Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nauč se anglicky, německy nebo francouzsky a nebreč tady.
  • njn rozdeleni na servery :)) zlate GW1
  • Anglický umím. Ale ne natolik abych si užil naplno ten příběh. A rozuměl uplně všemu proto ten post s češtinou.
  • tento problem uplne odstranuje GW2 - tam sa mozes bezproblemov presuvat medzi servermi s tvojimi postavami.. iba tam budu nejake restrikcie aby to neovplyvnovalo server vs. server pvp.. :)
  • Některé free shardy ultimy online. Těžko říct zda se 300 hráčům na serveru dá říkat "MMO".
    Každopádně - absence alespoň základní znalosti angličtiny nebo němčiny je zásadní handicap nejen na počítačích ale v celém životě. Nemít řidičák je dnes menší handicap.
    Většinu her tohoto typu se naučíš hrát i se slovníkem v ruce a v MNMo ti pomůže i česká komunita. A časem pochytíš i tu angličtinu. Já jsem taky na škole ještě povinně drtil ruštinu *1*, řeči "zlých imperialistů" jsem začal jakž takž rozumět právě z her a filmů.
  • Jak byl betatest tak na tom evpropském serveru byly jenom Němci. shcweine,bitte, here a bla bla bla. V cheatu tam lítali slova jenom po Deutsche. Nikde žádný Čech.
  • Jeden příklad za všechny. Rozmlouvalo se na jednom nejmenovaném fóru s českou komunitou před vydáním, aby náhodou nedošlo k rozmístění guild na server tak, že bychom pak skončili s Polákama nebo Rusama. Sice fandové a hráči každým coulem, ale údajně nejhorší herní komunita, co se týče vztahů mezi ostatními hráči. Hráči WoW by mohli vyprávět. Tak došlo k neplánovanému přesunu a to někam na západ a konkrétně třeba na LoL, jenže tam časem nakonec šli všichni a už bylo pozdě. Už se s tím mělo počítat dřív, dnes už pramálo lidí chce začínat jinde, někdo není takový altoholic jako já, aby to zkoušel zatím jinde. Jednotlivec může opustit přervaný server a jít na poloprázdný, ale s davem už je to horší. Toto se však očekávalo, je to jak s kartotékou, taky vám to trochu trvá vychytat. *2*
  • Co som pocital v dostupnych info, snazili sa podla narodnosti spravit ten deployment, aby z kazdeho jazyka (tyka sa EU hlavne) bola aspon nejaka komunita a nech sa vybere akykolvek server, vzdy si tu svoju najde. Ale ako pises, ludia sa popresuvali a teraz servre maju zapchu.

Ja som na Lord Calypho a vybral som si ho prave kvoli RP PVP a cakacke. Pretoze ked opadne pocet hracov, tak bude stale s kym hrat a vidat inych ludi. Na low populated to bude empty vsade. Som tam s kolegom a o ziadnu guild sme sa nezaujimali zatial.
  • Metin 2 je v CZ. Ale to je jasné, protože je to české MMO.
    Ano pane vole. Dabing bych bral zcela jistě.
  • A nase guilda na to dos*ala, protoze jsme sli na priedeleny server, kam se nasrali Spanele, Italove a pak jeste nejaka dementni PvP komunita (o ktere nekdo rikal, ze ma pres 6k clenu)
  • To je to jediné, co mě od propadnuti MMORPG zachraňuje, protože je jasné, že se většinou mezi hráči komunikuje anglicky popř. německy a ani jedním nevládnu. Takže sem za to rád :-)
  • Cahir
    Není vyloučena kombinace obojího.
  • on spis myslel RPPVP
  • Pane, chtely by jste taky dabing?
  • Bioware daval Guild deployment. Rozhodil to, aby rozlozil zataz. Ludia sa mu na to vy*rali a urobili si po svojom, natlacili sa podla svojho a teraz nadavaju Bioware a EA? To maju v hlave na*rate alebo rozmyslaju zadkom?
  • První s příběhem rozhodně není, třeba LOTRO je taky postavený na příběhových questech. Ale k tomu překladu, ty znáš nějaký MMO, který by bylo přeložený do češtiny? Já teda ne a klidně se vsadím, že ani nikdy žádný nebude. Kdo by se dřel s překladem pro pár stovek, v lepším případě tisícovek českých hráčů.
  • Jediny PVP server?? A ti ostatne PVP su co? :)
  • První MMO které nabídne pořádný příběh. A není to v češtině to je prd*li.
  • ales.smutny
    Ale, ono, pokud zvolíte server, který nepatří mezi ty zatížené, tak nečekáte...
  • Ve Warhammeru byly fronty a v Aionu myslím taky. Do měsíce fronty zmizí a do roka zmizí i většina hráčů a servery se budou naopak spojovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit