Přejít na výpis diskuzí
BioWare přiznali, že hráče SW: TOR podcenili
6.6.2012 | Adam Homola
146 příspěvků
-
Hrál jsem betu asi do 25 úrovně a celkem mě to bavilo... Bohužel jsem pak už nějak neměl čas hrát dál. Teď si střihnu maximálně sem tam Star Trek Online, kterej mě potom co je F2P docela chytnul (i když ty pozemní boje stojej za h**no). Ale uvažuju, že si to koupím... Teď po matuře už bude možná i trochu čas.
-
Vidim ze nezminily guild wars 2 ktery ma nabehnuto k vydani odhaduji to na cervenec az zari... Tato hra je dost velky konkurent protoze zatim co anet slibuje plni...
-
-
Je v tom konšpirace, my přece programově GW2 ignorujeme ;))
-
-
HA! Prokecnul se! Já sem to vždycky věděl že chcete utlačovat pravdu, že chete popřít že GW2 je spása, jediné spasitelské MMO. Co by taky člověk mohl čekat od pochybných pisálků, ktaří pracují pro peníze. FUJ! *1*
-
-
A není snad?
-
-
Podle mě ne. Je to decentní hra, ale žádný magicky všespasitel všech MMO.
-
-
@ Papája: čo máš proti kacírom... :D
-
Já sem pořád GW2 supporter ... jenom si nedělám iluze na téma spasitelé herního světa.
-
A já tě měl za druhého z trojice hlavních místních GW2 supportérů. *6*
-
Dohaje, kombinovaná zloba fanoušků GW2 tomu neuteču, ani se nechovám ... du radši spáchat sebevraždu, to je jediný únik.
-
Burn the heretic!
-
-
-
-
-
A proč by EA zmiňovali Guild Wars 2 ve svém PR prohlášení?
-
-
"A do tohhle ekosystému chce příští rok vstoupit ještě The Elder Scrolls Online, které doufejme že ještě překvapí, protože zatím nevypadá bůh ví jak originálně. Tou dobou už navíc určitě vyjdou Pandy..." Pokud jsi to cetl do konce, tak asi.....
-
-
Má chyba. Hmm, dovol mi přeformulovat otázku.
Proč jsou GW2 fanoušci vždy tak načepýření, když se v nějakém MMO čláku nezmíní GW2?
Přicházejí i další MMO a taky o nich nic nepadlo... a GW2 bych stejně řadil hodně mimo ostatní MMO. -
-
No jsou načepýření protože GW2 není MMO a je to proste irituje.
-
-
Čože?
-
-
-
-
-
-
musím říct, že se mi SWTOR pěkně hrálo.. ano, spousta věcí tam chybí, na druhou stranu třeba několikaletý vývoj a rozvoj WoWka těžko dohnat za pár měsíců... což je pro SWTOR škoda. Neměl jsem ani špatný dojem ze zakončení (jak tvrdí spousta lidí), však je to prostě MMO.. příběhy postav byly fajn a pokaždé se to někam dostalo, stejně jako u filmů .. tušíte pokračování, ale zatím tam není. Největší zabiják jsou měsíční poplatky... dostanete se někam a pak platit za to že plním každý den/týden ty samé daily.. a to dělám proč, abych měl o pár čísel lepší EQ? A až ho budu mít tak co? Vyjde patch a celý kolotoč znova? Zbytečnost.
-
-
Si pořád říkám, že měli radši vydat něco podobnýho, ale jen Singleplayer story.
-
-
No maji pravdu, casual hrac se na 50lvl dostane do mesice s obcasnym hranim a nepreskakovanim dialogu, ze startu hra hodne bavi, pribehove hra nasadila celkem vysokou latku, az by se zdalo, ze jde uplne o neco noveho o nejaky herni MMO prulom, pak zacne chodit Flashpointy bavi ho to sbira equip, sezene equip a nejakou lepsi guildu, ktera chodi pravidelne operace, chodi operace, ktere jsou hodne o taktice, ktera opet ze startu bavi, po ctvrtem pruchodu ale nudi, opet sezene equip, chodi dalsi operace opet to same s taktikou, sezene equip :D a to vse behem max 2-3 mesicu a je vymaxovany :D a to nemluvim o hracich co to hrajou denne 5+ hodin.. ti maji 50lvl mnohdy do 2 tydnu a equip do mesice :D ... Osobne cekam s cim prijde Guild Wars 2, na ten se hodne tesim taky z toho duvodu, ze se jedna o fantasy svet, ktery mi sedi asi vic, nez vesmirne MMO.... Ale ty 3 mesice jsem se hodne bavil u SW:TOR to nemuzu poprit no, ale ted uz je to proste nuda :)
-
-
Operace o taktice ? No ty prvni 3 to byla nuda i na NM ta posledni operace v 1.2 uz nejakovou snahu o taktiku ma, nicmene bugy jako hrom, lagy a take zase 12 bossu ? A vysledek 4 bossove + 2 miliardy velice nudneho treshe.
-
-
kdyby tak vyslo stargate world
-
-
Jo jo. Je vážně smutny, jak to dopadlo.
-
-
Hra za 300 milionov + dalsich par stoviek nepriznanych. Pani moji. To ich mohli rovno rozdat ludom. *1*
-
Je snad nějaké MMO placené měsícně, které by upadlo rychleji než tyto SW? myslím, že i Aion vydržel déle, co v poslední době čtu o této hře, tak je to samý úpadek počtů platících atd
-
-
1) SW ještě není mrtev.
2) Ano, Rift, Age of Conan... -
-
RIFT je všechno, jenom ne mrtvej.
1. Stál fakt málo, takže jim stačí hráči, co mají. Mluví se o 30 mega celkem. Jen marketing u SWtOR prej stál 50 mega.
2. Pořád a konstantně vycházejí patche a chystá se obrovský datadisk. Prostě si tu hru udělali jak chtěli a bez vlivu něčeho jako EA, a teď jsou v pohodě.
Conana nevím. Šel ke dnu rychle, ale SWtOR taky. -
-
Conan šel ke dnu asi fakt rychlejc. V tor není co dělat v endgame ... v conanovi už nebylo co dělat kolem levelu 30. *1*
-
-
Tak to je tragický. *1*
-
-
-
-
-
Největší průšvih je absence transferů a LFG nástroje. Začali na tom dělat pozdě, spousta lidí skončila právě kvůli tomu, že neměla s kým hrát ani ten end-game content, který tam je teď. V Evropě jsou dnes co do populace maximálně 2 servery standard, dřívější heavy nebo very heavy už v podstatě neexistují. Zbytek jsou light, kde bývá doslova pár lidí. Už 2x jsem rerolloval na lepší server a houby platný. Takže jsem skončil a zkusím to zas až po 1.3.
-
-
Nehcic nějak to, ale v prime-timu je většinou ted kolem 15 standard a 2 heavy v US jsme viděl dokonce jeden very heavy a full a taky cca 15 standard takže zase 2 standard je moc brutáýlní dá se snad i s podivem říct "že se snad populace leč minimálně zvedá" váu zázrak *14*
-
-
Ok, tak jsem měl možná "štěstí" na blbej den. Každopádně, dříve byly very heavy i v Evropě. Příklad - Legions of Lettow, dříve full (!), nyní light server v prime time. Populace výrazně klesla po vydání D3, což se dalo očekávat a mohli to očekávat i vývojáři, ale neudělali nic.
-
-
No full byly ty servery tak do polovičky ledna maximálně pak už to bylo "good" no a D3 byl takovej hřebíček no, ale furt nějak slepě věřim v lepší zítřky i když je to asi blbost *3*
-
-
-
-
Star Wars: The Old Republic je povedené MMORPG.
Když už, tak leda:
Star Wars: The Old Republic je povedené RPG.
There, fixed for ya, pals. -
-
Star Wars: The Old Republic je fail. Dufame ze sa ostatni z toho poucia a nebudu robit z kazdeho universa dalsie MMORPG.
fixed. -
Ještě odstranit to slovo povedené a jsme doma
-
-
keby to dali F2P tak by mali ovela viac hračov, vratane mňa, nie preto že nato nemam, ale že jednoducho hry nehram (a uz vobec nie jednu hru) tak často aby som bol za nu ochotny platiť mesačné poplatky