Přejít na výpis diskuzí
Blizzad slibuje: obtížnost Diablo III vám nakope zadek
13.2.2012 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
Vám Slovákům furt něco vadí a jste chytrý jako rádio. Next!
-
Let's flame! Jojo, předhodily nám betatest zrušeného projektu, na kterém dále makají. Zní to opravdu rozumně *15*
-
gameska jen pro buzikov *14*
-
V roce 2012 nebude žádný Blizzcon. Proč asi? Není co oznamovat. Vypadá to, jako by se bály ohlásit, že Diablo 3 bylo zrušeno. Proto nám předhodily rádoby "beta test". Už nevěřím, že Diablo 3 někdy vyjde a určitě nejsem sám.
-
Diablo 3 je asi jediná hra, kterou předběhla její reklama. Dají se koupit trička, myši i podložky. Všude se vedou sáhodlouhé diskuze a zakládají se weby. To vše o hře, u které se po šesti letech vývoje stále neví, kdy a jestli vůbec vyjde. No... lidem, co si v roce 2009 dali předobjednávku v domění, že hra do roka od ohlášení vyjde, vůbec nezávidím.
-
to aby si sa vratil k alien shooterovy xD
-
K tomu klikfestu - Myslím si, že by tomu veeeeeľmi prospelo ovládanie ála Alien Shooter. Teda že sa WSAD/šípkami pohybujete a myšou útočíte.
Diablo 2, Torchlight atď. majú presne túto chybu, ovládanie čisto myšou je jednoducho v tých chuchvalcoch mobov mizerné, neprehľadné, bolí z toho ruka a preto ma to, podobne ako iných anti-diablo 3 ľudí, NEBAVILO... -
Ne ze bych chtel aby to byla vyzva, ale musi to byt tezky aby se tam nikdo jinej nedostal. Typicky ceske. *1*
-
To teda potom nevím co jsi hrál, protože monstra na hell kostlivce drtily na jednu ránu. S aurou vydržely možná tři.....?
-
ale ja som skutocne odpalil dve kym som ho dohral *1*
-
tiez nie som najmladsi hrac, a hraval som diablo ked to bola novinka, dokonca, som nemal este ani pocitac a chodil som vtedy do druhej triedy na strednej ked bolo diablo novinka, tak si to tak vypocitaj, ale mas v jednom pravdu niekomu sa hra ako diablo moze pacit a aj nemusi, mne sa pacia taketo typy hier, ale zas nie kazda, su vynimky, napr. sacred 2 alebo space siege a este aj mnoho inych, co su tak zabavne tak ne jedno prejdenie, niekedy ani to nie, diablo 1 bola neskutocne navykova hra, diablo 2 tiez, aj ked teraz sa uz ktomu neviem nejak dat aby som zahral, podla mna ten hype je opravneny, pretoze aj napriek krytickym slovam ludi tu okolo, diablo 3 bude rovnako navykova vec ako boli 2 predchadzajuce diely, ked nie este viac, a ja skratka tomu verim, akurat my lezie na nervy ze stale prekladaju datum vydania, neviem co na tom este mozu tolko robit, viem, ze chcu co najdokonalejsiu hru vydat aka sa len da, ale na druhej strane aj diablo 2 dostalo behom rokov celkom velke mnozstvo ci uz opravnych alebo upgrade patchov, ja sa rozhodne tesim na tuto hru, ale zas nie fanaticky ako niektory, dufam, ze si pri nej uzijem aspon tolko zabavy ako pry predchadzajucich 2
-
No tak jako vždy. Prvních pár pionýrů uplácá funkční buildy a najde díry v mechanikách.
Jo kdyby se to AI bylo schopné adaptovat! To by byl teprve mazec.
Tady to že každá creepa dostane 5000% HP a resisty na každou hovadinu je docela tragédie. -
Nazdarek lidičky, zvýšení obtížnosti oproti Diablu II mně těší. Normál mohou nechat, ale zvyšení obtížnosti Nightmare a Hell jenom hře prospěje, aspoň se tam každý nedostane! Inferno bude dle mně paráda, už se začínám ve hře nudit.
Lidi, ale čím déle to budeme hrát tím více se nám hra začne zjednodušovat, ono je to vcelku běžný jev a nemění se časem. Takže ve finále jim hráči hrající s Hardcoe postavami nakopou zadek. Slibují jim, že z Hardcore hráčů bude blizzard zoufalý!!
S pozdravem! -
Donutit uživatele snížit obtížnost je velmi jednoduché - AI které cheatuje natolik že nejde porazit. A pokud tě bude drtit i první příšera, tak to asi tím, že by měla zatraceně mazanou AI, nebude.
-
No u D2 tez rikali ze obtiznost Hell nebyla delana pro solo hrani a kdyz clovek vedel co dela tak se stavely cookie cutter buildy ktere i tam vybijely moby po desitkach. Cili jim tak nejak neverim ;-)
-
*1* Jj, já to myslel jako zadek hry obecně, než samotného Diabla, ale to je fuk:) Tuhle hlášku o sr*ní a lomení rukama z Přeletu nad kukaččím hnízdem jsem si chtěl už dlouho někde střihnout, ale koukám, že není tak krutá, jak se mi zdála *1* *1*
-
to vi ze jo, vlasata prdeli.
-
Cajicek: já si pročítám diskuze u všech článků, protože se zajímám o všechny hry. Například nevlastním žádnou konzoli, ale i tak si rád o konzolových hrách počtu. Jen jsem vyjádřil svůj názor na to, že je Diablo III prostě přehypovaný, to je celé. Hádat sem se nechtěl s panem "aa", kterej se snažil něco vyprovokovat. Ale asi máš pravdu, že jsem raději neměl nic psát a držet hubu a krok.
-
Hráli jsme to tehdy v kombinaci paladin a nekromant. Naprosto nejdrsnější kombinace, není nad armádu kostlivců na vaší straně posílené trnitou aurou...
-
Jo, jasně, obtížné. Dokud si sám nezahraji, nevěřím.