Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Je v tom konšpirace, my přece programově GW2 ignorujeme ;))
  • Má chyba. Hmm, dovol mi přeformulovat otázku.

Proč jsou GW2 fanoušci vždy tak načepýření, když se v nějakém MMO čláku nezmíní GW2?

Přicházejí i další MMO a taky o nich nic nepadlo... a GW2 bych stejně řadil hodně mimo ostatní MMO.
  • A i kdyby? Pro nekoho je dulezity end-game,pro jineho zase altovani
  • A co to má co dělat se SWTOR?

Jo, chápu, ty jsi z Trolla tekl a když je pryč tak se cítíš jako king... ale who the fuck cares?

Těm dvoum šlo jen o pozornost a tu jim ty teď dáváš i posmrtně. Nebo se spíš snažíš vykoupat v posledních zbytcích zájmu, co o ně někdo má.
  • vždyť je tu MMORPG jak máku. Kdo to má navíc čas pořád hrát - skupina hráčů těchto her je omezená a když uděláte nové, lidi to vyzkouší a jdou o dům dál.
    Dříve (ještě před FB) jsem hrál něco podobného - jen přes web. A je to jen žrout času.
    Teď hraju už jen singl a na mulťák mám rychlý hry typu Starcraft2 / TeamFortress. A jsem spokojený.

Do Warhammeru se mi nedařilo zaregistrovat a EVE jsem zkoušel jen dva měsíce.
  • "A do tohhle ekosystému chce příští rok vstoupit ještě The Elder Scrolls Online, které doufejme že ještě překvapí, protože zatím nevypadá bůh ví jak originálně. Tou dobou už navíc určitě vyjdou Pandy..." Pokud jsi to cetl do konce, tak asi.....
  • Ad WarGaming. Zo zaciatku to tak naozaj bolo premium ucet ti len zvacsoval vynosy a premium tanky neboli silne ale mali zvysene vynosy. Ale prichodom Type-59 to docela dost pokaslali. Nakolko je to best TierVIII medium v hre. Uplne bezkonkurencne.
    Ale inac ano zadara, hras si kolko chces bez platenia si kludne uzivas aj CW, companies, platoon, proste takto ma vyzerat free2play model (podobne ako LoL).
  • *7* Ale ok asi máš pravdu - pozitivní příspěvky do diskuze nepatří...
  • A proč by EA zmiňovali Guild Wars 2 ve svém PR prohlášení?
  • Souhlasim jen mensi dodatek nevyhoda wow je to ze hru strasne zjednodusily krom raidu a pvp (s dobrou partou ci partnerem do areny) neni co delat... ja dodelal vetsinu reputaci do tydne a zbytek do dalsiho a pak jen farmit farmit farmit... toto me na wow mrzi wotlk me bavil mnohem vic.
  • Hairy_Ass
    Jj, měli raději udělat KotOR 3. BioWare očividně začali do práce mluvit pašáci z EA, takže to v poslední době není u nich žádná moc velká sláva. *1*
  • Vidlec
    Eh, no WoTko jsem hrál už od nějaký closed bety a ta hra se vážne dost změnila... Ze začátku to bylo zaplať jestli chceš a teď je to zaplať jestli chceš jezdit s něčím jiným naž s popelnicí. Krásný příklad pay to win. Máš pravdu, že to šíleně odflákli, na to kolik to všechno stálo. (Jen ty nádherný rendery museli stát tolik co nějaký béčkový titul),
  • Vidim ze nezminily guild wars 2 ktery ma nabehnuto k vydani odhaduji to na cervenec az zari... Tato hra je dost velky konkurent protoze zatim co anet slibuje plni...
  • Jo, koncepčně to bylo celé špatně.

Bioware si asi mysleli, že to hráči budou hrát 2-4 hoďky denně a že jim hra tím pádem vydrží. A ono to na papíře zní dobře - hráči budou spokojení a budou hrát dlouho a tím pádem platit víc měsíčních poplatků.

Jenže tak MMO nefungují. Za tři hoďky Dragon Age denně taky nikdo nemusel platit... a neplatil by...

(A to ani neberu v potaz ostatní problémy hry jako otřesnej engine, problémové patche atd.)
  • World of Tanks je typická "pay to win" hra, takže díky, nechci
  • Ale pořád se najdou jelita jako ty, kteří je musí zase vytahovat... tak buď rád, že jsou pryč, ale nehoň si tady nad tím.
  • Největším plusem WoWka je luxusní end-game. Tam kde jiné hry končí, tam WoW začíná.
  • To že hráči prošli hrou rychle a oni to nečekali je ale neomlouvá. Pokud se někdo rozhodne vstoupit v dnešní době na velmi vratký trh s MMORPG, tak se musí na spoustu věcí připravit.

Největší problém je kolikrát uspěchaný vývoj a oprava chyb až za "běhu". Všichni totiž vidí v MMO velkej peněžní potenciál a jako by mi přišlo že je už nic jiného nezajímá.

Proč to třeba nemůže fungovat jako ve World of Tanks? Tam si za skutečné peníze vlastně jen urychlíte postup na silnější třídy, ale pokud platit nechcete, tak vás to v podstatě nijak neomezuje a máte přístup k celému vozovému parku (vyjma premiových tanků, které jsou stejně jen na vydělávání). V tomhle je přístup WarGaming "nechceš/neplať" naprosto bezkonkurenční a hlavně férový (!!!).

U The Elder Scrolls Online je podobná budoucnost (napřed euforie, pak odliv) opět velice pravděpodobná...
  • Bez Ringwraighta a Trola je to parádní.. :P
  • A co děláš? Jedeš pořád dokola nový postavy?

Nebo je to spíš takto?
    http://i45.tinypic.com/28cnayw.jpg

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit