Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevim no, prave hraju na stridacku hearthstone, heroes of the storm, planetside 2 a bavim se kralovsky.
    • Ja hraju obcas heroes of the storm + Diablo 3 a bavim se jak kralevic *5*
      • homeles8
        Já hraju prvního Hitmana a nemůžu udělat 4. misi *14* *5*

heh, on tu nejde odstranit koment *16*
        • Jack1947
          Gratulace žes to zjistil až ted. ( i když sry, tytu tak dlouho vlastně nejsi).Prostě nahradit předešlý koment tečkou a je po problému.
          • homeles8
            Jo, dlouho tu nejsem a teď jsem to potřeboval poprvý :-)
      • homeles8
        Já hraju prvního Hitmana a nemůžu udělat 4. misi *14* *5*
        • ja dohrál všechny hitmany na profi obtižnosti s hodnocením SA *5*
  • peaNutz
    Jestli by nebylo lepší problém s poklesem hráčů ke konci datadisku vyřešit tak že by do něj dali více obsahu. Ale chápu že takhle by toho tolik nevydojili. Vydávat ale datadisk ročně bude nakonec cesta do pekel.
    • To říkali už dávno, a wow se pořád drží. A velmi dobře profituje. Není kam jinam jít, wowko má nejvíc lidí, největší svět, nejvíc obsahu, nejméně problémů. A navíc, hráči se tam drží vzájemně. Dřív šlo Runescape, ale z toho už Jagex udělal paskvil.
    • Možná by pomohlo kompletně překopat grafiku na uroveň třeba Crysisu :-) Ale nechat i starou pro lidi se slabším PC :D
  • Jack1947
    Já jsem zvědavý na ten Overwatch jestli to bude bavit nebo jak... ta beta tady bbude co nevidět co. Tak uvidíme.
  • Od blizzardu byl pro mě největší zklamání hearthstone, protože ať už se jedná o špičkovou nikdy jsem nepochopil úmysl mít jen jeden balík od každého hrdiny. Několikrát jsem jim psal dopis a ticho po pěšině. Myslím si, že nejsem jediný, koho to frustruje a ta utilita decktracker mi bohužel nefunguje. Každý by si přece chtěl s přibývajícím počtem karet udělat různé variace hrdinů, ne?
    • Nevím o čem to mluvíš... vždyť můžeš mít devět baíčků a je jedno jestli budeš mít od každého jeden nebo třeba 9 různých mágů... je to více než dostačující... *7*
      • CO to meles? kdyz tu hru hrajes tak SAMOZREJMNE potrebujes pro kazdeho hrdinu balicek uz jen kvuly day questum!!!! a pak nemuzes mit ani u jednoho hrdiny dva balicky DMNC
        • Lžeš ty, protože tam neexistuje daily, který by říkal, že ho můžeš splnit pouze s jedním hrdinou, vždycky jsou na výběr dva... a navíc, postavit si baliček pro daily během 30 vteřin není problém...
          • no jasne a pak zas stavet balicek co jsem mel pred tim... imho hrdinove se stridaji a co kdyz bude daily zrovna na 2 hrdiny co nemas, jako trouba budes muset prestavovat balicky... to je proste DEMENTNI a nic nebrani udelat tam vic slotu....nic krom lenosti!
            • No tak ti jich udělají 18 a ty tu stejně budeš brečet že nemůžeš mít od každého 3. Když byl blizzcon, tak to tam Brode vysvětloval. Mají jich míň, protože to nutí hráče se hrabat v kartách a popříapdě pořád zkoušet nové věci... btw, pokud se ti stane, že tam nebudeš mít na daily ani jednoho hrdinu, tak si změníš daily *1* *1*

Ale nic, víte jak se říká kdo chce psa bít....
      • Vojta_Ilavsky
        Když hraješ karetní hrů tak je vcelku normální že se nechceš omezit na pokryteckých 9 balíků, jí jich v Coraabii mám okolo 50, Pane. *12*
        • Jasně a jseš si úplně jistej co všechno v těch 50 balících máš a jak každý jednotlivý je složený... Myslím že ne pane *12*
          • Samozřejmě že ano truhlíku, od čeho jsou názvy?
            • Ano, chápu, že jsou názvy... ale ty mi tu tvrdíš, že si pamatuješ 15x50 (minimálně) karet balíčcích... třeba jsi šampion v kimově hře, ale pořád ti nevěřím, že si to pamatuješ, truhlíku *1*
  • Warcraft 4 ocekavam aby z toho za chvili nebyl jako HL 3
    • warcraft strategie dneska krome par pc nerdu nikoho nezajima
  • Toto se Games.cz moc nepovedlo:
    1) Staré 10 dnů
    2) Activision to doslova popřeli jako nesmysl:
    http://firstadopter.tumblr.com/post/109489028909/exclusive-activision-blizzard-insider-says
    • Overwatch
      To, že firma něco oficiálně popře, ještě nemusí znamenat, že na té původní spekulaci nic není. Kolikrát se už stalo že nějaká firma regulérně lhala, nebo říkala jen částečnou pravdu. Teď popřeli jen to, že na tom údajně nedělá ten D3 tým. Třeba na tom dělá SC2 tým... Nebo na tom D3 tým teprve dělat bude. Taky to může být něco co zkoušeli navrhnout vedení, udělali prototyp a ten pak vedení zamítlo, nebo to šlo jinému týmu atd. atd. Těch možností je spousta a že firma něco popře fakt ještě nemusí ve 100 procentech případů znamenat že je to úplně celé nesmysl vytažený z paty...
    • Ale aspon bude nad cim v diskusi trollovat :)
  • No uvidime. Blizzard zacina menit svoje zamereni na vice casual veci. Kdysi by mi to vadilo, ale s tim malem casu, ktery mi zbyde mimo praci a rodinu a hrani singlovych RPG, mi to spise vyhovuje. Na WoW uz cas davno nemam a bez lidi, se kteryma jsme to hrali od vanilly az po wotlk uz by to stejne nebylo ono, ale HotS si urcite obcas zahraju, pac beta me velice prijemne prekvapila a na Overwatch se taky celkem tesim. Chapu ze smerovani Blizzardu spouste lidem vyhovovat nebude, ale to uz je zivot.
  • Kr.Pa
    Firma, které vydělává miliony a nepřináší nic nového - v jakém to dnes žijeme světe...
  • driv delali hardcore hry pro pravy hrace, dneska je to samej casual sh1t jako hearthstone,overwatch,heroes of the storm a podobny...
    • Casual hry? Zrovna hearthstone bych casual hrou nenazval, je obrovsky populární u progamerů a pořádají se v ni veliký turnaje o slušný ceny. Myslim že kdyby sis zkusil zahrát s někým kdo to fakt umí, dostal by si tak přes ***, ze bys tu hru uz nikdy nezapnul. A jestli považuješ za chybu to ze je ta hra v jádru jednoducha a přístupná, muzes si ji zkusit zahrát třeba se zavazanejma očima, ovládat ji nohou a rukama přitom skládat rubikovu kostku, pak uz to snad bude dostatečně hardcore
      • to ze je nejaka hra v esportu popularni neznamena ze je HC, bohuzel dneska uz plati i v esportu ze je to takova hra, kterou hraje vejvice lidi (rozumnej toci se vni nejvice penez) a pak ma smysl profikum tu hru hrat a varit nani, stejne jako v jakemkoliv sportu, fotbal je prave diky sve jednoduchosti a moznosti ho hrat kdekoliv a s cimkoliv nejpopularnejsi sport na svete a tedy se vnem toci nejvetsi prachy a je nanem prisato nejvice pyjavic
        • A ty "pyjavice" se vyskytuji v zenskem fotbalu, prestoze zeny nemaji pyje? :)
    • Hardcore hry? A to kdy presne? Vanilla wow byl sice na dnesni pomery hardcore, ale ve srovnani s dobovymi MMORPG to byla velice pristupna hra. Diablo sice definovalo zanr, ale ze by na nem bylo neco hardcore, ze by to mohli hrat jen pravi hraci, to mi taky neprijde. RTS me nikdy moc nebraly, ale warcrafty jsem hral vsechny, hlavne kvuli vizualu a neprislo mi, ze by byly nejak moc hardcore ve srovnani s konkurencnimi RTS. Blizzard vzdycky dokazal vzit nejaky typ hry a udelat hru, ktera byla pristupna sirokemu publiku a hrali ji i lide, kteri by o ten zanr ani nezavadili. A to plati treba i pro Lost Vikings, kteri nebyli vubec jednodusi, ale hraly to i kamaradky hranim nepolibene, pro ktere to byla jedina hra, co na pocitaci meli.
  • Problem SC2 je ze to hraje cim dal tim min lidi, matchmaking neni co byval na zacatku, teamy jsou naprosto nevyrovane, mozna je to jen tim poklesem hracu, nez nejakou velkou zmenu algoritmu pak ,ale nechapu proc, uz davno Blizzard neudelal jeden region a hru ma stale rozdelenou a tim malo hracu= rapidne zhorsenou vyvazenost... *11* *10*
    • XXDarthVaderXX
      Tak to nevím teda. U WoL možná, ale u HoS to tak černé tedy není. No a je to strategie, tak co bys čekal? CoH 2 hraje +- max 7000 lidí v jednu chvílí a to už je hodně. A i tak to stačí, abys hru našel do minuty. Mno a pokud máš třeba globální verzi hry, tak se v tu chvíli, kdy je to v Evropě mrtvé napojíš třeba na USA a spol a hraješ tam.
      • skus FFA nekdy budes cekat a cekat treba pul hodiny a stejne se nedockas!!! 7000 to je HROZNE MALO na to aby ti to vybralo lidi co zrovna v te chvili nehrajou jinou hru a maj stejnej skill, rozhodne se to neda srovnavat s perfektnim matchmakingem na zacatku kdy to v jednu chvili hralo statisice hracu
        • nehlede na naprostoi mrtve ARCADE... je mi dost lito lidi co venovali spoustu sveho volneho casu na vytvoreni velice povedenych modu, ktere jednak zapadnou v tech milionech jinych a jednak nejsou hraci co by to hrali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit