Přejít na výpis diskuzí
Black Mesa strčí do kapsy spoustu stříleček z posledních let
3.11.2012 | Jan Smejkal
274 příspěvků
-
Ani bych se nedivil, kdyby vývojáře Black Mesy pozvali, aby pracovali přímo pro Valve.
-
-
Tak hlavně bych jim to i přál. Hru jsem sice nehrál a nejspíš v dohledný době nezahraju (špatnej komp, jsem konzolista), ale vydržet těch 6,7 let nebo kolik to dělali a vydat to pak zadáče, tak to chce pořádnou dávku trpělivosti.
Škoda, že programování neovládám, protože jsem na tohle absolutní de*il -
A ja by som sa nedivil, keby za dokoncenim a vydanim aspon v takom stave ako to je teraz, boli zodpovedny prave devs priamo z Valve, tajne, bez toho aby o tom niekto "vedel". A ak nie priamo ludmi tak peniazmi. Odmetavy postoj k peniazom je zvlastny po tolkych rokoch co na tom pracovali.
-
-
Pokud vim,tak ten "postoj" je z toho duvodu,ze hru komercne proste prodavat nemuzou.
Nevlastni licenci na source engine.
Pokud sem minul nejaky rozhovor,ktery tvrdi neco jineho,tak se omlouvam. *3* -
-
Dobrovolne Donate nemoze byt omezene nijak. Mod je zdarma a le nic ti nebrani poslat, resp brani, nechcu.
-
ne na source engine ale na HL...proto to vychazi jako MOD,)
-
No tak nějak máš pravdu, ale ono by to teď stejně asi moc prodávat nešlo, protože ve své podstatě jde o nehotovej produkt.
Mám pocit že by to mělo jít že zažádají Valve o publikaci modifikace na Steamu, čímž by Valve šla nějaká provize z každého prodaného kusu, ale sám přesně nevím.
-
-
-
coz by bylo pro Valve naprosto typicke...,)))
-
-
Na jinych strankach o hrach mi jedou videa uplne v pohode jen tady to furt laguje i kdyz se to nacte furt to laguje i kdyz vypnu HD! Co to ma znamenat *10*
-
Já četl na FB, že prý rozhonil.. bylo mi to divné *1*