Přejít na výpis diskuzí
BioWare vyzvídají, co by hráči chtěli v remasteru Mass Effect trilogie
7.11.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
To jsem jedinej komu ten konec vyloženě nevadil?
S závěrečnym VI když proberete všechny varianty dozvíte se naprosto všechno co jste ještě nevěděli, například že jeden Reaper = 1 dokončenej cyklus, tedy co Reaper to vyhlazená galaxie... Náš cyklus jako první došel tak daleko že byla možná synthese, nebo je možný použít Crucible na vyhlezení či ovládnutí Reaperu... nevidim v tom nic nepochoitelnýho...
Jo jinak co nasralo zase mě byla scénka po záverečných titulkách... Po prvnim dohráni jsem to mel cely na par dni zkazeny, protoze mi to prislo ze vse co jsem delal byla jen prehnana historka nějakýho dědka -
a ty vize byly taky pekne nesmyslnej shit,to jentak mimochodem...meli zkratka ukoncit trilogii tak,jak to sepsal ten puvodni scenarista (temna hmota etc) a ne tenhle rainbow exkrement
-
Co bych si přál?
Větší lasery, větší kosmické lodě, více "vžůůům" efektů ve vesmíru, aby minimálně jedna planeta vyletěla do povětří, hvězdu smrti, rodeo na Reaperovi, obří kosmické červy, aby Shepard pocházel z Kambodže, SSSR stylizaci. -
No ja by som celkom prijal bezproblemovo funkcny multak, ale to sa asi nestane.
-
Třeba si Shepard sám podvědomě určil podobu toho VI, o tom klukovi se mu zdálo v průběhu celý války, co my víme...
-
No to ze si musis vybrat cestu (doslova) kterou pujdes nebyl uplně nejlepší nápad, ale taky ne nejhorší a dával smysl, samotnej výběr mohl byt lepsi, ale výsledek je dobrej
-
se podivej jak to ztvarnili s Vigilem v ME1,naprosto dokonalej pokec s VI z kteryho jsem mel husi kuzi jak to bylo epicky, z godchild jsem mel tak maximalne zaludek naruby...
-
Konec dává smysl... Všechny konce dávaj smysl... Jestli se někomu nelíbí tak to už je jiná, ale nemůžou psát konec přímo pro každýho hráče... Maj nějakou vidinu jak to má dopadnout, lepší než každýmu podlejzat nějakym kýčovitym koncem...
-
to je vse moc hezky nicmene to nemeni nic na tom ze konec byl ABC prestoze slibovali presny opak. A to dlc to moc nezachranilo.
-
A dojíme!! Kdo nadojí nejvíc, vyhrál!
-
remaster sotva par let stary hry? zadnej remaster nechci,chci novy a originalni hry,kde misto vymazleny grafiky bude i neco novyho,vcetne pribehu
-
Tos nepochopil ze dítě bylo VI ktery na sebe jen vzalo podobu aby s tebou pokecalo? A ne zadnej buh... Kdyz ho vyzpovidas tak sam rika ze ho nejaka civilizace vytvorila, aby hlidal syntetiky a organiky a on pak sam usoudil ze spolu nemuzou zit, tak udelal to co udelal
-
Rachni a odebrat zelenej konec.
-
za me +1, at si s celym GOD childem vytrou ( )!( ) ve vsech trech barvach.
-
KOTOR III by nebyl špatný :) Pokud se zhostí dalšího obsahu zodpovědně, dám trilogii zase šanci.
-
To se nestane. Museli by se zamyslet.
-
Remaster Mass Effectu? To mě připadá jako zbytečnost ... Vždyť ta hra pořád vypadá dobře.
Doufám, že nezačne nová móda remasterovat hry každé 4 roky. Já bych radši něco novýho. -
Tak ja zacnu - konec kterej dava smysl