Přejít na výpis diskuzí
BioWare vyzvídají, co by hráči chtěli v remasteru Mass Effect trilogie
7.11.2014 | Adam Homola
158 příspěvků
-
Upřímně zas vůbec nechápu, proč má tolik lidí potřebu vyjadřovat se k něčemu, co je vůbec nezajímá a nebaví.
-
ty sa vždy niekde len tak z nenazdania privtieraš do nejakej diskusie aby si si len tak neškodne odpľul, ale v skutočnosti si len nahnevaný na to ako som ťa už pár krát slovne utrel v iných diskusiách na fóre ako takého neškodného prosťáčika.
*edit* to bola reakcia na prízrak zriešený situácie -
Ale no, zase nevieš o čo sa jednalo, tam išlo o to, že si tradične čechúrik vyskakoval a nadával slovákom tak som ho musel nejako uzemniť, nenadával som mu však do nacistov, či cigánov, to si si samozrejme teraz domyslel, ale to je teraz nepodstatné. Ide o to, že celá tá diskusia bola zmazaná, lebo pravdepodobne asi moje slová zaťali do živého.
-
Ako som už napísal a nerád sa opakujem, ja sa za svoj názor nehanbím aj keď by mal byť nepopulárny, čo mi v podstate môže byť aj ukradnuté, tak o čo ide ? *2*
-
Asi jako kdybych chodil kolem módních krámů nebo jinejch obchodů se zbožím, který jde mimo mě, nezajímá mě a jeho smysl nechápu, ale stejně bych do těch obchodů lozil a všem se smál a řikal "co na tom máte?". Krásný, mít takový starosti v životě, tak si pískám :)
-
Podla mna ma abstak, dlho som ho nevidel pouzit jeho oblubene slovicko konfabulacia a jeho telo si ho pyta.
-
Celá finální misa byla špatnej vtip, vůbec jsem neměl pocit, že probíhá poslední v bitva o osud celé galaxie. Prostě jako obvykle Shephard a dva partaci vs pár reaperů. ME2 měl mnohem promyšlenější misi. Udáosti na citadele byly ještě stupidnější. Ze vzduchu se tam zmatearilizuje Anderson, pak se tam ze vzduchu zmatearilizuje The Illusive Man a pak se tam z ničeho nic oběví hvězdný děcko stylem Deus Ex Machina absolutně přebere otěže dění. Tvůrci také slíbili komplexní a promyšlný konec odvíjející se od toho jak hraješ celou trilogii a slíbili, že tam nebude bod, kdy si prostě vybereš A, B nebo C. A pak tam byl bod A, B, C. Přičemž 2 z těch konců šly úplně mimo všechno o co Shephard celou dobu usoloval. Prostě tam byly jen aby bylo více konců. Důvod Reaperů pro jejich sklizeň vyspělých civilizací byla úplná blbost a šlo to absolutně proti motivům, které rozjel ME2, ze kterého se z hlediska celé trilogie stal příběhově bezvýznamnou výplní. A nejhorší ze všeho bylo, že animace pro všechny konce byla z 99% stejná. A ještě to retardovaný ztroskotání Normandy na planětě, jen aby pak zas odletěla. Proč to tam vůbec bylo? Nene ME3 konec byl herní katastrofa.
-
ne, nemyslím že by bylo vhodné na konci nechat všechny hlavní postavy umřít (pokud se nejedná o horor), na druhou stranu fanouškovský humbuk kolem konce ME jsem moc nechápal. Ten konec byl OK.
-
já zase vesmírné střílečky miluju. Myslím že ME se mi velmi trefil do vkusu (sci-fi RPG střílečka). Jediné co bych mu vytkl je to, že byl zbytečně moc snadný.
A chápu i ten humbuk udělat ho v HD, i když se mi nelíbí a nekoupím si to. Je to prostě snaha Bioware či EA vytřískat z toho bez velké práce další peníze. Přitom je to zbytečné, protože i původní ME1 vypadá i dnes stále velice dobře. Kéž by radši předělali Neverwinter Nights 1, ale to bylo mnohem víc práce -
no vzhledem k tomu ze posledne kdyz mu nekdo neco napsal, tak zacal nadavat do cechu nacistu cikanu tak pomalejsi opravdu je
-
Takže oddět muze mit vsechno otresny konce, protož na nich nezáleží? To říkáš? Nene, konec hryje to podle ceho si hru zapamatuju nejvíc. Jak mě přimeje nad ní potom přemýšlet se odvíjí od toho s čím od té hry odejdu a to má na storosti konec. Když se posere rande, tak si snad říkáš, jinak bylo super? Ne, jsi zklamanej. Kvůli poslední minutě.
-
Ty si asi pomalejší, že? Vždyť sis v prvním příspěvku sám odpověděl na svoji otázku. Proto ti Draken napsal co napsal.
-
Sarkasmus :)
-
Byl, Jack1947 je prostě velice originální... nechápu proč legendou a tehdy jsem byl 15-16letej utřinos... ale dík za "poklonu".
-
teď jsi týpka totálně sestřelil ...jůůůůůůva ...vole bagetová debata jednoznačně ve tvůj prospěch ...BTW, WTF, OMG ...týpos teď doma asi brečí ...sejmi každého, jsi boucháč ...fandím ti.
-
Ja sa za svoj názor nehanbím, to že s ním nesúhlasíš, alebo sa ti nepáči, ešte neznamená, že môj názor je nesprávny *3*
-
Měl jsi napsat "Úprimne vôbec nechápem " pak se zamyslet, ještě jednou, teď trochu usilovněji a pak to smazat. *7*
-
No a ty si můžeš koupit GOTY ty bageto.
BTW: nevím, jaký to jíš bagety, co jsou dělaný z rohlíku *3* *3* *3* *3* *3*
Nebo abych ti to vysvětlil po bagetovsku, to je jako by sis koupil šunkovou bagetu a pak začal brečet, že tam chceš aj nugety. -
Neprotiřečí si trochu, když tvrdíš, že u hry založené na rozhodnutích není konec důležitý? K čemu ty rozhodnutí tedy jsou?
-
Přesně tak, u těhle her (her zalozenych an rozhodnutich) je 100x dulezitejsi cesta, samotnej prubeh hry... Konec je jen zavrseni toho vytecna co probihalo do ty doby... Ze nekdo chce seznam rozhodnuti a jejich dopad, aby si pripadal dulezitej... to je jejich problem