Přejít na výpis diskuzí
BioWare vyzvídají, co by hráči chtěli v remasteru Mass Effect trilogie
7.11.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
No tak anlicky mluvili všichni hlavně proto, že tam požívali překladače (i když fakt neetuším, kde je měly zabudovaný). To vím aj já, co není nějaký extra fanboy. Dokonce to bylo v nějaké scénce ve dvojce, když se bavíš s tím žabákem assassinem.
-
Hmm..ale je fakt ze ve Star Wars filmech to proslo:) ale nebylo toho nijak moc..
-
A jak by u tebe prosimtě fungovala smrt, protože jednou bys umřel.. Takže restart a znova? To by bylo uplně stejný jako teď... Nebo po smrti změna postavy na nejbližšího vojáka? Takže by potom zachránil svět Josef Vyskoč, kterýho jsi ovládal posledních 10 minut
-
Vzdyt by to ani nebylo pekny... Poslouchat nějaky chrchlání, prdění a piskání, pak by Shepard vytahnul slovnik a hledal odpověď... Tohle jsou jen nejaky nesplnitelny sny scifi nerdů a vyčítaj to obyčejný hře
-
Aby vyšla celá hra a ne základ + tisíc dlc.
-
Nečekaně by jsi nebojoval sám *15*
Tak jak to je zde. Máš tam armády, které jsou na pozadí ale zde to udělali tak, že ty jsou naprosto na nic a pouze sám mistr hrdina to dokáže! Navíc poté co něco dokáže, mu skoro nikdo nevěří! To je teda zvrat jako prase. A jede to znova...
Tohle je pořád dokola. Jeden proti všem. Nikdo jiný, jen ten jeden to dokáže! A nakonec u nějakého automatu o kterém nikdo nevěděl to nějak rozhodne. -
tohle by nikdy neudelali, ne z technických duvodu ale kvůli shitstormu co by se strhnul ze strany americanu a dalších nativních anglicky mluvicich hracu..dyt by museli cist titulky..to by neslo:)
-
Co je na tom prosimtě protichudnýho? Nikdo nevedel jak to funguje, nikdo ani nevedel jestli to vubec bude fungovat ale nic jinyho nebylo... Catalyst vedel vse, protoze je tu uz od pocatku všeho a je to jen VI, ne živej organismus
-
a tebe vôbec nepríde ako protichodné tvrdenie to, že na jednej strane nikto nevedel ako to funguje a na strane druhej ti Catalyst povie, že je to len baterka ? :D
-
Víš jak nákladný by bylo mít hru ve který by bylo kolem 30 jazyků, pro každou rasu jinej? A to uplně pomijim to že by jazyk jaksi museli vymyslet pro 30 ras... naprosto neproveditelný
-
No já si vzpomínám, jak developeři prohlašovali jak rozhodnutí budou důležitá ... nikdo neříká, že tam musí být všechny rozhodnutí.
Já bych radši zase střihnul celou tu konverzaci co byla na konci a hodil tam jedno ze tří videjek, které by se vybrali podle toho co člověk dělal ve hře před tím. Celá ta sekvence v té poslední místnosti mě prostě nějak nesednula.
Prostě jako by nevěděli jak ten konec propojit se hrou a tak ti dali tlačítko ať si vybereš. Podobně sem se cítil u Deus Ex ... Taky konec stylem "A teď si přehraj videjko"
Já bych asi byl i spokojenější, kdyby tam byl jeden pevný konec. -
pctuning ovecka
-
Konečně člověk, kterej má stejnej názor jako já. Já osobně po dojetí updatu, byl spokojen... MassEffect v remastru bych bral všema deseti... :)
-
a nasledny sex v megagalakticke sprse, s naslednym vyvrcholenim které by se rozlilo po celem vesmiru a každý by byl stastny..samozrejme ve trech ruznych barvách.
-
Errrm, NeoGAF a Reddit jsou dvě různý sajty..
-
Vzhledem k tomu, ze nikdo nechápal jak Crucible funguje, ani predchozi civilizace, tak ti to neměl kdo vysvětlit... jestli jsi nepochopil ani tohle tak už nevim...
-
...
-
To určitě ne, ale konec à la Fallout by neurazil.
-
nie nedávajú... a ani dávať nebudú, respektíve tu záleží na tom, či sa uspokojíš s každou hlúpou odpoveďou. Celý plot si nemal vysvetlené nič o tom ako Crucible funguje, ako reálne prináša riešenia a ako bol vytvorený, respektíve kým. Ak nikto pred tebou nevedel o tom, že existuje na Citadele nejaké AI, tobôž sa dostal k programovaniu ktoré tvorilo toto AI, ergo asi ťažko vytvoríš stroj, ktorý má spolupracovať alebo prepísať niečo o čom nevieš že existuje. Ale poďme ďalej, Catalyst povedal, že Crucible je nič viac než batéria, ergo opäť, voľby pochádzajú z Citadely a teda od Catalysta samotného. Akým spôsobom má vplyv konštruovanie batérie na kompatibilitu cycklu s voľbami podanými Citadelou opäť nikto nevie, táto náboženská metafyzika je viac kopa bludov, než reálne vysvetlených odpovedí. Ďalej akým spôsobom môže Shepardova DNA spasiť celú galaxiu, keď je tu niekoľko x-y rás, s odlišnou DNA, opäť nikto nevie. No a koniec koncov, Catalyst a Leviathani môžu klamať alebo zavádzať pri plno detailoch... rozhodne viac by dával zmysel s koncom o indoktrinácii, než Ya dawg I heard....
-
Tak udělej takovou hru ve který jsi hrdina co bojuje proti Reaperum... S menšim zvratem ze umres stejne rychle jako průmernej vojak v ME3 a jakmile umřeš musís si koupit hru znovu...