se jim to nevyplatilo tak je buď nedělají nebo by i inovovali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit