Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krescz
    je jedno co bodou hraci chtit...oni jsou presvedceni ze udelali dokonalou hru proto tam hodi lepsi textury a konec *7*
  • Magister_Peditum
    Tak remasterovanou jedničku bych bral. Ostatní je celkem zbytečné.
  • Keyz
    K tomu Star Wars. I když to nebylo vážné a nebylo to nic složitého na myšlení, borci tam udělali celkem věrohodné boje. Prostě hrdina A bojuje s hrdinou B a jak to dopadne? V ME by z toho byl hodinový souboj a na musel jsi využívat naprosto vše i ničit překážky a stejně by jsi nepotkal sobě rovného.

Tam prostě v rámci boje jeden udělal chybu a druhý ho zabil a byl klid. To bylo skvělé. A tohle tam bylo často když teda zrovna nebojoval ten hlavní prasák v chrochtacím latexovém skafandru.
  • Zacinam bejt vic a vic alergickej na slovo klise, klisoidni atd... *11*
  • Miserius
    Mě to přijde reálný... neni to přece telenovela abys zachránil svět a najednou to hrálo hodinu všechny rozhodnutí cos udělal... Rachni by šli po cestě kde by zrovna vystupoval z transporteru Wrex s dítětem, vedle toho Geth by hral piskvorky s Quarianem, ten chlápek z citadely by se radoval že ma vyreklamovanej ten předmět a další hodiny všech rozhodnutí... Konec mi naopak přijde dospělej... Prostě tě to utne, konec... Je jedno co jsi udělal, došel jsi kam si dojít musel a umřel... myslíš že až umřeš přijde někdo s tabulí a bude ti vysvětlovat všechyn tvoje rozhodnutí a jak to změnilo svět? *1* Předpokládám že ne... Děláš nějaký rozhodnutí, který maj vliv na hru hned nebo za pár hodin, ale vždy vidíš jak tě to ovlivnilo... neni potřeba aby ti to připomínalo po dohrání hry, vždyť by to působilo jako pohádka pro děti...
  • Takový problém má bohužel většina her tohoto typu. Z poslední doby mě kupříkladu mírně rozladil Sherlock Holmes. Opravte mne pokud se mýlím (a je docela možné že ano), ale měla úspěšnost v jednotlivých případech vliv na budoucnost či na konec samotný? Vždy jsem úkol splnil na 100% (což nebylo zase tak obtížné, když jste vyloučili všechna "jednoduchá" řešení).
  • ME je celkem fajn, ale bohužel me nikdy nebavil uplne jak bych si predstavoval, vadi mi osekane prvky rozvoje postav, pomerne dementni predpripravene souboje a jaksi jsem nikdy nemel moc pocit ze hraju v nejakem velkem hernim svete, i když se o to ta hra snažila o s to pero.

taky v ME vidim promarněnou sanci na moji vysněnou hru, klidne to nechat tak jak to je, plus pridat litani vesmirem ve stylu Elite nebo freelancer. Jednicka ME tomu byla asi nejbliz. Ale na tohle nemaj v Bioware koule, to je jasny.
  • walltar
    No jo ale Mass Effect se nesnažil ani o to brát v potaz aspoň ty 3 poslední rozhodnutí ... On to prostě řekl, poď a tady si přehraj videjko.
  • Miserius
    No tak řešit jakym jazykem mluví to už jsi trošku mimo... Na tý zbrani pracovalo tisíce civilizací a jelikož máme hrát hru tak jsme zrovna v tom cyklu kdy se to dokončí, to zas takovej šok neni... Kdyby to bylo o pár cyklů zpět tak zase budete brečet v diskuzích, protože je jedno jaky udelate rozhodnuti neboť Reapeři všechno vyhladí
  • Miserius
    Tenhle problém mají témeř všechny hry s rozhodnutíma... Konec záleží na posledních 2-3 rozhodnutích... Holt cesta je důležitější než cíl...
    Asi jediná hra která se mi ted hned vybavi ktera brala vpotaz vetsinu rozhodnuti je Heavy Rain s jeho dvacítkou konců
  • Potají sním o romanci mezi obřím galaktickým červem a reaperem. "Celý svět byl proti nim, avšak vzepřeli se společenským konvencím a oddali se romanci, která otřásla vesmírem".
  • Keyz
    Hlavně ty konce jsou zcela rozdílné a vůbec to nejde nějak dohromady. Ovládneš nějaké Reapery co jako? Pak se stalo co? Nic

Vůbec, to bylo divný. Jako střílečka s RPG prvky mě to bavilo ale nějaký příběh? Tohle nebyla uvěřitelná vize lidstva po nějakém technickém skoku kupředu. Tvl všude, jsi byl ten hlavní borec který neměl sobě rovného. Potkal jsi nějakou obludu na dně moře, všechno si zničil a na konci jsi mohl stát rok než si vybereš jako na automatu jak to zakončit. Vůbec existence nějakého takové komického automatu, který má moc vše rozhodnout je divná. Na tohle nemají ani AAA+ filmy od hollywoodské produkce. To bylo prostě moc.
    Tohle není vůbec využití možnosti hry, kde hráč určuje akcemi chod některých věcí. Klidně jsi mohl během hraní něco dělat co by mělo smysl a na konci by to nějak dopadlo. Udělal by jsi během hraní něco jinak a dopadlo by to nějak jinak.

Ale bylo jedno co během hraní poděláš/uděláš/neuděláš a jak se rozhodneš, jen jsi musel mít dost toho war assets a pak jsi zvolit jedním čudlíkem osud všech anglicky mluvících tvorů v galaxii. Tedy vlastně všech, protože tam každý mluvil anglicky :)
  • walltar
    Mě na konci nějak tak vadilo, že nebyl propojený se hrou ... že vlastně člověk celou hru hraje a potom jsou všechny jeho volby v celé hře zrušené. Já bych radši konec, který by byl trošku víc customizovaný podle toho co člověk celou hru dělal. Ne dojít do velké místnosti a jít rovně, doprava a nebo doleva.

Ale abych pravdu řekl, tak zase takový problém to nebyl ... u hry sem se zabavil. Sice to nebyl žádné pecka, kterou bych musel hrát víckrát, ale byla to solidní hra ať už měla konec jakýkoliv.

A co víc, tak sem díky ní objevil knižní sérii Odhalený vesmír od Alastair Reynoldse což bylo celkem dobré počteníčko. *4*
  • Jo to by bylo bezva, a ještě romance, vic romaci, s robotem, kucharem, a záchodovou misou co umi mluvit.
  • Povinnost jsi zdá se splnil. Dáš si čaj? *4*
  • Dogkiller
    A ještě větší pokojíček v blázinci a novou svěrací kazajku.
  • Miserius
    Právě že naopak chlapče, kdybys měl nastudováno o tom světě to co já tak bys tohle nepsal... Jedna věc je mít něco proti konci hry, druhá být nerd který si myslí že rozumí technologii budoucnosti protože viděl Star Wars a Star Trek 150x
  • Kozy
    Nejsi, až na ten nesmyslnej synthesis konec a nešťastnej způsob jakym byl ten výběr podanej to byla na rozdíl od dvojky dobrá hra.
  • celej ten namet superzbrane je takovej klisoidni prujem,ze horsi uz to fakt bejt nemohlo,cela ta myslenka je uplna blbost a popira vse,co predchozi 2 dily budovaly,proto se to nikomu z fanousku nelibi,to co predvedli se muze libit jen nekomu kdo to prosel jen jako "dalsi hra na seznamu" a ne fanouskum ME sveta
  • Miserius
    Jaký vize? Mluvíš o těch protheánských nebo si pleteš noční mury s vizema?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit