Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • driv delali hardcore hry pro pravy hrace, dneska je to samej casual sh1t jako hearthstone,overwatch,heroes of the storm a podobny...
    • Casual hry? Zrovna hearthstone bych casual hrou nenazval, je obrovsky populární u progamerů a pořádají se v ni veliký turnaje o slušný ceny. Myslim že kdyby sis zkusil zahrát s někým kdo to fakt umí, dostal by si tak přes ***, ze bys tu hru uz nikdy nezapnul. A jestli považuješ za chybu to ze je ta hra v jádru jednoducha a přístupná, muzes si ji zkusit zahrát třeba se zavazanejma očima, ovládat ji nohou a rukama přitom skládat rubikovu kostku, pak uz to snad bude dostatečně hardcore
      • to ze je nejaka hra v esportu popularni neznamena ze je HC, bohuzel dneska uz plati i v esportu ze je to takova hra, kterou hraje vejvice lidi (rozumnej toci se vni nejvice penez) a pak ma smysl profikum tu hru hrat a varit nani, stejne jako v jakemkoliv sportu, fotbal je prave diky sve jednoduchosti a moznosti ho hrat kdekoliv a s cimkoliv nejpopularnejsi sport na svete a tedy se vnem toci nejvetsi prachy a je nanem prisato nejvice pyjavic
        • A ty "pyjavice" se vyskytuji v zenskem fotbalu, prestoze zeny nemaji pyje? :)
    • Hardcore hry? A to kdy presne? Vanilla wow byl sice na dnesni pomery hardcore, ale ve srovnani s dobovymi MMORPG to byla velice pristupna hra. Diablo sice definovalo zanr, ale ze by na nem bylo neco hardcore, ze by to mohli hrat jen pravi hraci, to mi taky neprijde. RTS me nikdy moc nebraly, ale warcrafty jsem hral vsechny, hlavne kvuli vizualu a neprislo mi, ze by byly nejak moc hardcore ve srovnani s konkurencnimi RTS. Blizzard vzdycky dokazal vzit nejaky typ hry a udelat hru, ktera byla pristupna sirokemu publiku a hrali ji i lide, kteri by o ten zanr ani nezavadili. A to plati treba i pro Lost Vikings, kteri nebyli vubec jednodusi, ale hraly to i kamaradky hranim nepolibene, pro ktere to byla jedina hra, co na pocitaci meli.
  • Kr.Pa
    Firma, které vydělává miliony a nepřináší nic nového - v jakém to dnes žijeme světe...
  • ach jo.. Blizzard.. upřímně Overwatch mě vůbec neláká - stále mě nebere jak chtějí udělat balanc hráčů a týmů. HoS .. trochu mě to zklamalo :( Vypadá to moc pěkně, ale Dota2 se mi tak nějak hrála líp (nehledě že tam nemusím hrdiny kupovat - sorry ale 10éček za hrdinu?), ale budiž, jsme v betě. WoW.. krásně vzpomínám na odehrané roky.. nicméně těšil jsem se na novou MMORPG od Blizzu, ale bohužel nám ji zařízli :( Heartstone.. dva měsíce nehrál a jsem odříznutej - nový decky, proti kterým se se svým základem nečapu.. škoda, byl to občas relax, ale tenhle vlak mi ujel a vrážet do toho prachy mě neláká. Blizzard vydávají hry, které spíš víc dojí peněženky než baví.. škoda :( Asi bych uvítal W3, další datáč do D3.. aspoň na ten S2 datáč se můžem těšit..
    • co je to HoS? spravna zkratka je "Heroes"....
      • Spravna zkratka je HeotSt. Kdyz nekde reknes heroes kazdého napadne HeoMiaMa
  • Pcckari muzou Blizzardu lizat kulky, nikdo jinej uz AAA hry na pc exklusivne nedela. Ani se nedivim, kdyz vsechno ukradnou :D
    • del0
      Mno, vzhledem k tomu, že AAA se dneska pomalu stává synonymem pro několikahodinový qte tunel ve 30fps, tak mi to začíná být čím dál víc jedno. *15*
      • nebreč a radši se už odstěhuj od maminky, ostuda bydlet skoro ve 40 u rodičů *15*
        • a teď mě omluv, maminka mě volá na svačinku
          • tož dele, vzmuž se a vzchop se na něco lepšího než na krádeže nicku *15* Ikdyž záleží jestli ty jsi vůbec chlap co? *15*
    • A ona je nejaka AAA hra exklusivne na konzole? jo ja zapomel na konzolich jsou hry v25fps s low res texturama AAA hry
    • na konzole se nepirátí jen proto, že ty nové jsou ve fázi kdy ještě nemají prolomenou ochranu, jakmile se to stane, začnou konzolisté krást ve velkém, jako u PS2, X360 tam se pirátilo opravdu masivně
      • masivně :D...podívej se ty trotle na srovnání Bioshock na PC a X360. Pokud je warez na x360 masivní, tak potom na PC je mezigalaktický
        • Jako že na X360 se upirátil jen milion kopií a ne dva miliony? Tak to tedy konzolisty jistě omlouvá *1*
          • když to vyšlo tak jen na TPB měla ta hra 72000 seedů na pc verzi, xbox ani ne 1000..
            • napsal jsem to opačně na vrcholu měla 72000 leechů, po prvním dne měla 44000 leechu, Xbox měl okolo té tisicovky, tady je diskuze k té hře https://thepiratebay.se/torrent/8300430/BioShock_Infinite-FLT
            • zdroj?
      • To je mozny ale stejne se tam prodavaly hry po milionech. I prumerny konzolovky se proda vic jak pc hitu. Jedinou vyjimkou sou hry od Blizzardu, protoze battlenet je uspena zbran proti zlodejum.
        • s tou úspěšnou zbraní proti zlodějům souhlasím, ale aby jim to vycházelo, musí dělat sakra dobré hry (což dělají) a být občas trochu vstřícní k fanouškům, jako třeba nechat je hrát multiplayer v SC2 zadarmo
  • Od blizzardu byl pro mě největší zklamání hearthstone, protože ať už se jedná o špičkovou nikdy jsem nepochopil úmysl mít jen jeden balík od každého hrdiny. Několikrát jsem jim psal dopis a ticho po pěšině. Myslím si, že nejsem jediný, koho to frustruje a ta utilita decktracker mi bohužel nefunguje. Každý by si přece chtěl s přibývajícím počtem karet udělat různé variace hrdinů, ne?
    • Nevím o čem to mluvíš... vždyť můžeš mít devět baíčků a je jedno jestli budeš mít od každého jeden nebo třeba 9 různých mágů... je to více než dostačující... *7*
      • CO to meles? kdyz tu hru hrajes tak SAMOZREJMNE potrebujes pro kazdeho hrdinu balicek uz jen kvuly day questum!!!! a pak nemuzes mit ani u jednoho hrdiny dva balicky DMNC
        • Lžeš ty, protože tam neexistuje daily, který by říkal, že ho můžeš splnit pouze s jedním hrdinou, vždycky jsou na výběr dva... a navíc, postavit si baliček pro daily během 30 vteřin není problém...
          • no jasne a pak zas stavet balicek co jsem mel pred tim... imho hrdinove se stridaji a co kdyz bude daily zrovna na 2 hrdiny co nemas, jako trouba budes muset prestavovat balicky... to je proste DEMENTNI a nic nebrani udelat tam vic slotu....nic krom lenosti!
            • No tak ti jich udělají 18 a ty tu stejně budeš brečet že nemůžeš mít od každého 3. Když byl blizzcon, tak to tam Brode vysvětloval. Mají jich míň, protože to nutí hráče se hrabat v kartách a popříapdě pořád zkoušet nové věci... btw, pokud se ti stane, že tam nebudeš mít na daily ani jednoho hrdinu, tak si změníš daily *1* *1*

Ale nic, víte jak se říká kdo chce psa bít....
      • Vojta_Ilavsky
        Když hraješ karetní hrů tak je vcelku normální že se nechceš omezit na pokryteckých 9 balíků, jí jich v Coraabii mám okolo 50, Pane. *12*
        • Jasně a jseš si úplně jistej co všechno v těch 50 balících máš a jak každý jednotlivý je složený... Myslím že ne pane *12*
          • Samozřejmě že ano truhlíku, od čeho jsou názvy?
            • Ano, chápu, že jsou názvy... ale ty mi tu tvrdíš, že si pamatuješ 15x50 (minimálně) karet balíčcích... třeba jsi šampion v kimově hře, ale pořád ti nevěřím, že si to pamatuješ, truhlíku *1*
  • Jack1947
    Já jsem zvědavý na ten Overwatch jestli to bude bavit nebo jak... ta beta tady bbude co nevidět co. Tak uvidíme.
  • Oči svítí, plastový mečíky se lesknout, omalovánky omalovánkujou. Koukám u blizzardu (zlodějů) vše při starém.
    • To, ze ses prisel vybulet, se taky nezmenilo *15*
    • still better rpg then DA
      • TheGGG
        "than", né "then" ty barbarský neznalý lidoope, nauč se anglicky, než něco plácneš do diskuze
        • a jak víš jak to myslel?
  • Wow.Tak sem wowko aktivoval po 2letech a datadisk zajimavy ale co me vazne stve je to ze to vazou na achivemnty.Neudelas achivemnt tak neudelas quest.Fuj fialovej.Hra od 1-90 level je zabita protoze co me nuti delat questy ?Proste leveluju pres dungeony.Dalsi mega zabijak sou herlomy.Vseci snima hraji na low levelech a uz to neni jdu do dungu na bezva stafku na 30levelu.Takze pro blizzard zrusit herlomy a aby to bylo vyvazene tak minimalne od 50levelu postavy dam item level do dungeonu.Pak se nemuze stat ze na levelu 60 beha dps bez itemu a kdyz uz neco na sobe ma tak snad od levelu 17-
  • peaNutz
    Jestli by nebylo lepší problém s poklesem hráčů ke konci datadisku vyřešit tak že by do něj dali více obsahu. Ale chápu že takhle by toho tolik nevydojili. Vydávat ale datadisk ročně bude nakonec cesta do pekel.
    • To říkali už dávno, a wow se pořád drží. A velmi dobře profituje. Není kam jinam jít, wowko má nejvíc lidí, největší svět, nejvíc obsahu, nejméně problémů. A navíc, hráči se tam drží vzájemně. Dřív šlo Runescape, ale z toho už Jagex udělal paskvil.
    • Možná by pomohlo kompletně překopat grafiku na uroveň třeba Crysisu :-) Ale nechat i starou pro lidi se slabším PC :D
  • blizzard dela velkou chybu že ignoruje konzolový trh. mel by prestat delat hry pro pc a soustredit se na tablety a konzole.
    • Proč by to dělali? Mají obrovskou hráčskou základnu a zkušenosti s PC hrama. Navíc pro konzoleby museli ty hry dělat úplně jinak, protože konzolisti chtějí hrát trochu jiné hry.
    • Plácáš blbosti. Blizzard má v současnosti 3-4 aktivní hry. Diablo 3 je na konzole, Heartstone na Tablety a mobily. WoW and Starcraft2 se težko dá naportit na konzole nebo tablety. Raději přístě si o Blizzardu něco zjisti, než budeš plácat.
    • Jack1947
      Nebo by se mohl soustředit na obojí.
      • stejne je to zahada jak blizzard prinutil pc hráče platit. každy ví že pc trh je nevydelečny
        • to co pises je mytus - trosku si pogoogli a uvidis ze PC hier sa za minuly rok predalo omnoho viac ako hier na koznolu. A ze to pises este do diskusie k hre od blizardu...taky Last of Us potreboval na prekonanie 6 milion kopii vyse 15 mesiacov - vies kolko to trvalo Diablu 3? 1, slovom jeden tyzden. Ano da sa argumentovat ze ide o iny zaner a bla bla no hry su hry a priemerny steam uzivatel ma omnoho viac zakupenych hier ako priemerny ps/xbox hrac...
          • to je značí mizerný vkus pc-hráčů, nic jiného..
            • del0
              ...pravil anonymní a bezvýznamný troll mrzák, kterého nikdo nebere vážně. *15*
          • Blizzard umí proste!
            • Jack1947
              To je blbost vždyt Diablo má emulaci na server teda crack a ten funguje. Spíš je to o tom že lidi jsou ochotni platit za gindovací seasons online nevím jestli jede diablo online s crackem.Asi ne.
            • umí a a nekrade se páč to maj všicko online .-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit