Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    No já sem s tím sekl po dvou letech ... nějak se nám rozpadla korporace a už mě tam taky nic nedrželo.
  • Veskoslav
    CFC povolalo asi 8 spojeneckých aliancí na pomoc:) Nevím to ale přesně, každý nakonec říká něco jiného.
  • Veskoslav
    Byl na spadnutí, ale měl se otevřít hlavní portál, abychom skočili všichni.První vlna měla být co já vím podle plánu 500 lodí. Ale ona skočila jediná. Těžce vyzbrojený Titan:-) Útok byl tak i tak, ale kdyby to šlo podle plánu, tak naše trosky neobletují nejbližší planetu. Navíc po prohrané bitvě a nouzových skocích, začalo v okrajích rabování a nemá to kdo chránit.
  • Veskoslav
    No já dělal něco do práce a bavil se na TS ohledně plánu skoku a najednou to začalo. "To je ale vym...... atd.
  • Ne, jsou to vraky a vitezna fleeta, tedy nekolik fleet :D. Naproti poctu alianci ktere uvadeji (tech co stoji za zminku jsou tak desitky maximalne) to byla akce vsichni proti CFC - http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Clusterfuck_Coalition_(Player_coalition). Ti momentalne sedi na obrovskem zdroji penez, maji za sebou pomerne hodne uspechu, takze je ostatni opravnene nenavidi :D
  • Myslel som si ze to zacalo nechtiac odpalenim nakej atomovej rakety, avsak bol to len jump :(
  • Dotaz na zasvěcené: Ke konci toho videa, to už tam jsou jen vraky, ne?
  • slusna mela
  • eve cz/sk forum quafe.cz
  • Docela zajímavé. Sice je EVE na mou línou mysl dost složité, ale líbí se mi, že je něco v takové hře možné.
  • No ked mesiace a mesiace buduju bojovu mašineriu, tak je dobre, ked sa to niekde vystriela a vyniči, aby to malo daky zmysel, a začalo sa odzačiatku, ono ktovie, ako to bolo s tym preklikom...ten konflikt už musel byť na spadnutie, -Zastrelili nam Františka Jozefa v Sarajeve- ved je to hra, aj ked aliancia prehra, No co když dostanu, hlavne že se poperu *1*
    Krasne divadlo. *14*
  • No hlavne to zacalo kolem 2 hodiny rano ale tohle si clovek nemuze nechat ujit. Ping na jabberu, za 15min na bojisti .. Ten figt nemohl s nad ani trvat dele nez 20min realneho casu, pri tidi 10% nekolik hodin.
    Skoda jen ze to bylo v low-sec, pokud by to bylo v nule bylo by to krvavejsi a i s mensimi lagy (Crimewatch atd.).
  • Veskoslav
    Od nás z aliance jsme tam něco posílali, ale nic se nevrátilo:-D
  • Však 26 000 euro by tomu cca odpovídalo, jestli pul mega, nebo 600 tisíc, pro vypovídací hodnotu už takovou roli nehraje.. každopádně to byla drahá sranda :)
  • sleepless
    Sorry, jsem to převrátil. Opraveno.
  • Veskoslav
    Když ti skočí tvá vlajková loď, určitě ji nenecháš napospas;)
  • Veskoslav
    Ne celkově to někdo už počítal u nás na fóru a vychází to na půl melounu v našich:)
  • ukazka solidarity. jeden vol slapol inemu volovi na nohu, obaja sa zlakli a tak zavolili na pomoc, vo finale vyse 3000 magorov sa pobilo.

ja len dufam ze tych dvoch potom prefackovali aj ich vlastny kumpani.
  • jindra.veliky
    hm...tohle vypravet nekde nahlas, tak se propadnu hambou az do Ciny...
  • KaloSaper
    Njn, pro nás co to hrajou pár let, to už moc není. Aspoň mě tam už nic netáhne a ani do nuly se mě moc nechce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit