Přejít na výpis diskuzí
BioWare reaguje na stížnosti ohledně front v SW:TOR
21.12.2011 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
Prosim? WoW melo pri spusteni nekolikahodinove fronty. Moc dobre se pamatuji ze nekteri znami meli problem se lognout cely den.
Nejak brzo zapominas... -
Pardon, nechci urazit, ale někdy je potřeba tu oběť vystavit. Taky nejsem nadšený nad současným stavem, ale není to tak neobvyklé u tohoto typu her, s takovou fanouškovskou základnou. Sekce lidí z Bioware a EA se přeci jen taky ještě učí a rozhodně nechtějí lehce ztratit obsazení serveru. Bude se určitě pracovat na záplatách a zvyšovat kapacita. Je však také očekávána nějaká reakce lidí. Jsem teď na nějakém serveru Arkanian Legacy, pro ty čtenáře Old Republic to nebyla vůbec špatná loď, komunita zatím rozrůstající se, general chat je napůl v angličtině a španělštině. Na Red Eclipse si má postava zatím užívá lázně. *4*
-
Postihy? Zadne. RP hrani je dobrovolne a jak moc ''RP" to bude,zalezi jen na tobe. Velmi zjednodusene se da rict,ze RP hraci se vyhybaji ruznym slovnim zkracenym paskvilum(WTF,LOL) a radeji puziji vetu ci dve na vyjadreni svych pocitu:)
Samozrejme se bavim obecne o MMORPG. SW jsem nehral. -
Já taky, ale nejsem masochista, abych po práci přišel domů a čekal někde ve frontách, když jinde je prázdno. Je to subjektivní pocit člověka, že ho někdo okrádá o čas nebo jen jeho chyba? Stále tu nikdo nevysvětlil důvod, proč tak činí. To jako další z guildy jsou už ve hře nebo taky čekají frontu? Jestli i ostatní jsou ve frontě, proč nezaložit jinou guildu někde jinde a hru si taky užít. Psát na games.tiscali.cz svoje problémy s čekáním na herní content a stěžovat si na adresu BW a EA, že zrovna teď nemůžu na red eclipse je ztráta času. Když už, tak na nějakém oficiálním serveru, přidat se k těm stovkám dalších podobně smýšlejících. To snad v hypermarketu taky nestojíte ve fontě, když se otevře další kasa...
-
taky jsem to naivne objednal na amazonu (pry to rozeslou tak, aby krabice byly 20. doma) a ted mi to pise delivery az v lednu...pritom obchody jsou jich plne *16*
-
http://en.wikipedia.org/wiki/File:UTC_hue4map_X_world_Robinson_eng.png
-
Stejnej problem jako ty. Psal jsem o tom na offiko, ale maj v <> Early access od 15.12. a krabice z Amazonu dorazi 28.12., takze si muzu zatim lestit kladu. Totalne nedomysleny, pritom by stacilo dat tudobu kdy muzes nezadat product key misto do 22 treba na 14 dni. To uz to dostane kazdej kdo predobjednal.
-
RP je super, bohuzel ja si myslim, ze v jakemkoli MMO se poradne zahrat neda a kdyz se neda zahrat poradne, tak je zbytecne se podle me o to snazit
-
chapej, ze tam jsou proste servery, kde fronty nejsou, ale dalsi a dalsi lidi se cpou na servery kde je hodinova fronta a pak nadavaji ... tezko se to chape, ale je to tak
-
Ja sel na Red Eclipse proto, ze je tam velka ceska gilda Czech Alliance, kterou tam Bioware umistili este pred startem hry. Early access mam nekdy od 15., postavu na lvl 26. A odmitam hrat desitky hodin znova proto, ze Bioware nedokazou lip regulovat populaci serveru. Protoze tim, ze pridate serveru vic, problem tech preklidnenejch fakt nevyresite...Este ze mam spolubydlu, kterej me naloguje do fronty cca 2 hodiny pred tim, nez se vratim z prace...To ovsem neni omluva pro Bioware, to je jedinej funkcni workaround, kterej me napadnul...
-
Tak měl by se určitě zaplatit vývoj a následně když to hodí další dolary, tak je to jen dobře. V podstatě to jde hladce, ono je to o lidech. Když si člověk nedá říct a zkouší štěstí ve frontách, když jinde je prázdno a časem bude povolen transfer, tak je to pak těžké.
-
-Jen tak pro zajimavost, cim je vyjimecny RP styl od normalu ? Misto pozdravu "jak bylo v praci" se zdravite "kam kracis padawane" ? Muze mi to nekdo prosim vysvetlit. Jsou nejake postihy za nedodrzeni RP stylu ? Dekuji
-
Opravte mou naivitu, ale neplati se ty mesicni poplatky od milionu hracu prave proto aby vse bezelo hladce a takovehle veci se nestavaly, narozdil od her se standartnim neplacenym multiplayerem zdarma? :)
-
A PRO-hráči to smaží přes lagy bugy a je jim to jedno, přejedou je jak kombajn obilí a hru ani nevypínají, protože jí paří a paří a paří xD. Naštěstí jsem si zvolil server na kterém ty lagy (zaklepu) zatím nejsou, ale to je ve všech hrách, každá hra, která má jistý populární server (nebo ihned několik) má čekací fronty, je to normální a z větší strany je to chyba lidí ^^ a pokud jsi na to tolik stěžují a musí to hrát tak ať tu hru nevypínají a hrají jí nonstop, jako já a budou šťastně žít.
-
Nepamatuju si jedinou hru, která by ihned po spuštění fungovala tak, jak má. Je chyba hráčů očekávat, že všechno bude hned fungovat a že si hned bez problému zahraju. Rozumnější hráči si počkají nějakou dobu a pak se teprve do hry dají. Tohle se týká nejen SWTOR ale rovněž Skyrimu, BF3 atd.
-
Jen tak pro zajimavost, cim je vyjimecny RP styl od normalu ? Misto pozdravu "jak bylo v praci" se zdravite "kam kracis padawane" ? Muze mi to nekdo prosim vysvetlit. Jsou nejake postihy za nedodrzeni RP stylu ? Dekuji
-
co to pises za blbosti ? ty jsi se musel z toho cekani ve fronte pomatnout, protoze normalne uvazujici clovek by NIKDY nemohl napsat neco takoveho:
,,........ Zasadni problem byl, ze dovolili hracum dat na vyber. To je totalni kravina. Vsem hracum v prestartu meli vytvorit ucty pouze na dedikovanych serverech a nedat moznost udelat si novou postavu jinde az do releasu.,, -
jeste se stale nerozhodli, jestli presun bude stat 5$ nebo 10$ ...
-
Ne, sorry tohle neokecas. BW to melo predpokladat. Kazdy myslici clovek by tohle predpokladal, na to nemusim byt laureat nobelovky. Hned v prvni den jsem kamosum v guilde rikal, tenhle start bude epic fail stejne jako ty vsechny prumerny MMORPG starty pred nim. Voala ... je to tu.
Kdyby aspon tohle predpokladali a hned v den releasu meli pripraveny free character transfer, tak tu ted nedatlujem dlouhe texty a hrajem hru ze? *16* -
Sorry, vymlouvat se na bug muze kdokoliv, pravdu totiz nezjistime, protoze do te technologie nevidime. A pokud je to skutecne bug, tak je to opet vina BW, ze nedokazala svoji hru a jeji core features poradne otestovat.
Proc posilat do pekel celou hru? Neposilam, mluvim o startu jako o epic fail, ne o hre. Start MMOcka je strasne dulezity, protoze prvni dojem je dulezity. Pokud SWTOR nebude mit po prvnim mesici X predplatitelu, tak konecna. Start je snad to nedulezitejsi v prubehu zivota MMORPG vubec.