Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    S tou frontou nemáš až tak pravdu, už se mi stalo, že mi to padlo ve frontě a vrátil jsem se na místo kde jsem byl. Problém je, že to nefunguje vždy. To samé ve hře několikrát mi to padlo a bez problemů jsem se logl, jindy to spadlo a čekal jsem ve frontě. Takže je třeba to jen spravit aby to bylo stoprocentní. Epic fail ve startu to rozhodně není. Děláš jak kdyby všechny servery byly plné na max. Je tam spousta serveru kde se dá hrát bez fronty, to že lidé pořád chodí na jeden server není problém Bioware, ale lidí. Když jako hlupáci i když ví, že tam je fronta 1500 se tam přidají, místo aby šli na server kde nečekají, pak nemají právo si stěžovat, že čekají.
  • Cahir
    O hození na konec fronty po ztrátě spojení hovoří tvůrci jako u bugu, nikoliv o záměru.
    Prosím tě, normální člověk se přesune na server, kde je méně lidí, případně s sebou vezme i kámoše a zas takovou vědu z toho nedělá - založí se jiná guilda, no a co. Nechápu, proč se kvůli tomu hysterčí a už vůbec nechápu, proč má někdo potřebu kvůli takovéhle kravině posílat do pekel celou hru.

Hysterie některých jedinců mě nikdy nepřestane udivovat. Bacha na vředy v pokročilejším věku.
  • kdyz jsi umanutej trouba a chces cekat tak si cekej a piskuj.. inteligentni hrac si hraje, blbec ceka :D !!
  • Reknu jedno a to, ze nesouhlasim s tim jak BW k tomu pristupuje. Celou vinu nesou oni a to tim, jakym zpusobem byl start provedem a take tim, jak jejich technologie serveru funguje.
    V podstate to, ze cely start bude epic fail jako je ted, bylo jasne hned v prvni den. Myslenka toho, ze budou poustet lidi postupne je dobra (rozptyl populace podle levelu), ale nemela nic spolecneho s frontama ci jejich resenim. Zasadni problem byl, ze dovolili hracum dat na vyber. To je totalni kravina. Vsem hracum v prestartu meli vytvorit ucty pouze na dedikovanych serverech a nedat moznost udelat si novou postavu jinde az do releasu.
    Misto aby byl rozptyl populace per server, je ted tedy jen rozptyl populace per level, ale nektere jsou light a na nekterych je queue na 2 a vice hodin.
    Dalsi problem je samotna technologie fronty. Kdyz uz proboha mam serverovou technologie udelanou tak, ze je tam maximalni strop a potrebuji frontu, tak ji udelam, aby po ztrate konexe hrac nesel opet do fronty. Tohle je epic fail na druhou.
    Na zaver jen dodam, ze BW se zaradilo mezi dalsi prumerne MMO vydavatele, kteri v dlouhodobem horizontu na to proste nemaji zkusenosti. Kdyby misto MMO SWTOR udelali Single player s coopem ci multiplayerem, vsichni by se ted pred nima s uctou klaneli. Takto si jen riznou ostudu a dalsi SW IP hra bude v ... vite kde...
  • Za mě zítra pokud mi nepřijde herní karta s kódem a že 22.12. je nějaký konečný termín, kdy platí early (je to v system alertu), tak bude o jednoho člověk jistě ve frontách méně *2*
  • Pardon mělo tam být RP-PVP.
  • Tady narazíš na problém s typy serverů, máš PvP, PvE, pak různé role-playing a kdyby na nás třeba vyšel PvE tak bude spousta lidí velmi nespokojena, půjde na zahraniční a bude jim za to (nelogicky) nadáváno. Osobně myslím, že tenhle počáteční čekací stav přejde a že tomu samozřejmě pomůžou převody postav či guild mezi servery
  • tiez nerozumiem co je na tom take tazke uz od release povolit presun medzi servermi :D
  • Nechce to napsat po čtvrté? No, šašek jsi tu ty. Já jsem L.A. Noire hrál a dohrál a překlad jsem určitě nepotřeboval a příběh jsem v klidu pochopil. A pokud nějaké slovíčko nevím, tak si ho najdu.
  • Amerika má pouze 2 časová pásma: východní a západní čas. Takže rozdělovat to takhle je docela blbost. Ale podle těch států v evropě by to tak být mohlo.
  • Já bych se to nebál ani říci, spíše naopak... tito KO...I a §@!ů§) jsou z odlrepublic.cz

Moc jim za toto děkuji :(
  • tak ale ja prijdu z prace a nechci cekat dalsi 3 hodiny nez se lognu. Viz priklad vcera. Sice to psalo cca hodinu cekacku ale realna doba byla 3x delsi nejako chvili po pate sem se pripojil a ve hre sem byl az kolem osme. A reci at jdu na jinej server si nechte vsichni. A nejake shazovani do widli taky. Proste chci hrat sem si za to zaplatit jeste za kolektorku sem jim kroupy vysolil tak at se snazi. Me nezajima prostredky ani duvodu me zajima vysledek a ten je k placi.
  • hej ty tupohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabi toho. Takoé věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i ssebelepšé angličtinář. Hraješ na chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
  • Hej ty typohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabí toho. Takové věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i sebelepší angličtinář. Hraješ si nějakého chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
  • hej ty typohlave přečti co sem psal jako reakci na Xeena. Questy běž tam, dones tohle zabi toho. Takoé věci nejsou problém. Jde o to že mluvím o příběhu a dialozích kde se občas ztratí i ssebelepšé angličtinář. Hraješ na chytráka a v L.A Noire si byl beztak uplně bezmocný ty šašku.
  • Ty PC vypínáš, když třeba nehraješ a díváš se místo toho na TV nebo si čteš knížku? Tip: Shoď to na plochu a dělej něco jiného. Počítač ti poběží na menší výkon než když budeš čučet na svoje pořadí ve frontě ;)
  • Kecy si nech ty. Buď se nauč jazyk nebo se na to vykašli, nehraj to a nestěžuj si. Stejně to kvůli tobě do češtiny neudělají.
  • Proc Biowate nedava servry podle zemy aspon v evrope jako CZ/SK jeden nekolik francouskych a nemecky italove rusove rekokove by mohli mit server takhle jede na nekolika ruznych servrech ceska scena skoro na vsech je UK scena na nekterych mozna US (kvuli casovemu posunu aby necekali dlouho kdyz je u nich spicka a v evrope ne). A ameryku rozdelit podle casovych pasem jelikoz evropa ma jen 2-3 pasma takze tu by to chtelo rozdelit podle zemy.
  • Já jsem třeba právě na Frostclaw od 2. dne Early Accessu a i když jsem bez gildy, tak fakt nemůžu za to, že se zrovna tenhle zaplní. A ne, fakt nepůjdu jinam, protože bych opouštěl postavu na 25. úrovni. Možná, že to vyznívá, že si stěžuji, ale mně je to celkem jedno. Prostě se dám do řady a shodím to na plochu a dělám něco jiného. Jednoduché že? :)
    A pokud jste se někdo včera přihlásil na server, tak zatížený jako Frostclaw, tak se zase odhlaste a běžte jinam. Ono se to moc nezlepší.
  • Nech si kecy na koledy kredenci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit