Přejít na výpis diskuzí
BioWare vám naservíruje staronovou Ultimu jako free-to-play
12.7.2012 | Aleš Smutný
95 příspěvků
-
To budou mít lidi radost.
Skoro doufám, že se zase objeví nějací droni, co to budou bránit. Pak by je zase čekalo pořádné vystřízlivění. -
-
Cahir? Amaroun? Veskoslav?
-
-
Nějak tak no... ale kdo soudnej by dneska už věřil v kvalitu nějaké Bioware hry?
-
-
Já se hlásím, mě žádná jeijch hra nezklamala. *5* Ale bránit je v téhle diskuzi nebudu, protože je to tu totální "hate rage" a překřikování bez pádných argumentů nemám zapotřebí...
Až si tu místní prudiči uleví ze svých denních frustrací, možná vznikne nějaká inteligentní diskuze na úrovni (ha ha, až jsem sám sebe rozesmál...) -
-
Hmm, a přitom jsou jejich hry čímdál víc tím, na co každý nadává... akční fláky s papírovými emocemi a pseudohlubokou zápletkou.
Až se divím, že studenta filosofie dokážou hry od Bioware zaujmout. Ale proti gustu... -
-
Hra o trůny je jen jedním dílem ságy Písně ledu a ohně. Nevím, proč to dnes všichni nazývají podle prvního dílu. Pánu prstenů taky neříkáme Společenstvo Prstenu. *4*
-
Jak vidíš, máš v celém tom svém sylogismu spor - závěr ti z premisy neplyne. Závěr ale platí, takže bude třeba znovu vystavět premisu. Pomůžu ti, je to vlastně docela jednoduché, stačí tu původní premisu znegovat: NE-jsou to akční fláky s papírovými emocemi a pseudohlubokou zápletkou. Teď už nám premisa krásně implikuje závěr, že studenta filosofie můžou hry od BW zaujmout...
Ne vážně... jsem všežravec, takže třeba na poli filmů si rád dám akční flák i Bergmana, na poli literatury klasika i Hru o trůny... Musí to ale bejt dobrej mainstram (Terminátor 2), nikoliv špatnej mainstram (Twillight). No a na poli her pro mě onen dobrej mainstream symbolizují hry od BW (a vůbec není náhoda, že člověka zajímajícího se o filmy a knihy, tudíž o příběhy, přitahují právě příběhové hry - jiné ani nehraju...). BW hry jsou prostě dobrej relax, kterej mě ale na rozdíl od 90% dílek od jiných vývojářů neuráží svou tupostí. Takže tak.
-
-
-
+1
-
-
-
-
Prohoba proc?? :/
-
"Přijměte výzvu od Lady British a zachraňte Britannii."
WTF? *8* *1* -
-
FTW! *15*
-
-
Do pytle co to je za hnusný obrázky, který nemaj s Ultimou vůbec nic společnýho a proč se musí špinit nejlepší online hra, která kdy byla vytvořena? Jsem vytočen :)
-
Lady British? Free-to-Play? Garriota trafi slak? A mne je na zvaracnie... :(
-
-
Lady British mě vzhledem k LGBT kampani, kterou EA a Bioware poslední dobou propagují a vzhledem k tomu, jak je dneska být in být feminista (jsem jediný, kdo by Anitě Sarkeesen nejrači dal jednu výchovnou?) zase tak moc nepřekvapuje.
Štve, ale nepřekvapuje.
Garriot taky vlastní trademark na Lorda Britishe, pokud se nemýlím, takže by jim to jen tak neprošlo s ním. -
-
Jó, jó, Anita. Chudák holka, vybrala 160 tisíc dolarů na to, že bude v pár krátkých videích sedět před kamerou a říkat to, co už všichni vědí...
No, foreverpandering to poví lépe za mě.
http://www.youtube.com/watch?v=igXz_hXKUcE
(BTW je kolem toho na netu celkem velká mela posledních pár týdnů... téma do Fight Clubu? Nebo se radši držíte skutečných herních témat? Nemám nic proti ani jednomu...)
-
-
-
pro prachy vsechno, jdu blejt :)
-
-
Chudáci, nevědí, že štěstí se za peníze koupit nedá...
-
-
Aneb jak moc daleko může jedno kdysi krásné studio zajít aby si vydělalo...tohle je fakt nechutné.
-
něco online v cz by nebylo??
-
-
Drakensang Online
-
-
né, nechte ultimu spát, nechte mi moje vzpomínky z výpočetky na střední, ne!@#//*te tuhle starou dámu, nebo vás praští holí... stejně z toho nic dobrýho nevzejde, akorát banda harantů, který to z nějakýho neznámýho důvodu začne bavit a začnou plivat špínu na starou hru protože nové=lepší, že...
-
svět ultimy na www.kelevar.cz