Přejít na výpis diskuzí
BioWare vyzvídají, co by hráči chtěli v remasteru Mass Effect trilogie
7.11.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
no vidíš jacku, dobry..to se da i cist :)
-
Kdo se rozhodne začít číst takle dlouhej příspevek od Jacka by měl dostat metál...
-
Tak jako já se moc nedivím, chtěj to dopřát i novejm hráčům co ještě nezkusily. Chtějí si zahrát ale už je stará verze neláká, takže to dostanou vyleštěné odbugované a opatchované a za stejné néli věčí, peníze. Všechny DLC a hlavně a to je hlavní že oni se opravdu zajímají o své hráče zajímá je co by měli přidat změnit atp a toho je si třeba sakráá cenit. Kdo tohle dělá koho vůbec dneska hráči zajímaj nějaké prosby jejich obecné blaho... oni samotní
No nebudem mlžit ani chodit kolem hrnce s vařící se vodou ale to dneska zajímá možná CDP- a to je tak všechno pro všechny ostatní jsou hráči jen nutné zlo, jsou jím celkem volní (jasně pár indie záležitostí ale to se snad zas tolik nepočítá nebo jo?)
Takže než natáhneme slinu a nastavíme se na flusnutí, je třeba se zamyslet. Není lepší plivnout na ubikřep a Actišvižn a hlavně EA... než tady na tyhle co sou pro ně hráči vším a ME je má srdcovka? a od té doby mne jen málo her tak zasáhlo vím je to ohrané , okoukané ale je to jako ty seriály/filmy kdy máte hrdinu a hrdiny a tuze vás zabolí když umřou. Kde si užijete sex - a nijak to nenaruší celou hru. Ruku na srdce (někteří do kalhot)
Koho tohle nevzalo? řiká si hráč, ted odhlídneme od zajetých kolejí od všech blbostí... tio by nebyl člověk ne byl by to asi jen nějaký ermafrodit se srdcem z kamene a chladem v nitru. Ano, v ME2 jsem ač si přečetl... si nedokázal představit že budu muset obětovat postavy... umřou i tak ale vás to mrzí.
ME3 bylo nutné zlo, Hrdina musí zemřít aby spasil svět. Pro mne je to jedna z nejatmosféričtějších sérii , nej her a akční rpg vůbec... prostě neco co mne vzalo hodně dojalo... to se stává jen u dojemných filmů u her málokdy. Emoce něco tak silného... to se prostě nerodí každý den.
A ááno, tohle by se koupit vyplatilo i ostatním... Pokud někdo zná podobnou sérii/hru kde se tolik dotýká emocí kde... hráč je propojený dokonale se světem. Kde ho mrzí každé špatné rozhodnutí... protože ho mohl udělat jinak at napíše nebo at mlčí. Mlčí protože žádná podobná hra není. Amen. Klidně mne pokládejte za Fanboye je mi to fuk. Mínusy 4.3..2.1.... (ready, steady, GO!!!). Jo, ještě mne dojmulo GOW (gears of war... ). Tak ahoj za 5dní... -
Tenhle příspěvek mě zabijí, takže musim reagovat.. Nejdřív píšeš o ohavným, v míse sedícím námětu a koncích a potom o skvělých kvalitách příběhu dvou předchozích dílů. VVTF? To si myslíš, že vývojáři nejdřív udělali první dva díly a pak až ve třetím je napadl tenhle námět a začali psát konce? Promiň, nemůžu si pomoct ale hodnota tvýho příspěvku je stejná jako to, co jsem před chvílí vytvořil na hajzlu.
-
proc..třeba ve hre Star Ocean:Second Story je koncu přes sto..z toho polovina zásadních zbytek jen kosmetických k tem zasadnim. Jenze to delali japonci, v tom to asi bude:)
-
ajeje
-
to je jako kdybys chtel bagetu(jak rika flash) a okurku by ti chteli prodat zvlast...pockat to uz se deje :D
-
Já jsem jednoznačně pro. Novej ME je ještě na dlouho v nedohlednu, takže remaster dává určitě smysl. Už delší čas mám chuť projít si celou trilogii znova a vidina přepracovanýho prvního dílu (podle mě nejlepší díl trilogie) je lákavá. Je to sice moderní hra, ale výraznější facelift by jí rozhodně slušel. A když k tomu přičtu úpravu zbylých dvou dílů a plynulý přechod při hraní mezi nimi, neni co řešit! Samozřejmě pokud to udělaj pořádně a za rozumnou cenu.
Co se týče konce... Já byl naprosto spokojenej. Dostal jsem důstojný ukončení s určitou smysluplnou volbou a dokonce i nespokojenci vybrečený Director's Cut DLC (díky!). Co jste čekali? Že BioWare udělá ultimátních 25 konců, který se budou lišit na základě všech možných kombinací rozhodnutí z celý trilogie? To už je pravděpodobnější že se události ME stanou realitou. -
Muj Shepard prezil :) Me se konec nelibil, ale udobrili si me Citadelou, presne takovy rozlouceni s mejma oblibenejma postavama mi vyhovovalo..Cheesy az na pudu, ale nezapomenu na nej..
-
To je síce pravda, ale na druhú stranu sa postavil proti svojemu tvorcovi a vytvoril svoje vlastné riešenie k problému. Teda ako som hovoril, jedno hneď nevylučuje druhé, to, že stále udržuje v behu program, veď čo iné by mal robiť, ak je nesmrteľný :D, VI v svete Mass Effectu máš skôr funkciu inteligentnejšieho robota - teda stroj čakajúci na povel, zatiaľ či AI vie reálne riešiť komplexné problémy bez potreby schválenia svojich postupov, kedže si samo vyberá vlastnú cestu. Tu to máš prakticky vysvetlené pri Gethoch, ak máš iba jednu jednotku-program, tak sám Geth je obmedzený, hľadajúci pripojenie k ostatným, operujúci na základných funkciách, ale ak ho pripojíš k ostatným jeho funkcia sa násobne zlepší. No a Catalyst je buď AI mysliace si že je VI, alebo veľmi komplexné VI naprogramované sa prezentovať ako AI :D
-
Nic proti Mass Effect, mám všechny DLC, teda kromě armor packů, ale DLC From Ashes moc košer nebylo. A jen jsem odpověděl na otázku: "Co by hráči chtěli v remasteru?" *7*
-
rohlik s maslem a dalšími vecmi prodavaji dohromady bezne..říká se tomu bageta..nekdy to zkus, je to vazne všechno najednou:)
-
Ta hra byla celá, to že pak po roce vydaj DLCčko se Shadow brokerem neznamená, že už to mělo být v původní hře. To je jak kdyby sis koupil rohlík a hned k němu chtěl zdarma aj máslo, protože to přece k rohlíku patří.
-
zapomen..nedokazali vydat ani kompletni trilogii s DLC..zlodeji vydřiduši..fuj
-
jedinej urcite nejsi ale, bohuzel na games.cz je v diskuzich prevaha blbu kterym vadi uplne vsechno *10*
-
Podle toho předběžného textu by to bylo na úrovni enhanced edition pro Zaklínače. Lepší grafika, více něčeho a možná i nějaký quest navíc.
Tam to bylo zadarmo a zde to bude asi za prachy :) -
Dneska jsem dohrál trojku znova a vyčerpal vsechyn konverzace s Catalystem, takže pokud mi tvrdis ze neni jisty jestli to je VI nebo ne tak jsi naprosto mimo... Hned snad druhá "boční" otázka a ono ti to řeklo že ho vytvořila první civilizace aby dohlížel na vztah synt X org
-
nejaka reinkarnace duse, preneseni myslenek na další postavu?..chvili by byl hlavni hrdina garus..chvili Liara..takova sebevrazedna mise z konce dvojky po celou hru:)...a achievment když nikdo neumre..samo:)
-
To fakt nechápu v průběhu celé trojky, došlo k uzavření všech velkých rozhodnutí ze dvojky a jedničky. Genofag, krogani, rachni atd všechno se uzavřelo jenom to nebylo v průběhu posledních 5 minut ale během celé hry. Takže kde je problém? Po upraveném konci, byla trojka pro mě skvělé uzavření trilogie.
-
Hehe... za prvé o tom či je Catalyst VI alebo AI je dosť ťažké určiť, kedže to čo spravil potvrdzuje jedno ale aj druhé. Za ďalšie, jediný kto tu bol pred Catalystom sú Leviathani a tí by mali vedieť ešte viac, no a o tom kto stojí za Crubilom môžme len debatovať. Ale. ako si povedal, Catalyst vie všetko, no a preto ti nemusí hovoriť pravdu, veď samotná konverzácia to pár krát dokazuje, keď ten malý harant manipulatívne vynecháva niektoré fakty :D