Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Fakt, že není recenze na Poldu 6 je prostě pro český herní web super průšvih, to je jako kdyby blesk nepsal o smrti Bartošové.
  • O počtech subscriberů se můžeš sám přesvědčit a fakt není o čem pochybovat.

Mně by víc otravovalo, kdyby hra stála 999 Kč v základní verzi jen proto, že ji dabovali staří, deprimovaní, otrávení a drazí dabéři z řad herců pochybných kvalit.
  • Corvus
    Hehe! jasně, kdo nezná české pubertální youtubery je IGNORANT! No ty vo*e... *1*
  • To, že ty někoho neznáš, a dokonce ani nikdo ze tvých kamarádů, ještě neznamená, že ten člověk není známý. Obvykle to znamená spíš to, že jste ignoranti a nebo že ti lidi prostě nepatří do vašeho okruhu zájmů.

Musíš holt věřit, že známí jsou (kdo se v tom trochu orientuje, ti to potvrdí).
  • Ja teda neznam ani jednoho a o tech statisicich subscriberu dost pochybuju :D
    Ze je znaji vsechny decka z prvniho stupne je hezke, ale ostatni ten dabing jenom otravuje.
  • Hardcore hráči je úplně jedno, kdo mu ve hře blekotá ;-)
  • vonTossis
    Ty jsi fakt divné stvoření. Jak z nějakého špatně napsaného filmu.
  • Tak slavní neslavní to je taky otázka vkusu československej youtube je malej rybníček a ještě mín rybama co se koukaj na youtube ale zrovna ti co jsou v blackhole jsou lidi kteří mají x staticís odběratelů když už tě zná a líbíš se statisícům lidí to u tebe není oblíbený? jasně Angry Joe toho znaj a milujou miliony jenže z kolika.
  • A to znaci co? Hodne se toho prodalo, tak je to bomba a vsichni to chtej hrat?
  • Pokud vím poptávku udává trh a vzhledem k počátečnímu vyprodání Poldy byl zájem o tento titul velký.
  • A do dvou let tu máme "Tradiční staročeskou hardcore plošinovku," kterou už od 14. století ručně vyrábí krojované selky.
  • Mozna je to proto, ze o hrani a recenzovani blackhole byl zajem v teamu. Chlapci na games vypadaji, ze nemaji v halve uplne piiliny. Tudiz je pravdepodobne, ze o recenzi poldy proste v teamu zajem nebyl.
  • Corvus
    Blackhole mě baví, je to skutečně přesně tak návykové jak se píše v recenzi. A s tím, že hra je spíš o hbitých reakcích než o šedé kůře mozkové musím také souhlasit. A v tomhle ohledu je to škoda.

Jinak mi taktéž (asi jako všem) vadí "humor". Já jsem spíš na ten Cimrmanovský, ale ve hře mi 2x youtube humor nesednul. To je ovšem otázka vkusu. Spíš mě dráždí ve všech recenzích napříč herními weby žblebt o "známých youtuberech". WTF? Jak známých? Já jsem o těch (jistě kůůůl) lidech nikdy ve svém životě neslyšel a to ani absolutně nikdo v mém okolí. Známý youtuber je pro mě tak maximálně Angry Joe *4* Trochu mi to připadá, že když si v Čechách někdo založí na YT kanál a natočí si tam 10 minut jak ráno vykonává potřebu, tak je to rovnítko pro "známý youtuber"... Ne, opravdu to nejsou známí youtubeři, ale nějací lidé, kteří se pokoušeli vtipně dobarvit příběh hry. Což se příliš nepovedlo.

Jinak za mě klidně 8/10, protože hra mě baví od vizuálu, přes hudbu až po náplň.
  • Asi tak, recenze na Blackhole hned po vydání, ale slibovaná recenze na klasickou českou adventuru Polda 6 ještě nikde.
  • A mínus dva bodíky za kamarádčov.
  • fallanga
    Naštěstí je tam zlatý anglický dabing.
  • kubi-wan
    Nemyslim si, že klasický hardcore hráči budou chtít hrát něco, v čem blekotaj nějaký youtubeři...
  • Sedm? tři štiky a pět amurů? *1*
  • "Česká tradiční hardcore plošinovka" je označení českého výrobku spadající pod značku KLASA
  • Cosi
    To "česká hardcore plošinovka" je nějaký trademark?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit