Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty jsi dost mimo, ne? *1* Četl jsi vůbec tu recenzi ke které je tahle diskuze? *1*
  • Tak nesouhlas.. Každý má právo na svůj názor...
  • Fishing už taky ne :-D Nějak to upravili a moc lidí už taky tolik nerybaří...
  • Jenom dalsi slaba kopie Kingdom Come Deliverance alfy s par pridanejma prkotinama.
  • Bohužel ze hry se stalo s posledními updaty Pay to Win. Krásně to shrnul ve svém novém videu youtuber jménem LazyPeon: https://www.youtube.com/watch?v=EIuFymMM2ak
    Musím s ním ve všem souhlasit :-/
  • nightborne
    Nemůžu souhlasit. Máš tam týdenní/měsíční limit kolik toho můžeš prodat. A rozhodně nikdo nebude rázem lepší než všichni ostatní, protože ty věci, opakuju znova, nekupuješ od vývojářů nebo z nějakýho GM shopu, kupuješ je od ostatních hráčů. Tzn někdo tu věc, aby sis ji mohl koupit, nejdřív musel nechtít a dát ji na prodej.
  • Když si za prachy kupoval kostým, obleky, nebo ostatní věci, tak tě to hru spíš usnadňovalo ale zas moc nevylepšovalo..ostatní mohli celkem držet krok. Nicméně ted za ty prachy budeš moct získávat prakticky cokoliv, a hráči co do toho nebudou investovat ty prachy tak nemaj šanci se držet nebo bejt konkurenceschopný...
    Navíc teď třeba bude moct přijít kdokoli ze západu, kde mají prachů dost zainvestovat a rázem bude lepší než člověk co do toho vloží moře času...
  • Grind and fishing simulator 2016... *1*

ale grafika je top
  • nightborne
    EJ! +18 bheg ruce, konečně =D
  • Já bych si dal něco jako Shadow Bane.
  • Já děkuji za opravu. :)
  • Já je slyšel. Několik kamarádu to začalo hrát a snažili se mě taky zlanařit. Vychvalovali to při každém pivku a na můj pesimistické přístup, že je to za pár měsíců přejde a že se z toho vyvrbí grindovačka, kde šance na postup dále (tedy získání lepšího equipu) bude klesat extrémně rychle, se pohrdavě smáli. Nu, ze 6 lidi už to hraje jen 1 a i ten se na to asi vykašle.
  • asijska grindovacka...docela nuda, tak leda pro nejakou sikmoocku...co se adiovizualni stranky tyce, neni to spatny, ale takovy guild wars 2 mi prijde hezci a to je to uz cca 4 roky stara hra
  • Nečekal bych, že to řeknu, ale docela mě tohle MMO zajímá. Asi vyzkouším. Díky za recenzi.
  • Mno po delsim zkouseni je to typicka korejska grindovacka ala Lineage s par radoby sandbox prvkama ktere az zas tak nevytrhnou a rychle omrzi.
    Je zcela jasne ze sikmaci maji jistou uchylku pro maximalni grind a open pvp a zahrnoujou nas hrama s totalne stejnymi neakceptovatelnycmi principy uz vic nez dekadu.
    Pred deseti lety me to grindeni docela bavilo ale doba uz precijen pokrocila.
  • no už to pravda není, počet charakterů je nyní stejný na všech serverech ve všech zemích. Na EU a Amerických serverech vycházel některý obsah později, údajně kvůli optimalizaci. Celkem bych tomu i věřil....už vidím, jak evropan/amík skousne, že se mu ninja postará o zábavu na půl dne, kdy jej zabíjí i s partičkou lidí a nic s tím nemůžou dělat...... 98% lidí by nehrálo, než by stihli optimalizaci za pochodu udělat *16*
  • Ted je to B2P s moznosti subscription (Value Pack), ktery uz sam o sobe byl dost diskutabilni (hlavne snizuje tax na marketplace, takze kdyz prodavas, dostanes vic), co se tam snazej naroubovat ted (prodej picovin za realny penize -> ingame penize), na to uz kaslat.
  • nightborne
    To je ale přesně vono, PEN, nebo +20, fakt neni sranda dostat, a to můžeš mít peněz neomezený množství =)
  • hlavne se bojuje o uzemi.. diky vypnuti exp loss.. maji pve hraci vetsi klid... a pvpeckari si sve misto najdou take..
  • no.. v jistem slova smyslu souhlas.. komunita se spis boji, ze raketove nekdo vystreli nahoru a bude mit veci rychle na +20 :) a pak bude pwnovat cele party a to oni prece neprekousnou.. protoze oni tam grindili od release.. :) ehm no za predpokladu, ze ty itemy ziskane protocenim RL money ten clovek nepropali pri ench.. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit