Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chci se zeptat nekoho kdo vi. kdyz se mi odemykaji dalsi runy do skillu, na vyssich levelech, je vzdy ta vyssi runa lepsi ? mam pocit ze to tak neni, nebo ?
    • To je ta jejich slibovaná individualizace. V podstatě máš tolik možností, že si sám můžeš vytvořit "build" postavy, nezávisle na levelech skillů
      • coz o to, ale prijde mi trochu divne si na levelu 16 odemknout to nejlepsi a pak dalsi 4 upgrady jsou slabsi(maji mensi ucinnost), obrazne receno. divny system.
        • No ale to tak není.... Jen pro určitý build se hodí jiná runa. To není tak, že by něco bylo slabší nebo silnější... Jen má prostě s určitým stylem hry lepší využití...
          Když za kouzelnici pojedu vysoký DPS ( damage per second build ) tak si dám na Energy Armor runu Force Armor, abych přežil aspoň jednu ránu a potom se mohl teleportovat.
          Na druhou stranu spousta lidí co jede více tankovací čarodějku si dá poslední runu, která boostuje rezistence....
          Víš jak to myslím?
          • jo jo, kazda vec dela neco jinyho. dle stylu hrani.
    • Shania
      u té runy je to napsaný a neplatí, že je ta runa lepší.
      • aha, takze klidne hned prvni runa odemcena muze byt pro dany skill nejlepsi ?
        • ano, treba u barbara pro skill ,,leap,, je myslim hned prvni runa pridavajici 300% armor na 4s nejlepsi volba
          • Otázka je, jak to bude dál, protože to budou asi měnit, podle toho, jaký skilly jsou nejmíň používaný. :)
            • To jo ale tou dobou uz bude diablo pod drnem a ja budu farmit 4. akt a rikat si kde je sakra datadisk nebo zase budu jezdit iracing...
            • Jo, taky o tom vím. Je spousta must have skillů. Blizzard řekl, že tohle nechce, tak to bude ladit. I když si myslím, že časem až budeš mít lepší gear, tak začnou být efektivní skilly, co předtím moc nebyly.
            • To jsem docela zvedavej co zmenej protoze co opravili criticaly tak vetsina barbaru pouziva prave plnou naloz defenzivnich skillu revange, furious charge, ignore pain, war cry a leap vsechno healovaci nebo defenzivni runy jinak se proste chytaj jen tezko. Zatim jsem zadnej jinej rozumnej build nenasel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit