Přejít na výpis diskuzí
Blizzad slibuje: obtížnost Diablo III vám nakope zadek
13.2.2012 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
A zalezi na tom?
-
Jiste a z toho duvodu Skelemancer s prehledem soloval Ubery...
-
To se nedá popřít *1*
-
No bude to nastavena diablo 2 neboli nast diablo 1. Proda se toho 10m kopii a recenze budou mit diky hype a strachu recenzentu napsat pravdu 90% nebo vic. pletu se?
-
já bych byl klidně i pro gamepad... myška je sice myška... ale rád bych si to zkusil rád i na něm
-
No tak podle tvých přízpěvků se na to těšíš nejvíc ty Kostěji *1*
-
Presně jen se zvíší číslíčka v tabulce mobů a hned máme větší otížnost! hnus*11*
-
Blizzad, to budou určitě nějací příživníci na Blizzardu, že jo? *15*
-
Ano, Blizzardi to natahují, ale věřím, že nesedí na zadku s prstem v nose, ale že makají a odlaďují, aby Diablo III bylo v době vydání co nejvybroušenější diamant. U Diabla II jsem strávil v mládí 300+ hodin, a věřím, že Diablo III mě nezklame.
Stačí se nenechat jen moc masírovat tou PR kampaní, kterou má dnes každá hra již dlouho před vydáním, prostě nebrat žádné PR kecy moc vážně a udělejte si každý názor sám, až hra vyjde. *4* Zatím si zahrajte pro mě velké RPG překvapení Kingdoms of Amalur: Reckoning a šetřete prsty na Diablo *2* -
To jo. Hraje ho už jen 10M lidí. Blizzard krachne! :-D
-
+1000
-
ešte že podaktorí Česi sú múdri ako telka... ;)
-
lebo na takéto témy letia ako muchy na h... *3*
-
A dals prasatům? *1*
-
A resisty. Nezapomeň na resisty. *1*
-
Trnová aura aura vrací dmg zpět potvoře. Ale na hell to zas tak uber nebylo. A dobře postavený nekr se synergiemi mohl používat kostlivce i na hell.
Jinak /players 8 ve skutečnosti obtížnost snižovalo. Parta pak dostávala víc expů a na diabla na normal se chodilo hodně přes 30. -
Nesmysl, i kdyby to vydali jako patlaninu tak si to koupi hodne lidi. Uz proto ze to je Diablo. A o prachy ted jde, wowko prestalo hrat skoro 2M lidi.
-
Prečo musí byť v každom vlákne nejaký takýto kkt *7*
-
pekne, ja to dohral za barbara lvl 88 na hell na /players 8 sam :)
-
Takže už se těšíš, jo?