Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5889189098
    • troll nebo totalni imbecil..oboji si zaslouzi leda smich:)
    • tragéd ... aneb kam až člověk může zajít kvůli videohře
  • Ja uz se asi 2 tydny nemuzu dokopat k tomu to hrat. Vzdycky to zapnu, podivam se jestli jsou kamosi online a kdyz ano tak pokecam, ale pak to zase vypnu a jdu hrat neco jineho. Na to ze mi D2 vydrzelo 2 roky a pak sem se k nemu jeste vracel...
  • rami.cz
    Blizz by si mel prvni rade promluvit s Gabem, resp VALVe, jak ruznym zpusobem neochcavat hrace.... Kdo toto tvrzeni chape, da mi za pravdu.
    • SnakePlisken
      To myslíš jak? Nevydávat hry s číslovkou 3? :D
      • :DDDDDDDDDDD tak tos trefil přesně :DDDDDDDDDDDDDDD
  • No co k tehle hre dodat? Zacneme treba plusy
    1.Celkem pekne prostredi exterieru, misty to vypada opravdu hezky (ale neni toho moc)
    2.Komba povolani uz nejsou tak monotonni jako v D1 a D2 hlavne je to videt u barrbara
    3.At vzpominam jak vzpominam, zadne dalsi plus teto hry neumim nalezt
    Minusy teto hry
    1.Neustale pripojeni na internetu i kdyz hrajete singl a stim zakonite problemy jako pady ,lagy errory, další bic na hrace
    2.grafika postav pri priblizeni postavy ,nevim zda se smat ci brecet, je to takzvany ultrawow styl hnus
    3. Ruku v ruce s bodem 2 je i vzhled armoru, nevim,ale rozmanitost vzhledu brneni z predchozich dilu je ta tam, to co vyvojari predvedli v DIII se jen tak nevidi, vse je velice podobne, sede bez spetky kreativity a napaditosti no hnus
    4. Celkova delka hry, to je naprosta ubohost fanboyove a podobne zkratka, zde budou vykrikovat, ze to neni pravda a na dnesni dobu je to straaasne dloooouha hra, hlavne pri opakovanem hrani. Pravdou ale je, ze dynamika prostredi se meni velice malo a pri opakovanem hrani mate pocit, ze hrajete porad dokola totez. 5. Vlelikost map, dungeonu, actu - dalsi nedodelana věc ve hre, mapy jsou male, taktez dungeony a celkova delka actu ? jeste beru v potaz delku 1 actu, ostatni uz je vysmech, vse ostatni na me pusobi klaustrofobnim dojmem, proste rozlehlost je miziva coz je zase ruku v ruce s celkovou delkou hrani hry. 6. Aukce - to je kapitola sama pro sebe, herni mechanismy jsou nastaveny tak, ze Vam za celou dobu hrani padne naproste ho*no, takze pokud chcete hrat na inferno, bez aukce si ani neprdnete, takze dalsi ojebavka na hrace 7. Talenovy strom – defakto neexistuje, hra je delana pro deti od 4 let. 8.Pribeh a obsah ve hre – zase velice chaby, predvidatelny , nudny a to i videosekvence mezi acty prakticky nic na co by jste rado porad dokola koukali. 9 Znovuhratelnost hry je minulosti, tato hra opravdu neni to co by chtel fanda serie Diablo, hrat znova po dohrani, sve k tomu prispiva i ona zminovana aukce
    Osobne si myslim, ze hra vyvijena 6 let od firmy, ktera kdys davno udavala smer hrani,tak se opravdu nestydi vydat neco takoveho jako pokracovani paradni serie zvane DIablo. Je to opravdu jen vysmech a zkouska Blizzardu, jakysi test kam az je schopen hrac zajit a za co vsechno je schopen utracet. Koncep teto hry je bohuzel delany pro fanatiky z wow, kteri u hry sedi 10 hod denne a farmi itemy na raidu, to vse ale v mensi mire mame zde v obtiznosti inferno. Z Blizzardu se stala jen tuctova firma, ktera si jiz pres svou nadurelost a nenazranost nevidi na cumak, proste je to jen obycejna pracka na penize. A proto tahle napodobenina zvana DIABLO III je to posledni co jsem teto firme zaplatil. A radeji si pockam na Grim Dawn od tvuru TQ, kteri snad zachrani cest tohohle upadajícího zanru ,verim ze se to povede, jelikož Titan Quest je i po tech letech 100x lepsi nez DIII. No a DiabloIII po druhem dohrani letelo ven z PC a originalku jsem prodal kamosovi s varovanim, ze tohle opravdu DIABLO NENI ale nedal si rici 
    • 1. OK, mě to sice nelaguje, hraje se to v pohodě, ale tobě asi ne, tak budiž.
      2. Protože tahle hra je o příbližování na postavu...
      3. Armorů je 17 unikátních tierů pro každou postavu. Tzn. každý item (opasek, rukavice, boty atd.) má 17 unikátních vzhledů PRO KAŽDÝ CLASS ZVLÁŠŤ! Uveď hru z tohoto žánru, která má víc pls.
      4. Nemáš pravdu. Délka hry je úměrná dnešní době, možná i nadprůměr. Co se týče dynamiky prostředí, tak Diablo 3 má nejpestřejší prostředí v žánru (opět, kdyžtak uveď hru, která má větší). Na generované mapy si zapomněl. Opět, ukaž hru, která má generovaný content při takovéto grafice/designu prostředí.
      5. Mapy jsou malé? Jak které. Možná to byl i účel. Menší mapy, ale častější změna prostředí.
      6. Aukce. Kdyby dropovalo vše a všude, tak by AH neměl smysl. Tímhle se se vytváří větší vzácnost itemů a tím pádem i fungující obchod. Navíc to není zadarmo kua, nejdřív musíš sehnat zlato, itemy, aby si mohl něco lepšího kupovat/měnit. Kdaby si každý farmil svoje, tak i samotný mulťák v této hře neměl moc význam.
      7. Protože skill tree, kde je 3-4 viable možnosti do kterých si napumpuješ 20 bodíků podle guide není pro děti. Až dáš HC Inferno, tak se tady bav o dětech.
      8. OK, příběh v týhle hře mě moc netrápí. :)
      9. Hra se zatím hraje, i přes AH. Ono je třeba si uvědomit, že hra má/měla ze začátku problémy - boti, místa, kde se dá snadno farmit zlato, exploitovat atd. Hodně lidí takhle přišlo k šílenýmu bohatství za pár dní, co ty teď musíš shromažďovat po nerfech měsíc. Tohle už Blizzard nerfuje, takže časem ty itemy nebudou tak dostupné, jako na začátku a budou dražšší, hra dýl vydrží. Navíc stačí udělat (a to by imho dost pomohlo) po nějaké době wipe itemů a taky to bude o něčem jiném.
    • Shania
      4. vůbec mi nepřipadá, že jsou všechny sety stejný http://www.youtube.com/watch?v=_YGD37gvbY8
      5. většina map je tak akorát a dost z nich (akt2) mi připadají velké až moc, uvědom si, že se hra má hrát prozkoumávání celé mapy, už tahle zabere jedna mapa minimálně půl hodiny. Některé dungeony jsou vyloženě k nasrání, jak jsou velké.
      6. aukce je jen berlička, dá se v pohodě hrát do 60 levelu jen z toho co, padne nebo se vyrobí, dá to akorát víc práce a to lidi nechtějí. A snad nečekáš, že ti ve hře, kde je náhodně generovaný loot padne všechno co chceš hned…
      7. tohle mě vážně fascinuje, lidi si stěžuji na zjednodušení a že je to pro děti, ale přitom vůbec nechápou i základní mechaniky v D3 http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/3811455085
      8. věc názoru, není to nic extra, ale zase to není úplný dno a když už nic tak hlášky poskoku tohle všechno vynahrazují.
      9. věc názoru, hra má být primárně o zabíjení demonů a to mě stále baví, ale chápu lidi, co hrají 24/7 tak u téhle hry vyhoří.

Problém této hry je všeobecně v tom, že každý od ní něco čeká a ona je pak úplně jiná. Mě D2 nikdy ničím neoslovilo a naopak D3 ano.
      • To jen tady Lexx profesionálně troooOllí... jinak podobně jsem se mu chystal odpovědět i já.
        Ale udělal jsi to za mne.. a přesně.

Odstupem času mi připadá, že D3 je opravdu pro dospělejší publikum.. protože to nemusí kritizovat každou setinku procenta téhle hry... a úplně zbytečně..
        Hlášky typu je to wow atd jsou zcestné a choré... Většinou to říkaji ti, co Wow ani nehráli, ale tu otřepanou frázi používají, protože ji slyšeli/četli a myslejí si, jak jsou cool.

Já se dokážu ztotožnit třeba s internetovým připojením, které to někdy limituje.. ale z mého pohledu to je snad jedna pořádná výtka...
  • Pokud bude Blizzard pokračovat touto cestou, tak se sám zahrabe.
  • to: nutt- hele Blizzard sam sebe nezahrabe a vis proc ? jelikoz malinkyma krokama predelava mysliciho hraca na hrace tzv. blizzardovskeho tupce, staci jen poradny megahype a vysledek je zarucen viz tahle slatanina zvana D3.
    S nadsazkou by se to dalo prirovnat k dnesni dobe a potraviny ktere konzumujeme, kde misto kvalitnich pravych potravin dostavame v cim dal vetsi mire nahrazky a jsme defakto spokojeni ,takze za chvili ani nebudeme vedet jak vlastne chutnal original a nahrazky prijmeme za vlastni.
    A takhle nejak v herni branzi vydava hry Blizzard. Z puvodnich her na kterych postavil svoje imperium, vydava jednu vetsi napodobeninu za druhou, ktery ma s puvodnim titulem spolecne mnohdy jen nazev, fanboyove a podobna zviratka, zde opet budou tvrdit, ze tomu tak neni, jelikoz Blizzard jde s dobou a hry upravuje k dnesnimu blizzardovskemu hraci, ktereho si defakto vychoval k obrazu svemu.
    A proto D3 na obtiznost inferno simuluje wowkoidnim noobum stav, kteri u hry travi 12 hod a potrebuje preci farmit goldy a itemy. Jenomze tohle uz neni Diablo.
    • Já si potraviny vybírám kvalitní (a řekněme si to na rovinu, převážně zahraničního původu). Srajdy nekupuju, ale Diablo 3 si zahraju rád. A jak jako že dostáváme potraviny? Lol. Nic nedostáváme, nevím o čem to tady mluvíš. Lidi kupujou sračky, protože sou levný. Tvoje paralela je totálně mimo. Mimochodem Blizzard žádný napodobeniny nevydává, jen pokračování a ty jsou, světě div se, podobný. Pěkný troll. Tyhle tupý haty mě fakt dostávaj. Kdy to mělo alespoň nějakou hlavu a patu a nevypadalo to jako pubertální zcestný výblitek, plný demagogie, ale tohle se nedá. *11*
      • Precti si muj prispevek jeste jednou ne radeji 2x pak si poskoc, protoze si stojis na vedeni a mozna pochopis co jsem psal, pokud ne je mi te lito, ty annonymni IP hrdino.
        • To je rada, kterou by ses měl řídit především ty sám.
        • Lexxi - trošku přeháníš ty anonymní hrdino, kterej si honí ego. Tvoje ano přirovnání k potravinám je směšné a číst znova tvůj příspěvěk ničemu nepomůže.. je furt stejně hloupý jako napoprvé.
          Ho hop.. hůra... :)
    • já vím, že konzumenti jsou blbí, ale stačí se podívat, jakou vlnu nevole jejich politika a produkt vyvolala. Nebojím se, že by to měl být trend, spíš odbočka do slepé ulice. A pokud se mýlím a majorita hráčů je opravdu tak hloupá, pak dobře jim tak...

Normálním lidem, kteří nebudou chtít mít ty jejich "fíčury" zabudovaný až v zádeli, bude jistě vyhověno v jiných firmách, třeba cdprojekt, valve, etc.
    • no jeste ze krome ,,fanboyu,, mame i ,,hatery,, takze si kluci pekne dejte do nosu
      • V jednom mas pravdu po Zahrani D III, ktery byl posledni kapkou se ze me opravdu stal hater ,ale ne D III ale Blizzardu jako takoveho.
    • Hele tak si dohraj Hell jako v D2 a dál nekritizuj.. kam se furt navážíš ty tatárku ? Do inferna tě nikdo ale nikdo nenutí. Je to tam navíc.. ale dneska né.. co je navíc, to je špatně..
      BTW jak jsi v D2 farmil gear ? když jsi to dohral a nepadlo ti to co si chtěl , tak jediná šance byla si to někde koupit, vyměnit atd...

JInak tebe nikdo nenutí si hrát inferno.. ale díky infernu a RMAH tu je šance si i přivydělat .:)
      Neprodal jsem toho dost, ale 15 euro už v kapse mám... protože na světe hraje D spoustu lidí, kteří to nechtějí farmit a raději to koupí... díky bohu za ně :D
      • Ano a presne kvuli takovym blizzardovksym oveckam jako jsi ty hry upadaji rapidnim krokem do pr**le. Tak radeji na nic necekej a mazej farmit sup sup
        • A co je presne ovciho na tom kdyz me bavi Diablo? Kdyz me bavi ArmA jsem taky ovce? Nebo kdyz me bavi Max Payne?
        • A takoví jako ty jsou příčinou rozbitých tlam...
          • Realu bys mi to do oci nerekl ty anonnymni IP hrdino ... alespon jsi rambo na diskuzi :)
            • Myslím, že by ses zlomil, kdybych do tebe jen fouknul...
            • jo a ty bs to v realu neřekl komukoliv jinému ty hrdino... takovejch tu už bylo a bude..
              Hold děti jsou dětmi.
      • tak treba když vyjde pvp patch tak lide s gearem z inferna asi budou mít navrch ne? a kdyz je tam oficialni aukce, ktere je prizpusobena cela hratelnost, tak to je neco jineho nez si smenit par itemu
        • V PvP bude mít navrch ten, kdo za equip utratil nejvíc dolarů *3*
        • Ano s PVp to bude další komplikace.. ale to se dá vyřešit.. a BTW je to jako v každe jíné MMO pVP hře... tam si taky někdo udělá gearový náskok a ti další ho musejí dohánět.. a co stežuje si někdo ? Udělá ta firma pro to něco ? ne ... Koukni se na SW tor.. kde na Lolku bylo 3x víc Impíků a díky tomu a exploitům měli rychleji PVP gear než republikánci .. nebylo to fér.. ale bylo to tak a nidko s tím nic neudělal.. Mě se líbí jak tu každej nadává a kritizuje hru.. ale kdyby jste raději šli protestovat proti naší vladě a jejím praktikám.. eé... Hra je přednější a internetový flame ti dá trochu fame...

a Dodatek.. v D2 bylo open PVP.... tak a když měl někdo lepší gear než ty, protožže tobě to nedroplo, tak si taky skučel jako teď ?
  • Shovívavost je na místě.
    Ale fungující hry jsou taky na místě.

Tak balancujme.

Spíše bych se zaměřil na to, do jaké míry je Diablo 3 jen jeden velký pokus o uchycení RMAH mezi hráči.
  • Velkorysé gesto, které by jiná společnost nikdy neudělala. Smekám.
    • A co Bioware?

Ti přece zabanovali nějaký hráče SWtOR za PvPení na PvP serverech v PvP zónách. Zabanovaní tvrdili, že to nebylo oprávněné a že je tam víceméně GM šikanovalo. Bioware samozřejmě všecno odmítli.
      Jenže potom ti zabanovaní poskytli několik důkazů, že to bylo neoprávněné a tak Bioware přiznali chybu a ty lidi odbanovali.

No a věrní Bioware fandové použili přesně tvoje slova, smekli před Bioware, že byli ochotní přiznat chybu.
      • Nejde o přiznání chyby, ale o tom jednání. Přiznat chybu za něco naprosto zjevnýho, jakože nejely servery, to je..no..na co by to bylo? Kdyby říkali, že to všem jelo a ať hráči nekecaj, to by teprve bylo zvláštní. A to odškodnění určitě vymysleli dobrý.
  • z te hry je až moc citit jak je to komercny produkt, vsechno tam je delany na efekt a s cilem vytriskat prachy a proto se mi nelibi.
    • SnakePlisken
      A všechny ostatní hry jsou dělány z čiré dobroty a jen Blizzard je ten zlý, co dělá hry pro peníze... :)
      • na to ani nebudu reagovat
        • nereaguj.. byl bys jeste vic trapnej nez ted...
          • ty jsi blbej a ani o tom nevíš, proto ti možna pripadam trapnej ve skutečnosti jsi trapnej ty *11*
            • hele Cody... když už píšeš háčky/čárky... tak všude a né jen kde se ti to líbí.. ..
              Nebo na lepší gramatiku nemáš ?
            • ticho prosimte *3*
  • Největší chybou je podle mého nevyvaženost. To se sice pozná až na 60 levelu a na ifnernu. Jsou tam dvě postavy které v podstatě nemají použitelny defenzivní skill. Některé monstra jsou dokonce i proti utokum umuní a ještě mají zvyšenou rychlost tedy nemožnost jim ani utect to dělá nehratelné.

Jinak ti co brečí o připojeni k internetu při "singlu"(ktery tam v podstatě ani není!!!) tak si měli před koupením přečist požadavky a pokud jim to vadí tak nekupuji:) Ale ta hra ukazala že PC scena rozhodně není mrtvá. Je to neustale vyprodané...

To připojení ma minus ale taky plusy. A aukce není jen brelička ale celkem podstatnou častí hry. Vlastně to cele připojení je jen kvuli akci a aby se nepodvadělo.
    • To lugal: To co píšeš byla pravda před vydaním druhehé patche. A ano ten kdo si mezitim nasbiral gear ze 3 actu tak se mu ted hraje dobře když má setove vybavení ale tedka je DH uplně jiný. Dříve to byla nejsilnější postava.
    • Ktery dve to jsou? Ja jedu jen barbara a ten nic jinyho nez defenzivni skilly pouzivat nemuze ale nastesti jich ma dost pouzitelnejch.
      • Je to především DH a pak i wizard ikdyž ten je na tom lepe. Barbar je na tom snad nejlepe ze všech.
        • Jo a proto první charaktery, které si farmily Akt 3-4, byli hunteři a wizardi, zatímco barbaři a monkové se trápili v prvním aktu. Prober se *7*
          • Patche ti nic neříkaj ? Ty se prober..
        • nvm jestli si to teda vubec hral, ale inferno si davaj zatim jen DH a WIZ, prave BRB a MNK se skoro necapou.takze asi tak kamo.nedivim se ze lidi pi.cujou na nutnost pripojeni, protoze to, ze 80 procent smrti na inf je kvuli lagovani, je k po.srani.
          • jinak co DH nerfli ten smoke creen, tak uz to taky neni takova pohoda, to si mohl bejt nonstop v bezpeci a kosit s lahvacem v ruce
          • kamarad hraje monka a byl na inferno mnohem vic v pohode nez ja barbar. Resp. musel jsem komplet zmenit gear za resisty+vita a ted je to uz v pohode jen mam mizernejch 8k dmg. S lagama takovy problemy fakt nemam. Vetsina mych smrti je kvuli vortexu, fearu nebo mrazeni v kombinaci s arcane sentry nebo takovou tou vohnivou dirou... ale i tak je treti akt uz v docela v klidu kdyz mam nekoho komu muzu tankovat.
          • Pochybujem, že to za dh hral, kecá debiliny. DH má smoke screen, shadow power gloom alebo caltrops/vault.

Druhá vec je, že ani ty nemáš pravdu, lebo aj monkovia a barbari dávajú inferno úplne v pohode a po poslednom nerfe mobov to majú ešte ľahšie. Prvý hc class čo prešiel inferno je barbar.

Dh a Wiz boli prví v 4. akte inferna len preto, že od začiatku mali broken skilly ako ss, force armor, critical mass apod. Teraz po patchi a nerfe attack speed je to dobre vybalansované, aj keď je tam ešte veľa roboty.
            • viz 3. odstavec:

presne to sem myslel, melee chary davaly prvni 2 akty a dal se dostaly poradne jen range, taky museli vydelat na aukcich balik.
            • V podstate áno, každý skill, každý item, každý stat sa dá previesť do vzorca. A tak vlastne funguje aj výpočet, poškodenia, redukcie zásahu apod.

Ak človek ten vzorec pozná, môže hrať oveľa efektívnejšie a prináša to väčšiu satisfakciu.
            • ta hra je hotova veda že jo *1*
            • Hc barbar to prešiel pred pár dňami (ešte pred nerfom inferna), jediný exploit (ťažko povedať, či je to exploit, keďže blizzard to stále nefixol) bolo lovenie goblinov.

To, že obrovský počet high level vecí sa dostal na ah od ľudí, čo využivali op skilly je pravda, je to chyba blizzardu, mali si to ošetriť pred vydaním. Bol to teda riadny fail ich betatesterov.

A melee classy sú skrátka viac závislé na geare - na druhú stranu ale zase lepšie škálujú s high end vecami. Taký dual wield barbar s 2500 loh je nesrmteľný (skoro) kombajn, zatiaľ čo dh síce môže mať 100k dps, ale akonáhle zle načasuješ ss ale shadow power, ideš späť na checkpoint. *2*
            • Jenže to prošel inferno hc ještě za doby exploitů, atd než to blizz opravil že.. Proto skoro na začátku se aukce zaplnila itemama z actu 3 a vejš. To se pak hraje jinak, než čerstvý monk lvl 60 infernu. Tam jsem se nechytal a chtěl jsem to zahodit... pak jsem musel nacpat mraky peněz do aukce abych měl odpovídající gear. .a act 1 farmim.. na 2actu jsem dostal zas přes frňák.. po patchi jsem ještě nehrál monka. Jinak mám 60tku DH a je to asi tak 15x jednodušší než s MNK.

Práce je čeká ještě dost, ale je to krok kupředu
        • Monk si taky moc nestezuje. Ja jsem teda rozehral jeste Witch Doctora ale jsem tam asi na 26. levelu takze zatim nemuzu moc soudit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit