Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně sem zvědavej hlavně na ten Housing, ten vypadá že si s nim vyhráli a s těma služebníkama které tam člověk může nahnat to může bejt zajmavá novinka.
  • Ouuu, já hrál Wotlk a dál mě to něják nelákalo (tak to je tím, že mi čas teď berou moba hry) ale když jsem viděl trailer, hned jsem si vzpomněl na knihy, na války mezi orky a dranei, na příchod Plamené legie, na zrady atd. Prostě ze hry ten příběh knihy přetéká a já mám sto chutí hrát tento datadisk jen kvůli příběhu.

Naproti tomu, rači bych pořád ten Warcraft 4....
    • SnakePlisken
      Ty jo, mě přijde to fňukání po W4 už jako fet*š. :D (nevím, proč je to zakázané slovo. :/)
  • Hmm cestování do minulosti nebo jak to je? Každopádně lore dostane pořádně na frak. Proč se furt vyhýbají návratu legie když jim lidi odchází a ani novej patch jim moc nepomohl.
    • Shania
      Proc by lore melo dostat na pr..l?
      Na lore o si neustale stezuji lidi, co o nem vubec nic nevi
      Zadnej retcom se nekona, dreanor je alternativni realita, 35 let zpet, predtim, nez demoni zkorumpuji orky. Jakakoliv zmena v tomhle svete neovlivni nijak historii samotneho azerotu nebo outlandu v nasi realite.

Garosh sjednoti starou hordu, zabrani jim vypit krev demonu a planuje napadnout azerot v soucasnoti a srovnat si ucty jak s hordou tak alianci.

Navic nevim jaky lepsi tema by mohli vybrat, nez vratit se ke korenum prvniho warcractu a podivat se do dreanoru.
      • Když už né Plamenou legii tak tu máme třeba Azsharu, N´Zotha. Neptulon je stále fuč někde v hlubinách. Pokud to teda je alternativní realita tak vlastně budeme měnit budoucnost te jejich reality. Takže je možné, že zabijeme Guldana, Groma..apod a naopak oni mohou zabít třeba Velena..apod
      • Toto sem eště pořád z toho co říká Bllizard nepochopil, takže je to alternativní svět, eště k tomu v minulosti? Jakto že teda Thralova rodina zestarla?
        • Shania
          Jaka jeho rodina? Agra nebo jeho otec?
          • Otec, matka a prej se tam bude i jeho babička
    • jonatan.hanzlik
      Jo, řekl bych, že legie by mohla zasáhnout i do těch nejklasičtějších herních mechanizmů a tak si to můžou nechat na konec
    • Nejspíš si to nechávají na poslední datáč...
  • No, nic proti Blizzardu, ale dělají v tom pěkný bordel.
    To, že datadisk hrající si s časem příhodně vydali až potom co dračím aspektům nesmyslně odebrali jejich schopnosti dávám tak nějak stranou, jinak by to moc dlouhý datadisk nebyl.
    Nicméně jsem doteď měl za to, že Orksé šamanské klany žili s Draenei relatvivně v míru a začali je vyvražďovat až potom co se napili Manorothovy krvy a začali používat démonskou magii. Jinými slovy, proč jsou všichni Orci v tom videu přírodně hnědí, když by měli být zelení a pokud možno ještě s červenýma očima díky démonické korupci?

A ještě jedna zajímavost. Neříkali Blizzardi před pár lety, že s WoWkem nechtějí překročit 100lvl cap? Znamená to, že tohle poslední datadisk před Wacraft 4, nebo se v dalších datadiscích prostě už nebude levelovat? *1*

A pokud jde o Plamenou Legii, nemyslím si (doufám v to), že se jí ve WoWku někdy dočkáme. Plamenná Legie je takový boss bossů, konečný boss, znamenalo by to tak nějak konec Warcraftu jako takového a to by Blizzard přece nechtěl. Navíc, pokud by měli někam nacpat příběhobé zakončení s Plamennou Legií, tak jedině do nového Warcraftu, kde se můžou na příběh plně soustředit a pořádně si s tím vyhrát. 25-man, nebo klidně i 40-man instance v MMO by bylo bídné finále proti legii démonů čítající milióny super mocných bytostí. Musí to být masivní bitva a na tu by byl nejlepší starý dobrý RTS Warcraft. *5*
    • 1) Je to návrat v čase eště před ten mezník kdy se orci napili krve.

2) Už teď mluvili o navazujícím datadisku na tenhle takže bych o posledním datáči nemluvil...
      • ad.2) Jenže on kolega má pravdu, oni to tenkrát skutečně řekli. Že se nakonec rozhodli jinak je věc nedávná.

@Formis: Tohle blízký info o Plamenné legii je z knížek, nebo se ten příběh dá najít už ve hrách?
        • Řekli že by jí nechtěli přesáhnout, proto teď byli 2 datáče jen po 5 lvl, tojt vše, snad jste si nemysleli že kuli max lvl skončí s nejlepším MMO-RPG?
  • Možná jsem to jenom já, ale tohle zní poněkud plytce?
  • mne sa to celkom pozdava, vyzera to pekne, ale urcite sa tu vyroji kupa ufnukancov...

furt lepsie nez nake pandy !
    • osobně dávám přednost novému kontinentu klidně i s pandama, než cestování v čase... ale vysloveně mi nevadí ani jedno, Dreanor zase aspoň víc vypadá jako původní WoW, i když v mém srdci na vždy zůstane Wotlk s Arthasem...
  • Lidi chteli z5 tbc,stary hrdiny z lore atd atd.. a ted kdyz to dostanou tak zase mektaj ze z lore delaji sracku.. nahodou genialne vyresili to jak tohohle dosahnout.. jak to vratit z5 aby to melo smysl.. a verte ze blizz to udela tak aby to smysl davalo.. prome veliky poteseni, vracim se do hry *5*
  • Popravde, od WotLK prvni datadisk, ktery me aspon trochu zaujal.
    • Mně po přednášce Cataclysm třeba nadchnul taky a pak to ale žádná herní extáze nebyla...
      • Mne se treba cata libila vic nez Wotlk. Ale nej datac pro me osobne byl jednoznacne burning crusade *14*
  • Dalo se to cekat, ze vydaji dalsi datadisk. Porad je to bezkonkurencni titul. Co se mnozstvi, tak i kvality obsahu tyce. Grafika uz neni co bejvala, ale od ty doby, co ta hra umi vykreslovat vic advanced veci jako treba stiny, se to dost zlepsilo.

Taky doufam, ze zvysi daily quest cap. Daily questy jsou rozhodne nejzabavnejsi a nejhodnotnejsi napln.
    • Ty advanced věci, se stíny si Wow dokázalo poradit i od začátku. Navíc, grafika je takhle dělaná úmyslně, je prostě nadčasová. Navíc, díky téhle grafice si můžou hru užívat i hráči se slabším železem a bez problémů běží i na starších noteboocích.
      Ale s těmi daily q souhlasím. V dobách, kdy jsem ještě pařil mě tohle sr**o nejvíc, to omezení.
      • Teď už celkem dlouho žádnej cap neni...
  • Líbí se mi tam toho hodně. Jediný co se mi nelíbilo byl instant level 90. Ale prý to bude omezeno jen 1x na účet, takže s tím už problém nemám :)
    Jinak housing vypadá opravdu dobře a lore bude zajímavý. Potkat se ve WoW s Grommashem HS, Durotarem a jinýma bude zajímavé :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit