Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím nevím, podle mě se už MMOPRG přežili... Dneska už to tolik neletí, hráči o to nemají tolik zájem. Ale je to jen můj názor. Já už bych si žádný MMORPG asi nezahrál a to jsem hrával např. wowko dost.
  • Trol.diskuzni
    To Cahir: SW:ToR is dead, deal with it...
    • Cahir
      He is back! *1*
    • A to měl Amaroun tááááákovou radost, že už jsi navždy pryč. *1* *1* *1* *1*
      • Trol.diskuzni
        Zaregistroval jsem. *3*
      • Cahir
        Asi jen sbíral síly na další několikaměsíční shitstorm.
        • Nebo měl vícedenní ban.
          • Trol.diskuzni
            Měl a respektoval ho, přestože si jej zasloužili i jiní (Cahir to však nebyl).
    • walltar
      Sw: Tor is dead. Long live GW2. *5*
      • GW2 dopadne stejně.Skočí po tom hráči i jiných mmo, ale stejně odejdou a zůstanou skalní.
        • Vrook
          Přesně tak. A takhle to bude dokola. Bude další MMO a jeho fans budou nadávat na GW2, jaká je to ubohost a přesunou se k dalšímu později failujícímu MMO. Jediný MMO v který věřim, že bude mít mnohem prosperující budoucnost je MMO od Blizzardu. A nejsem fanboy, jenom mám takovej pocit.
          GW2 zkusim taky, naštěstí se za něj nemusí platit měsíčně, takže kdybych skončil po měsíci a dvou dnech, bude mě mrzet jenom koupě hry. Osobně tomu o moc víc jak dva měsíce nedávám.
          • Zayl
            Blizzardi jsou sice schopní, ale například WoW vznikl jako jedno velké puzzle, kde moc originálních nápadů, krom settingu, nebylo.

Úspěch toho Titanu, nebo jak se tomu právě říká, bude záviset na tom kolik lidí z WoW bude ochotných přejít.
            • Vrook
              Zzz: Pokud je tam Blizzard nenavede, což si myslim, že cílenou a strukturovanou demolicí WoW právě v momentě, kdy se bude rozjíždět Titan a za pomocí masivního marketingu, Blizzard dokáže.
            • No nejen na hráčích, ale i na blizzu samotném.Dokud bude mít dostatek platících tak nepochybuju o tom, že bude i nadále vydávat datadisky.
              Osobně to vidím tak, že pokud Blizz skončí s datadisky a patchi u WoW tak hráči nepřejdou jen k Titanovi, ale rozprchnou se všude ( Lotro,swtor + další nové mmo )
        • GW2 bude primárně zaměřeno na PVP a to je přecijenom trochu něco jinýho. *3*
          • To na tom co jsem napsal nic nemění.Širší publikum to vyzkouší, ale nakonec zůstanou jen skalní :) PVP, které najdeš v každé MMO to fakt nevyrve i kdyby bylo sebelepší.
            • walltar
              Podle mě to je jasné že tohle bude průběh GW2 ... u lidí kteří tam dou hrát PVE .... za tu dvoudení betu se některým lidem podařilo dostat přes level 30 ... takže potom člověku zůstane PVP a koho PVP nebaví tak půjde o dům dál po pár dohraných charech. A zrovna GW2 systém je úplně dokonalý k tomu aby se levelovalo dlouho a né za týden. GW2 má tu výhodu že se neplatí měsíčně, takže dost lidí si řekne sice už není příběh ale ty eventy sou celkem zajímavé a díky tomu zůstanou. Kdyby byli poplatky tak GW2 byl fail protože by všichni zmizeli po 1-2 měsících.

Každé příběhové MMO je odsouzené k takovému vývoji. Ta firma co to dělá nemá dost peněz aby produkovala nový kontent rychlostí, kterou to hráči hrají. Jenom sandboxy tohle zvládají protože ty žádný příběh nemají takže tam není ten bod kdy dohraješ příběh a nevíš co dělat, sandboxy mají tenhle bod hned na začátku a ten kdo ho překoná má před sebou dlouhou dobu krásného hraní, ten kdo ne tak musí počkat na další příběhové MMO které ho na dva měsíce zabaví.
      • Fuck yeah bro! Tak se mi to líbí! ArenaNet!
    • Shitstorm imminent?
  • Já to říkal....
  • Keyz
    To ta hra asi není moc propracovaná když end-game lze dosáhnout tak rychle.
  • "BioWare na tiskové konferenci EA oznámili, že do 15. úrovně bude hra po vzoru WoW free to play."

- koukam, ze WoW vymysleli uz snad i internet. Kde to jsme? Dyt WoW jen vsechno ukradlo z jinych her.
  • Mají se naučit dělat pořádné PVP - to je podle mě jediný uznatelný end content. Zbytek z mnoha důvodů nemá smysl (takové grindování v instancích je podle mě ztráta času).
  • No jo, když chce hold někdo čerpat z myšlenky, že je nejlepší udělat hru pro masy s vidinou "budeme mít úspěch jako WoW", tak udělají přehnaně jednoduše proklouznutelnou MMO, kde se běžným tempem člověk za chvíli dostane na konec a nic ho ani k postranímu osírání se víceméně nenutí. Poslední MMO, která měla hned po vydání koule a dodnes dokáže oslnit mega zásobou contentu a hlavně, pro hráče je zde nemyslitelné si hru "užít" a projít ji na konec za 2 - 3 týdny. Ikdyž, bohužel i zde se kvůli většímu množství NEhardcore hráčů dělají drobné zlepšováky a usnadňováky, jako třeba rozkouskování LONGRUN dungeonů a několik menších instancí. Víceméně nic ale nezjednodušuje hru takovým způsobem, aby se dala projít jako ty moderny typu SWTOR, RIFT, Aion ... atd. Bohužel ti, co se snaží moc vyčnívat a nedržet se těchto módních trendů, zkolabují hned po vydání a nečeká je ani oslnivý začátek.
    • Jo, zapoměl jsem dodat, tou poslední contentově hodně plnou a hned po spuštění stabilní, bylo myšleno LOTRO.
      • Ja s tebou souhlasim v tom, ze lotro je neskutecne rozlehly, primo obrovsky a jsou lide pro ktere je tohle opravdu dulezite (napr. ja :)). Navic je to sandbox s dobre vyladenym craftingem a v posledni dobe i snahou tvurcu dodavat rychle novy obsah. Ale absence rozumnyho PvP, zastaralost a tech. zpracovani a v neposledni rade ceny datadisku, ktery jsou opravdu enormni.. a hromada dalsich nedostatku, casto hrace odradi a proto si nevede nijak zvlast dobre....i kdyz na mem am. serveru je ted, po vydani D3, populace asi na stejne urovni jako mel SWTOR ve sve nejlepsi dobe *1* (podle global chatu) .

Jo a moznost dokoupit si vyhody v lotru existuje a mne tu hru docela nici...
  • Ten titulek si zaslouzi spravny preklad.
    BioWare přiznali, že udělali sr*čku.
    • Cahir
      Původní zpráva nic takového neříká, tudíž takový "překlad" by byla čirá dezinterpretace. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit