Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tak. Skvela saga. Dokonce u me sesadila na druhou pricku serii Assassins Creed a to uz je co rict. Hraju to uz potreti za sebou a furt nenam dost... Jo a vite o tom, ze ty konce jsou 4 a ne 3 ?
  • nazor kludne mat mozes. Ved na tom nie je nic divne, ze sa ti nepacia vesmirne strielacky. Problem bol, ze ty naopak nechapes, ze niekomu sa to paci ;) Cize ano, "Mass Deffect" ma veela fanusikov, fanusikov ktori maju radi vesmirne strielacky pretoze je to kvalitna vesmierna strielacka a rpg..
  • Ze ses jednoduchej a mas to vypatlany zaroven, nemusis zdelovat verejne ... tvurci propagovali serii tim, ze kazde jedno rozhodnuti bude mit vliv na zakoneceni. A nemelo ani jedno jedine vubec zadny.
  • Jenze presne takhle se to dela, funguje to uplne stejne jako dmntni nekonecy serialy, proste nekdo nejak zacne, a pak k tomu sedne dalsi patlal a zacne na to lepit dalsi kravoviny. Na trojce pak bylo znat predevsim to, ze prisel sefko managor, rek, ze vydat se to musi za tejden, a tak to tam nejak zmastete at uz to je.
  • Ale nemel ... F1/2 ... konec si mel defato jeden, ale dozvedel ses, jaky dusledky mely rozhodnuti, ktery si behem hrani udelal. V ramci technologickych moznosti ty doby dokonalost sama. Udelat 2-3 paralelni vetve pribehu je pomerne trivialni, vubec zadnej problem neni aby se to na ruznych mistech prolinalo => nejses vazanej jen tim, ze zacnes hrat za hodnyho/spatnyho. Obzvlast, kdyz jako trebas prave v ME hrajes defakto sadu nesouvisejicich pribehu na ruznych planetach.

    A kdyz nic jinyho, a hra by mela jen jeden konec, tak kdyz 3 hry nedelam nic jinyho nez zhromazdovani armady, ocekavam nakonec, ze uvidim bitvu gigantickych rozmeru a ne ze budu probihat par ulicema a pak to skonci na tema "musis jit za tim svetlem" ...
  • Viz vejs, to ze rozhodnuti budou mit vliv pripagovali sami tvurci. Rozhodnuti ve starickych falloutech meli z tohodle poheldu vliv asi tak 1000x vetsi. O boze, dokonce kdyz si nejakou postavu zabil/nasrl, tak si endostal nejaky Qsty ... hitech technologie ...
  • Kupodivu vetsina lidi s mozkem od pribehu vyzaduje nejake alespon castecne vysvetlitelne a logicke zakonceni. Obzvlast v pripade, kdy tvurce pribehu dopredu avizuje, ze KAZDE jedno rozhodnuti ten vysledek OVLIVNI. Znam lidi, kteri meli ME rozehrany nekolikrat, jen proto, aby meli moznost se dostat k vice koncum, takze meli postavu boha i dabla, casto i dalsi neco mezi tim.

    A vysledek? lol lol lol
  • Ja bych rad 4ty konec, pekne hnedy a rozmazany ... vstupni otvor by mel mit tvar bile keramickeho elypsoidu.
  • co bych si prál... snad prepsat nebo odstranit ty dialogy kterych je tam spousta a stejne nikam nevedou (je to otrava číst a poslouchat a lfyž to mam preklikavat tak to tam ani nemusí byt). taky predelat pribeh a to by mi vlastne stačilo. ješte by mohli odstranit ty pasáže kde jen behate kolem a mluvíte
  • Chtěl bych remake Kotoru hlavně... na tohle je příliš brzy
  • Mato1987
    Ale ja sa rád zaujímam aj o veci, ktoré ma nebavia, pretože je fakt srandovné sledovať ako sa na teba vyrojí kopa fanúšikov hneď po tom ako si vyjadríš svoj názor. Je to taký prazvláštny internetový fenomén.
  • Tak potom sa nestaraj do zanru, ktory ta nebavi. Zbytocne tym stracas cas. Nebavia ta scifi strielacky ale pises tu, ze nechapes humbuk okolo tej hry. No ja ti poviem preco. Lebo vela ludi naopak bavia scifi strielacky. Jednoduche ako facka..
  • S Mass Effect 1 hlavne nech nic nerobia, nemenia (max grafiku), lebo pokazia dokonale dielo. Idealna rychlost boja bola podla mna v ME2. V ME3 uz je to cele take "fast forward" ale zvykol som si.
  • eeee,,,,,, Extended Cut?
  • A bude ten remaster udelaný ve Frostbite 3.0 nebo pořád UE3 potažmo UE4. Jestli v UE tak je to voničem. Ale vzhledem tomu že EA se nechala slyšet že na vývoj všech nových titulů už bude používat Frostbite 3.0 tak by to mělo být v něm a to bych si dal říct. Čas ukáže.
  • Aspon si najdi vlastní nick ty nulo.
  • Gratuluji, udělal si ze sebe opět blbečka co ví prd a zapojuje se do diskuze stejnak. Máš život nahovnoo vid, jinak by ses takhle veřejně neponižoval. O co ti jde chceš být jeden z těch co rád skončí na zemi, do kterého si každý kopne. Protože má názory které akorát otravují a ještě to rozvádíš do absurdností. Na to se už neumím jinak vyjádřit než že si tedy pěkné hovaddo.

    Vlezlo ti to tady na mozeček vid? Ted si to vyložíš jako nadávku, prosím nereaguj.
  • Mato1987
    Je to relatívne, tak asi ako všetko v živote, záleži aj od toho, čo považuješ za nudné.
  • Obecně by mělo platit, že vývojáři a vydavatelé by měli být hráči a to náruživí hráči. Měli by se také všeobecně orientovat ve hrách. Když tohle bude platit, měli by přesně vědět, co od her chtějí a toho se držet a udělat takovou hru. Na fanoušky by se s prominutím měli vykašlat, protože 10 fanoušků řekne 10 názorů a to někdy naprosto protichůdných.

    Toto bych ještě doplnil maximální podporou modifikovatelnosti hry, aby si kdyžtak sami fanoušci hru upravili podle sebe, což ale už herní studio nestojí nic.
  • ty musis mat riadne nudny zivot.. viac ku tomu sa ani neda co povedat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit