Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DOTAZ: Zajímalo by mne jaké je věkové složení čtenářů games.cz, podle diskuzí se mi zdá, že většinu čtenářské základny tvoří lidé 18 - 35 let, soudě podle negativních reakcí a pohledu na současnou herní scénu, všichni, kdo měli tu čest hrát hry před deseti a více lety prostě pamatují, co je to kvalitní hra. Ten dnešní recyklační systém plný lichvy se jí rozhodně nazvat nedá.
    • To je jen nevyznamny dobovy kolorit. Kdyz byla zlata era dosovych her a prichazel cas wíndows her, tak se na ne take nadavalo, uplne stejne. Vetsina lidi tezko prijima zmeny.
    • Trol.diskuzni
      http://games.tiscali.cz/design/pdf/gamescz_prezentace_leden12.pdf
      • Dík, tak to vypadá majoritně na pořádně infantilní publikum. Ale stejně je rozvrstvení poměrně široké.
        • kidnap
          Podle tvého nicku je zřejmé, ke které skupině se řadíš.
        • DangerousDave
          infantilní publikum ??? 87% je ľudí je nad 15 rokov a skoro polovica má stredné a vysokoškolské vzdelanie alebo je v procese jeho získania... čo je na tom infantilné ?
        • A přitom v diskuzích se naprosto každej snaží působit jako drsně oldschool gamer, kterej oceňuje hardcore mechaniky, mužnou západní stylizaci, případně hluboké myšlenky v indie hrách.
  • sankuri
    Chce se mi zvracet..
  • To budou mít lidi radost.

Skoro doufám, že se zase objeví nějací droni, co to budou bránit. Pak by je zase čekalo pořádné vystřízlivění.
    • Trol.diskuzni
      Cahir? Amaroun? Veskoslav?
      • Nějak tak no... ale kdo soudnej by dneska už věřil v kvalitu nějaké Bioware hry?
        • Cahir
          Já se hlásím, mě žádná jeijch hra nezklamala. *5* Ale bránit je v téhle diskuzi nebudu, protože je to tu totální "hate rage" a překřikování bez pádných argumentů nemám zapotřebí...

Až si tu místní prudiči uleví ze svých denních frustrací, možná vznikne nějaká inteligentní diskuze na úrovni (ha ha, až jsem sám sebe rozesmál...)
          • Hmm, a přitom jsou jejich hry čímdál víc tím, na co každý nadává... akční fláky s papírovými emocemi a pseudohlubokou zápletkou.

Až se divím, že studenta filosofie dokážou hry od Bioware zaujmout. Ale proti gustu...
            • Hairy_Ass
              Hra o trůny je jen jedním dílem ságy Písně ledu a ohně. Nevím, proč to dnes všichni nazývají podle prvního dílu. Pánu prstenů taky neříkáme Společenstvo Prstenu. *4*
            • Cahir
              Jak vidíš, máš v celém tom svém sylogismu spor - závěr ti z premisy neplyne. Závěr ale platí, takže bude třeba znovu vystavět premisu. Pomůžu ti, je to vlastně docela jednoduché, stačí tu původní premisu znegovat: NE-jsou to akční fláky s papírovými emocemi a pseudohlubokou zápletkou. Teď už nám premisa krásně implikuje závěr, že studenta filosofie můžou hry od BW zaujmout...

Ne vážně... jsem všežravec, takže třeba na poli filmů si rád dám akční flák i Bergmana, na poli literatury klasika i Hru o trůny... Musí to ale bejt dobrej mainstram (Terminátor 2), nikoliv špatnej mainstram (Twillight). No a na poli her pro mě onen dobrej mainstream symbolizují hry od BW (a vůbec není náhoda, že člověka zajímajícího se o filmy a knihy, tudíž o příběhy, přitahují právě příběhové hry - jiné ani nehraju...). BW hry jsou prostě dobrej relax, kterej mě ale na rozdíl od 90% dílek od jiných vývojářů neuráží svou tupostí. Takže tak.
        • Trol.diskuzni
          +1
  • Trol.diskuzni
    Some more free-to-play sh*t from Bioware, f*ck yeah! *14*
    • Mají dost peněz z vele uspěšného SWTORu takže se rozhodli.... oh wait
  • Boze muj to bude dalsi sh*t po znicnei KOTORu a vydani SWTOR
    • T H I S !
  • Tak to BioWare přestřelilo, urážet tak slavnou sérii a snažit se o údajnou resurekci i v dnešní době úspěšného titulu, Ultima dala základ všem pořádným MMORPG hrám. Tenhle recyklát akorát pošpiní velikána, kterým Ultima už navždy zůstane. Podle informací a prvních obrázků je zjevné, že půjde o 3D patos s dětskou grafikou zaměřený pro publikum 9 - 16 let.
    • Dopadne to tak, že z toho udělají mainstream diablovku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit