Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG
    No tak anlicky mluvili všichni hlavně proto, že tam požívali překladače (i když fakt neetuším, kde je měly zabudovaný). To vím aj já, co není nějaký extra fanboy. Dokonce to bylo v nějaké scénce ve dvojce, když se bavíš s tím žabákem assassinem.
  • Hmm..ale je fakt ze ve Star Wars filmech to proslo:) ale nebylo toho nijak moc..
  • Miserius
    A jak by u tebe prosimtě fungovala smrt, protože jednou bys umřel.. Takže restart a znova? To by bylo uplně stejný jako teď... Nebo po smrti změna postavy na nejbližšího vojáka? Takže by potom zachránil svět Josef Vyskoč, kterýho jsi ovládal posledních 10 minut
  • Miserius
    Vzdyt by to ani nebylo pekny... Poslouchat nějaky chrchlání, prdění a piskání, pak by Shepard vytahnul slovnik a hledal odpověď... Tohle jsou jen nejaky nesplnitelny sny scifi nerdů a vyčítaj to obyčejný hře
  • Aby vyšla celá hra a ne základ + tisíc dlc.
  • Keyz
    Nečekaně by jsi nebojoval sám *15*
    Tak jak to je zde. Máš tam armády, které jsou na pozadí ale zde to udělali tak, že ty jsou naprosto na nic a pouze sám mistr hrdina to dokáže! Navíc poté co něco dokáže, mu skoro nikdo nevěří! To je teda zvrat jako prase. A jede to znova...

Tohle je pořád dokola. Jeden proti všem. Nikdo jiný, jen ten jeden to dokáže! A nakonec u nějakého automatu o kterém nikdo nevěděl to nějak rozhodne.
  • tohle by nikdy neudelali, ne z technických duvodu ale kvůli shitstormu co by se strhnul ze strany americanu a dalších nativních anglicky mluvicich hracu..dyt by museli cist titulky..to by neslo:)
  • Miserius
    Co je na tom prosimtě protichudnýho? Nikdo nevedel jak to funguje, nikdo ani nevedel jestli to vubec bude fungovat ale nic jinyho nebylo... Catalyst vedel vse, protoze je tu uz od pocatku všeho a je to jen VI, ne živej organismus
  • a tebe vôbec nepríde ako protichodné tvrdenie to, že na jednej strane nikto nevedel ako to funguje a na strane druhej ti Catalyst povie, že je to len baterka ? :D
  • Miserius
    Víš jak nákladný by bylo mít hru ve který by bylo kolem 30 jazyků, pro každou rasu jinej? A to uplně pomijim to že by jazyk jaksi museli vymyslet pro 30 ras... naprosto neproveditelný
  • walltar
    No já si vzpomínám, jak developeři prohlašovali jak rozhodnutí budou důležitá ... nikdo neříká, že tam musí být všechny rozhodnutí.

Já bych radši zase střihnul celou tu konverzaci co byla na konci a hodil tam jedno ze tří videjek, které by se vybrali podle toho co člověk dělal ve hře před tím. Celá ta sekvence v té poslední místnosti mě prostě nějak nesednula.

Prostě jako by nevěděli jak ten konec propojit se hrou a tak ti dali tlačítko ať si vybereš. Podobně sem se cítil u Deus Ex ... Taky konec stylem "A teď si přehraj videjko"

Já bych asi byl i spokojenější, kdyby tam byl jeden pevný konec.
  • pctuning ovecka
  • Konečně člověk, kterej má stejnej názor jako já. Já osobně po dojetí updatu, byl spokojen... MassEffect v remastru bych bral všema deseti... :)
  • a nasledny sex v megagalakticke sprse, s naslednym vyvrcholenim které by se rozlilo po celem vesmiru a každý by byl stastny..samozrejme ve trech ruznych barvách.
  • Paul_cz
    Errrm, NeoGAF a Reddit jsou dvě různý sajty..
  • Miserius
    Vzhledem k tomu, ze nikdo nechápal jak Crucible funguje, ani predchozi civilizace, tak ti to neměl kdo vysvětlit... jestli jsi nepochopil ani tohle tak už nevim...
  • Keyz
    ...
  • To určitě ne, ale konec à la Fallout by neurazil.
  • nie nedávajú... a ani dávať nebudú, respektíve tu záleží na tom, či sa uspokojíš s každou hlúpou odpoveďou. Celý plot si nemal vysvetlené nič o tom ako Crucible funguje, ako reálne prináša riešenia a ako bol vytvorený, respektíve kým. Ak nikto pred tebou nevedel o tom, že existuje na Citadele nejaké AI, tobôž sa dostal k programovaniu ktoré tvorilo toto AI, ergo asi ťažko vytvoríš stroj, ktorý má spolupracovať alebo prepísať niečo o čom nevieš že existuje. Ale poďme ďalej, Catalyst povedal, že Crucible je nič viac než batéria, ergo opäť, voľby pochádzajú z Citadely a teda od Catalysta samotného. Akým spôsobom má vplyv konštruovanie batérie na kompatibilitu cycklu s voľbami podanými Citadelou opäť nikto nevie, táto náboženská metafyzika je viac kopa bludov, než reálne vysvetlených odpovedí. Ďalej akým spôsobom môže Shepardova DNA spasiť celú galaxiu, keď je tu niekoľko x-y rás, s odlišnou DNA, opäť nikto nevie. No a koniec koncov, Catalyst a Leviathani môžu klamať alebo zavádzať pri plno detailoch... rozhodne viac by dával zmysel s koncom o indoktrinácii, než Ya dawg I heard....
  • Miserius
    Tak udělej takovou hru ve který jsi hrdina co bojuje proti Reaperum... S menšim zvratem ze umres stejne rychle jako průmernej vojak v ME3 a jakmile umřeš musís si koupit hru znovu...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit