-
1 - mohli jste jim vyhlasit valku a zneprijemnit jim to tak, ze by vypadnuli.. naopak ztratu exp. zneuzivali i lide, kteri utocili na lidi, kteri poklidne farmili.. takze argument smeten pod stul.. jestli jste patrili mezi ne, tak je dobre, ze uz to nehrajete.. a zmena populace nebyla nikaj drasticka..
2 - tyto upravy shopu jsou planovane nemaji s tim nic spolecneho.. :) -
nejakej mimon.. ten patch teprve bude :D
-
bb mej se.. BDO je p2w od release, hra ktera nabizi za penize vyssi staty nez maji ostatni.. narazim tim na kostymy, ktere maji staty! je proste p2w takze zadne zavadeni, ale rozsirovani p2w ;) kazdopadne i s tim se to da hrat.. no hral jsi to prece do ted ;))))
-
nebude no.. ek. neni rizena hraci i kdyz se tak na prvni pohled tvari ;)
-
do vanoc bude f2p i eu.. podle toho co se tam vali v patchich uz se to chysta.. *12*
-
:)) co se tyce tahani penez :)) tak BDO je uplne na jinem lvl nez ESO.. :))
-
Mysli si co chceš, ale nikdo z tebe netahá prachy v TESO, nemusíš si kupovat DLC nebo pety a další věci, abys mohl hrát a ta hra je v rámci mmo fakt dobrá. Jestli tě baví Black Desert jedině dobře, účelem her je aby bavily, i když sou to babicoviny typu Black Desert.
-
Hahaha jn jdi si raci hrat tu p*icovinu na tahani penez TESO. jedna z nejvic hypovanejch mmo a zaroven nejvetsi propadak. Hra black desert uricte neni pro tebe neni to tak casual :)
-
Hru jsem hrál asi 3 hodiny za Berserka, Soubojovej systém celkem fajn, ale na mě moc nereálněj a nepřehlednej, asi bych si ale zvykl.No na co bych si nezvykl, je ta černá svině, co zadává questy. Je stejně otravná jak zelenáč z Alzy. Naprostá japončárna a herní babicovina. Hra vypadá celkem hezky, ale fakt mě to od první chvíle nechytlo. Když už MMORPG tak asi budu dál hrát TES Online.
-
Kdo má uši, už slyšel poměrně podstatná doporučení před pár měsíci, ale i tak je prima, že na games o téhle MMO napsali větší článek.
-
Prosim poraďte. Jaka je to teď verze toho BDO? Jak jsem pochopil tak je to už pro NA/EU? Je to placené, vím, že jsem to na Rusech kdysi hrál zdarma.
-
Jojo, to už jsem psal nahoře, ta nejlepší výbava je tak vzácná, že ji nikdo nikdy neprodá =). A i kdyby, tak by si to nikdo nemohl dovolit koupit.
Třeba včera se někomu poprvé povedl +20 tree spirit armor. Existuje všeho všudy jeden a cenu na marketu má 6 MILIARD. Při nejlepším odhadu bys tímhle "p2w" mohl získat 500 mega tejdně. Za 150 euro. Takže tři měsíce placení, 2000 nebo co já vim éček, aby sis moh dovolit jeden kus zbroje. Kterou bys pak stejně nekoupil, protože jí nikdo nedá na prodej. -
A to nejpodstatnější jsme zapomněli zmínit oba - do shopu se dávají věci, které jsou prodávajícím na nic, tedy ani s nekonečnem ingame peněz nekoupáš nic víc, než co už někdo jiný nechce. Tedy skutečná výhoda pramení pouze a jen z toho, že nemusíš nikde lítat po světě a obchodovat/craftit/dropovat. Jestli tohle je F2W tak jsem bagr - jinak řečeno, pravdu díš
-
To jo, jenže tady si to správný místo musíš najít a není to bug, nebo tak něco, prostě jen vzácnější druh ryb.....
-
Hehe p2w už ve hře kterousi koupíte *12*
-
Není to překlep =).
Ale to číslo je hodně upravený tím, že jak už je řečený v recenzi, BDO tě nechá mraky věcí dělat, když u toho nejseš. Rybařit, trénovat koně, zejména. Takže když to pokaždý třeba necháváš puštěný přes noc, ten čas se nasčítá =). -
Proc by mel byt? Tak holt hraje v prumeru 12 hodin denne
-
To rybaření mi připomnělo WoW ještě bez datadisků. Tam také bylo jedno jezírko, ani nevím k čemu ta ryba byla dobrá, ale v aukci to lidi brali za zlato a to jsem byl 15-19 lvl
-
Máš pravdu, že ani s penězma z prodeje premium věcí si nekoupíš nic, co by nešlo získat i bez toho, to už jsem psal. Všechen gear musel nejdřív někdo nafarmit a vylepšit, stejně tak všechen silver v oběhu musel někdo nejdřív získat.
Ty stítžnosti jsou kvůli tomu, že lidi očekávaj, že si někdo nakoupí premium věci, prodá je, a pak si půjde vylepšit vybavení "bez práce".
1) což není pravda, protože ta práce odvedená byla, jenom ne tím, kdo prodal předmět, ale tím, kdo peníze nafarmil a dobrovolně provedl obchod.
2) ani nekonečno silverů nezaručuje gear. Vidím to na sobě, do pokusů o +18 bheg's rukavice sem nasypal už přes 500 milionů a nejhorší na tom je, že je pořád ještě nemám. -
To bude inflace jak sviňa. *5*