Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To s tím autohealem je snad vtip ne?! Hráč by se měl nepřátel bát a schovávat se. Ne přiběhnout přímo mezi ně, pár jich postřílet a pak zase počkat na autoheal a všechno ok... (a to i kdyby byl jen do nějakých 30%)

Nikdo přece o Black Messe neříká že z ní má být automaticky frenetická akce. To video, které porovnává dvo různé průchody je vyloženě směšné. Ono vůbec tenhle článek, který fanouškovské modifikaci vytýká (nezlobte se na mě) naprosté hovadiny, které potkávám ve velkých AAA titulech prakticky pořád je dost mimo.

Já jsem naopak rád že ti vojáci za něco stojí a já se u té hry musel snažit a ne ji prostě jen proběhnout.
  • Tak hlavně bych jim to i přál. Hru jsem sice nehrál a nejspíš v dohledný době nezahraju (špatnej komp, jsem konzolista), ale vydržet těch 6,7 let nebo kolik to dělali a vydat to pak zadáče, tak to chce pořádnou dávku trpělivosti.

Škoda, že programování neovládám, protože jsem na tohle absolutní de*il
  • konecne to nekdo zminil hned v nadpise slava.:)
  • Black Mesa je pecka a hrave obstoji i mezi dnesni fps spickou.V nekterych ohledech je podle me i prekonava.
    Je to krasny dukaz toho,jak nadcasovy prvni HL vlastne byl.Stacilo omlazeni s drobnymi zmenami v konceptu a hra dokaze obstat i dnes.
  • Dědkovský syndrom :) Ale ne je fakt, že takový nový medal nebo kampaň z BF3 se od BM může učit..
  • Pokud vim,tak ten "postoj" je z toho duvodu,ze hru komercne proste prodavat nemuzou.
    Nevlastni licenci na source engine.
    Pokud sem minul nejaky rozhovor,ktery tvrdi neco jineho,tak se omlouvam. *3*
  • DangerousDave
    s niektorými vecami v článku nemôžem súhlasiť ale to, že BM strčí do kapsy mnoho dnešných strielačiek je fakt... bez diskusie.
  • A ja by som sa nedivil, keby za dokoncenim a vydanim aspon v takom stave ako to je teraz, boli zodpovedny prave devs priamo z Valve, tajne, bez toho aby o tom niekto "vedel". A ak nie priamo ludmi tak peniazmi. Odmetavy postoj k peniazom je zvlastny po tolkych rokoch co na tom pracovali.
  • Ta cast v tom poslednom videu, su tam dobre schovane lekarny ktore treba viziat v spravny moment, a uzjete si to ak akcne.

Proste keby sme neboli zavalovany sparchantelimi fpskami ako CoD tak na obtiaznost nikto ani necekne.
  • Vakek
    přehrávač games.cz....klasika bohužel *7*
  • coz by bylo pro Valve naprosto typicke...,)))
  • Foxtrot_cz
    Ani bych se nedivil, kdyby vývojáře Black Mesy pozvali, aby pracovali přímo pro Valve.
  • Na jinych strankach o hrach mi jedou videa uplne v pohode jen tady to furt laguje i kdyz se to nacte furt to laguje i kdyz vypnu HD! Co to ma znamenat *10*
  • Já četl na FB, že prý rozhonil.. bylo mi to divné *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit