Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nerozumět vaši jazyk a článek taktéž pochopit ne :-)
  • tak drz pec a nevotravuj. :)
  • 2Doctor
    mluvim o veskoslavovi pochopitelne
  • walltar
    Zapoměl si na fun lag.
  • Zayl
    Možná proto že jsem nikdy neměl doma super počítač, možná proto že velké fleety nikdy nepojedou pořádně, mě cokoliv nad střední BS fleety nelákalo ani když jsem hrával.

Pro nezasvědcené ... ono to sice vypadá a zní jako skvělá zábava, ale ta hra velké boje nezvládá a nikdy nezvládala. Za fight vám to může několikrát spadnout, můžete zůstat na blackscreenu při relogu, můžete vybuchnout než naloadujete grid ... fun fun fun.
  • a stejně na to reaguješ a čteš si to :D
  • ty kráso to jsou blázni :D
  • Skvela reklama, clovek to zacne hrat jenom aby to co se deje ve videu alespon vzdalene pochopil :)
  • Náročná hra, pro náročné hráče, která se po čase (přestěhování se do tzv. "nuly") stává náročnou bohužel i na čas. Ostatně scénář jako u každého MMO, jen tady mi přijde trochu epesnější celý koncept samotné hry.
    Spálených 30,000 USD mluví samo za sebe. Na to co všechno se zůčastnilo, z toho ještě obě strany vyšly relativně zdravě.
    Pro člověka co se o tuhle hru neotřel tohle videjko bohužel trochu pozbývá na atraktivitě, a vidí jen zněť mydlících se polygonů =)
    EVE Forever *5*
  • Veskoslav
    My mu říkáme koordinátor útoků, ale prase ne:-D
  • Inquisitor
    V tom aby se prase vyznalo :)
  • ty si blázen co miri na lidi pistolí mel jsi byt davno v kriminale nebo blazinci a nemusis reagovat nezajima me to ani to nebudu číst
  • Veskoslav
    Stačilo aby použil rozptýlenou střelbu a můžu se jít klouzat. Navíc Titan se nebude zabývat mouchou, co nemá ani zbraně na to, aby pronikly štíty. Takže by to bylo varovný signál na selhání štítů, varovný signál na prorvaný plášť a nakonec smrt *1*
  • Veskoslav
    Jedna z nejtěžších MMO, co jsem kdy hrál a taky jediná, u které jsem zůstal.
  • No jestli by ji titan znicil je otazka, nejspis by mel tak trochu problem ji zamerit :D
  • Tak tomu vravim gameska... *14* *14*
  • Veskoslav
    Ano mám miniraketku, třídy fregata obyčejná, spíš na rychlost než na útok, který by Titan sundal na dva výstřely, battlecruiser to samé, destroyery, těm bych uletěl. Ale já jsem průzkumnická loď, neútočím. Ale já zapomněl, že reaguji na Joe, největšího z trolích hlupáků.
  • *1* *1* To zní tak...uboze *15*
  • tohle se deje i v jinych onlinovkach docela bežne treba když horda zautoči na stormwind
  • pochybuju žes to vubec hrál, podle fora hraješ každou hru a na to nemuzes mit čas nebo si nolifer, taky tohle je na tebe moc složite ale možna mas jen nejakou zakladni miniraketku a delas machry *1* *7* *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit