Přejít na výpis diskuzí
Blackhole – recenze české hardcore plošinovky
10.3.2015 | Ladislav Loukota
81 příspěvků
-
Ale o me nikdo nemluvi jako o slavnym...
-
Skuteční fandové....Jako by tam nebyly neaktivní, duplicitní účty.
Navíc je jedno, zda to někoho baví a je toho fanda. Jde o to, že to je zoufalé. Nejsou to profi lidi kteří dělají dabing a ten humor.... Stejně jako simulátor znásilňování z Japonska, také baví některé lidi ale stejně to je šílenost. Díky YT mohou lidé lehce sledovat něco co je baví i když to je hloupé, šílené atd. Stačí aby tam nějaký cvok dělal kreace a doslova tancoval, řval a lidi kteří dělají běžně to samé to bude bavit. -
Polda vždycky byl a bude sra*ka a mám pocit, že na tom dělá Petr a tomu se do toho zjevně moc nechce, protože dobře ví, že je to sra*ka. *1* *3*
-
Tady nemáš šanci. Když i redakce pomlouvá youtubery v každý druhým podcastu, nemůžeš čekat, že tu najdeš pozitivní odezvu.
Je prostě módní hatovat něčí koníček, což vlastní kanál na youtube je. Podle mě tím nikomu neškodí, nikomu to nevnucují a dost lidí pobaví, tak proč tu o nich psát špatný věci? Možná proto, že se tihle chudáci zmůžou jen na ubohé psaní na forum na games a sami nic neudělali a nedělají.
Kdo se chce prosazovat a točit videa z her a komentovat je, tak ať to proboha dělá. Právě díky takovým se dozvídáme skutečné hodnocení her a ne to, co nám často servírují recenzenti ze zavedených medií. *7* -
Což platí o všech youtuberech... Já beru tak polovinu jako možná reálné číslo. I tak to bývá ale dost.
-
Proč by to byli nuly? Je to jejich koníček. Jsi ty nula, když by ses třeba zajímal o fotbal? Nebo já nula, když jsem amatérský astronom? Je to jenom koníček, který navíc zjevně baví pár tisíc lidí...
-
To je zase póza proti youtuberům. *7* A vím, že tuhle pózu má i zastaralá redakce, která vždycky s takovou arogancí o youtuberech mluví, zatímco se sama horkotěžko snaží prosadit se svým gamesplay - takže i vy redakce jste youtubeři, aby bylo jasno. *3*
Že vy se o youtube třeba moc nezajímáte, nebaví vás sledovat letsplaye atd., nutně neznamená, že někomu jinému se tohle nelíbí. Ne nadarmo mají tisíce skutečných fanoušků. A minimálně ten Rota je dobrý a má inteligentní kanály.
Když už, zabýval bych se kvalitou dabingu, který je nicmoc, ale to nemá s nějakým youtube vůbec nic společného.
Hra jako taková mi nepříjde špatná. Sledoval jsem to prakticky od počátku vývoje a co dokázali, to vůbec není zlé. Takže za mě gratulace autorům. Ale až z toho dostanu mrtvici, pošlu Fiolovi účet za hospitalizaci. *1* -
Nemám rád youtubery a sportovní hry! *2*
-
taku chujovinu som davno nehral
-
Oni ti odběratelé mohou být taky falešní. Docela zajímavý komentář o tom napsal Daniel Vávra v Levelu.
-
Přiznám se, že jsem soudil z trailerů, kde mi oba dabingy trhaly uši.
-
Když si vezmeš že třeba Ati má 219K odběratelů na ČR+SK (16mil obyvatel). Angry Joe, který má celosvětově necelé 2mil odběratelů. Kdo myslíš, že bude v ČR známější?
-
Nemyslím si. Aspoň ten dabing Auriel je mnohem lepší než v češtině. Když v češtině zařvala nějakou hlášku, tak jsem hru okamžitě vypnul. Když ji zařvala v angličtině, tak mi to nevadilo.
-
Jen tak doplním, že Skelet je název postavy. Youtuber se jmenuje Naprosto Retardovaný. Jen pro info. Jinak, souhlasím s tím, že slavní je trochu silné označení. Něco málo jsem slyšel o každém z nich (teda až na toho Slováka), ale slavní rozhodně nejsou.
-
Kolik mají subscriberů je mi jedno. Když řekneš Angry Joe nebo podobný kalibr, tak ho zná téměř většina. Když řekneš Skelet, Ati, Smusa (informoval jsem se na Playmanu v eshopu), tak bude ticho po pěšině... Asi tak.
-
Onehda sem cekal na zastavce a decka zhruba ve veku 13 let tam rozebirali nejakyho yotubera Krale, takze si myslim ze odberatele sou prevazne decka ve veku 10-15 let.
Lidi kolem tricitky jako ja maji fakt jiny starosti nez resit v podstate nuly na youtube, a tim myslim i zahranicni -
Přečti si začátek vlákna a třeba ti to i dojde. #GamerGate
-
Ten anglický dabing je stejně strašný jako ten český.
-
Priznal jsi svoji lasku k cimrmanovi, takze hodim do plena jednu parafrazi:
A: Kdo toho youtubera zna?
B: Pry kazdy.
A: A kdo to rika?
B: No hlavne on... -
Mas pravdu, to je traga.