Přejít na výpis diskuzí
Blizzad slibuje: obtížnost Diablo III vám nakope zadek
13.2.2012 | Petr Poláček
84 příspěvků
-
Heh, ty seš vtipálek, myslím že bych ti mohl dělat taťku ty teene. Mě prostě Diablo nějak zvlášť neuchvátilo, ale to je prostě můj problém a nebudu se tu s tebou hádat. Někoho to baví a někoho ne, to je celé..
-
Koho zajimá co si myslíš o tom, co on zkoušel?
-
vsechno nelze pochopit :) ja taky nechapu jak si nekdo muze porad dokola kupovat CoD, kdyz inovace je tam minimalni, pokud nejaka, ale na druhou stranu taky nechapu jak nekdo muze sedet hodiny u WoW
-
Z D3 se pomalu stává legenda a to ještě ani nespatřil světlo světa pořádně .... Udělat kvalitní a zábavnou hru jistě nějaký čas zabere, ale tohle už začíná býti poněkud dlouhé ....
Lepší bude nemít žádné očekávání nežli pak býti zklamán že :) ....
Takového přelomu jako u Diabla 1 se určitě nedočkáme ... -
myslíš tupý klikačky s hromadou potvor? Sem tam nový brnění a meč a hromada nových potvor. Než člověk dohrál hru, zlikvidoval 2 myši? :-)
-
Torchlight priblizil. OH tak to fakt taky nechapu co na typu techto her je zabavneho??? Torchlight byl neskutecna nuda, musel jsem se hodiny premahat to hrat abych nakonec zjistil ,ze je to herni vopruz ,jako nepochopil jsem co je na Diablo hrach zabavneho... *11*
-
Jo. Čekal jsem to už na vánoce...
-
Ty asi nevíš co se děje na ruzných diablo forech, lidi se tam furt ptaj, remcaj a Blizzard jim akorát odpovídá (lidi říkají, že je beta lehoučká, tak proto tohle video)..
-
Aby ses nedivil ;)
-
Koho zajímá to co si zkoušel ?
-
ja byl treba docela spokojen s TQ az na male vyhrady
-
Ikdyž to bude sebvětší pecka už mě stím odsouváním a krmením PR kecy začinají docela smolit(jemně řečeno) Nevím jak vás :-)
-
Tiez nerozumiem.. Skusal som D1/2 Torchlight, Sacred, DS.. je to este horsi typ hry ako tie azijske mmo grindovacky
-
Protože od roku 2001 nebyl nikdo schopnej udělat sekačku a klikfest, kterej by se zábavností dvojce byť jen přiblížil.
No dobře, Torchlight se celkem přiblížil. Celkem.
Další otázky? -
ty budes nejakej ten teen, kterej nema paru co D1/D2 byly.
-
Hups, Diabla, chybička se vloudila :-)
-
Proč jsou z toho Diabala všichni tady tak vycvrklí? Obyčejná sekačka a klikfest, a prej že RPG :-O Na D3 se čeká jak na nějakou spásu světa, nechápu.
-
Ja jen doufam,ze ta obtiznost nebude jen o vysokym HP priser. A taky doufam,ze to prejmenujou na Abyss.
-
Po dohrání Multiplayeru Diabla 2, ve dvou hráčích, na obtížnost Hell se zapnutým příkazem /players 8 (zvyšuje počet a sílu nepřátel jako by hrálo 8 hráčů) a úspěšném rozmetání všech uber bossů už mě nic nedokáže překvapit... pochybuju že to v Blizzardu dokážou zopakovat....
-
kecy prdy bedary. Navalte sem tu hru a neserte bohy.