Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz si vemes low pop server tak je to ok, problem nastava kdyz mas friendy nekde kde je to full
  • tak když začal Rift, byla situace podobná, možná ještě trochu horší, protože fronty byly na všech serverech co si pamatuju...ono je to těžký, když chce člověk hrát s kamarády, co vybrali zrovna ten blbej server, kterej je teď přeplněnej, holt to musí zkousnout...
  • Hoj uplně stejný,Arenoth, rád se připojím. Gunslinger 16 lvl :D
  • Nene...za 5 let hrani WoW jsem cekal jednou...tak minutu a půl...To je tim, jak je uvedeno v clanku, ze se cpete na prelidneny servery (tutove ten cesky LoL)
  • To je dobrej joke - koupím hru a než si můžu zahrát, tak x hodin tvrdnu ve frontě a čekám? Co to má být? To je normální jev u MMORPG? Já tento typ her nehraju, proto se ptám, ale zdá se mi to dost podivné.
  • ahoj Arenothe, shoudou okolností je naše guilda (5 lidí) také na Lord Calypho. Jaký máš nick ve hře? Není nad to mít možnost se poradit i v rodném jazyce... předem děkuji Griffonji
  • Naprosto s tebou souhlasím.
  • Merwis
    Je to těžké. Já hraju na Red Eclipse od druhého dne early accesu, od začátku tam jsem s guildou a tak prostě čekat "musím". Co mi nejde do hlavy, je fakt, že ještě včera jsem tam potkával nováčky shánějící guildu. Opravdu nechápu proč člověk "bez závazků ke guildě" jde na takhle narvaný server. Není to jen o Bioware, ale taky (a troufnu si říct že převážně) o lidech.
  • nvm skor ma trapi interface nemoznost locku kamery options dohladnost itextury a pdobne veci a hlavne lagy vo warzone jediny cas kedy warzony nelaguju je snad rano takze...
  • Cosi
    To se takovýdle problémy jinde nestávali? Nebo proč se o tom tak píše?
  • No já třeba hraju na serveru Lord Calypho protože to je jediný PVP server a bohužel je neustále plný. zrovna teď čekám ve frontě s 200 hráči (haha prý odhadovaný čas 15 min...). Ale uznávám, že přesun mezi servry bych ocenil. Překvapivě málo lidí totiž skutečně roleplayuje.
  • ..mě osobně se hodinové čekání na připojení na server vůbec nelíbí. Můj server není na uvedeném seznamu. A aby mi PC jen tak běželo hodinu zbytečně, no tak si mezitím vyřídím nějaké jiné věci nebo zahraju jinou hru. Ještě víc mě čekání bude štvát v momentě, kdy si za stejný stav "řeknou" o první platbu. Za tohle by si vydavatel zasloužil od hráčů (v tomto případě - pravidelně platících zákazníků) jasné "tak takhle ne". Technickou stránku problému samozřejmě chápu a u MMORPG je to častý jev. Už jen proto měli mít možnost přenosu postav/guildy na jiný server. Co se týče neobsazeností některých serverů si myslím, že je to jasné. Když chci hrát na PVP RP serveru, tak mě proste na PVE server nedostanete a nepůjdu tam jen, aby se uvolnilo místo, protože platím a vybral jsem si něco jiného (myšleno zaměření serveru).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit