Přejít na výpis diskuzí
BioWare vyzvídají, co by hráči chtěli v remasteru Mass Effect trilogie
7.11.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
Úprimne vôbec nechápem celý ten humbuk okolo tejto trilógie mass defectu, ale asi to bude tým, že nemám príliš v obľube vesmírne scifi strielačky.
-
Mě to smysl dává, stejne jako milionu hraču... Ze to nejaymu zlomku lidi nedava smysl nerika nic o hre ale o nich
-
důležitá je cesta a ne cíl. Nechápu proč by 15 minut konce mělo jakkoliv kazit 200 hodin zábavy co jsem si užil předtím
-
Dobrý nápad.
-
Jeden malý spoiler bych měl ... na konci ME3 nemusíš nutně zemřít. Mně se povedlo přežít.
A taky přiznávám, že já se s tím světem a postavami natolik sžil (DLC Citadela tomu strašně přidalo), že ty emoce na konci ... ještě teď se mi vybaví vždy, když slyším tu hudbu z outra ... to se musí prostě zažít. Přídává k tomu i to, že ani jeden z konců nedopadne úplně dobře - alespoň z mého pohledu.
A sakra ani nevím, proč jsem ten tvůj mega příspěvěk četl *15* -
Hm, nechte mě chvíli přemýšlet. Strávit desítky hodin hraním za vesmírného Ježíše v lepší grafice. Budu balit vesmírné kočky a zachraňovat galaxii, jen proto aby to nějaký hvězdný spratek v posledních patnácti minutách smetl vše ze stolu a nabídl mi tři konce z čistého nebe. Konce, které jsou v podstatě totožné; nenavazují příběhově ani atmosférou na předešlé události ve hře; postrádají logickou strukturu, a jsou uspokojivé jako m*stubace s ponožkou. Ne, děkuji.
Mimochodem, jako to vypadá s ME4? Nechci žádný alibistický prequel. Chci sakra pořádný sequel, který bude navazovat na události v ME3. Líbilo by se mi něco ve stylu Firefly. Vesmírní pašerák (nebo lovec lidí) který prozkoumává Reapery zpustošenou galaxii, jež se pomalu zvedá na nohy a vy si na ní chcete namastit kapsu. Žádná politika, vládní spiknutí, ani konec světa. Tentokrát se bude hrát ve stylu Divokého západu. Bylo by jen na hráči, zda bude druhým Robinem Hoodem, nebo grázlem, co by prodal vlastní matku za hrst kreditů . A přitom by mohl zjistit, co se stalo s posádkou z původní trilogie, a jaký mají dopad rozhodnutí z ME3 na budoucnost galaxie. *14* -
Ctvrtou barvu konce.
-
Doufám, že vylepší systém krytí z jedničky občas to bylo k vzteku.
-
Ja neviem co vsetci maju s tym "povodnym" koncom. Vsetci tu kecaju o velkych moznostiach a aby rozhodnutia davali zmysel.. A ako to bolo s tym "povodnym" koncom? Boli tam moznosti dve.. Vyber to alebo to. Uzasne
-
hra co se teda aspoň u mě podobně dotkla citů jako ME série byla The Walking Dead , i slzu jsem musel zatlačit tak jsem si nechat narůst plnovous , pokácel pár stromů v lese v červené flanelové košili , opravil auto a to jsem dělal jen proto abych se cítil zase mužně protože jsem u toho málem brečel jako malá dě*ka *1*
-
Ještě dodám, že všechny velký rozhodnutí se už uzavřeli v průběhu třetího dílu. Tady si fakt neni na co stěžovat.
-
já ti tady nebudu vypysovat proč konec nedává smysl na to fakt nemám čas. Raději tě odkážu na tyto videa.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLEE7764FAB908A8FB -
Jacku, gratulace k čitelnýmu a smyslupnýmu příspěvku. Celkem souhlasím.
Jenom tak OT: nejsi ten samej Jack1947, kterej se stal skoro "legendou" na w-blogu před pár lety? *1* -
Jsem tentokrát se zamyslel držel se myšlenky... a hle zadařilo se. Nebyl to jen chatový topic ale bylo to něco víc. Díky samozřejmě.
-
ako sa ty opovazujes sa pasovat za praveho fanusika ME a zhadzovat ostatnych? Hral som ME1 od jeho vydania, precital som vsetky knihy, vsetky komiksy, hltal som vsetky informacie, presiel vsetky hry a jej dlcka a je to mozno moja najoblubenejsia seria hier.. A.. predstav si koniec v Extended Cut sa mi pacil..
-
Tolik k tomu že tady musím být každý den lol? to vůbec, vydržel bych i bez diskuze týden.
Ted OUT... doufám že ty kriplové, co se neuměli chovat (vědí o kom mluvím) maj ban minimálně na týden.
To platí i o ostaních podobných... individualit. -
To jsi napsal hezky, naprostý souhlas.
-
Takže 5 dnů, si dám menší oraz nebo... kdoví třeba tu budu jen mne nikdo nepozná. *5*
Každopádně OUT . - nehodlám sem psát jako anonym. Tak ahoj. :-) -
*4* Začnu psát čitelně zrovna když mi dají BAN... *7*
Já si beztak myslím, že to nahlášení zde funguje at si řiká kdo chce co chce... je to tak. K čemu by to jinak bylo ne? -
Tady ale nejde jenom o počet konců. 50 konců neni problém, když se všechny liší o pár detailů. Tady jde o to, že aby se vývojáři zavděčili fanouškům, všechny konce by se museli nějak výraznějc lišit. Jinak by fanoušci zase brečeli, že dostali 25 odstínů zelený a ne 25 kompletně jiných barviček.