Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nene, bude to o mnohem větším počtu příšer s mnohem větším počtem HP, popřípadě se zdvojnásobeným útokem nebo něco na ten způsob bych to viděl, taková je holt dneska doba :)
  • Poslední dobou nás Blizzard kope spíše do koulí
  • kostejnesmrtelny
    Tak jasně, samozřejmě to nemusí bavit každýho. Já taky nehraju simulátory a sportovní hry.

Otázkou potom nicméně zůstává, co teda vlastně děláš v diskuzi pod článkem o hře z žánru, kterej tě nebaví. *7*
  • řekni Rumburk srabe:).
  • Jo no Kamoš hraval za barbara a to bylo:
    Ja:Stuj Knighti z maidenou!!!
    Kamoš: Ti jsou moji.... jo aha pozdě.
  • kostejnesmrtelny
    TQ nebyl marnej, ale daly se tam poskládat neuvěřitelně OP buildy. Už je to dlouho co jsem to hrál, takže si to možná pletu, ale mám za to, že s kombinací hunter / dream bych nebyl schopnej zařvat, i kdybych se o to snažil.
  • Hairy_Ass
    dolecm@tiscali.cz si tě s nikým nespletl, a jen tak mimochodem, dals kravám? *1*
  • trololool
  • MrSanta
    On zasejc obživne? Já se domníval, že Diablo a jeho bráškové už mají utrum? To ty milióny kliků byly zbytečné? *1*
    Nejsem sice na danou tématiku odborník, ale podle mě se s palcátem v sedínce velká potřeba vykonávat nedá. Takže bych to viděl spíš na to lomení rukama *15*
  • Největší síla bylo Iron Maiden na Death Knightech... s barbarem jsem se vždy zabil sám :) *1*
  • dolecm
    2 aa: Ne, jen ty neznáš klasiku.
  • No všichni jsou z toho vycvrklý, jak ty říkáš, protože je to prostě Diablo, nic víc, nic míň... většiny hráčů srdcová záležitost. A jestli to nechápeš a obhajuješ se v diskusi tím, že ti někoho baví a někoho ne a nechcešse hádat, je tvůj příspěvek zde naprosto zbytečný..
  • Barto ? asi si si mne s nekym pletete :o)))
  • mysi se nicily jen u prvniho dilu, ve dvojce uz stacila tlacitko drzet :)
  • v diablu byla obtiznost tvorena hlavne soulama s conviction aurou a bugnutyma fire enchanted monstrama :)
  • dolecm
    ano, je to legenda už před vydáním *7* Bože můj Bárto.... ty jsi tak blbej že je mi tě někdy až líto... *14*
  • fanaticky fanousek?
  • hm, tak mozna ses starej kmet, ale nazory mas jak 10 letej fakan. tak si bez zahrat tetris, nebo miny, nebo COD, ci co to vlastne hrajes. a nevopruzuj tu. D3 je legendarni hra.
  • Trol.internetovy
    No to jsem teda zvědaf. Pokud mě to donutí snížit si obtížnost, smeknu kloboukem. *12*
  • asi by sis mel zaplatit nejaky kurz jak zachazet s mysi, kdyz to nevis ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit