Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wowko je uz ohrana nuda a sam blizzard se ftom straci , nic neumej viz Diablo 3 jo a mimichodem ted uz bude mit kazdej aspon tak 1milion hp a a budes davat dmg za 300k nebo ja fakt nwm oco jim de at se radsi na to vykaslou a vy lidi jste uplne blby kdyz jim to furt kupujete
  • krysarr
    Proc mam pocit, ze medvedi nedopadli tak, jak dopadnout měli? Chtel jsem se predtim do WOWka vrátit, ale tim datacem me odradili, tohle vypada moc pekne :)
  • No... koukal sem je na to co bylo ve free verzi toho streamu, celkem mě nakrklo že předplatitelé na tohle neměli přístup...
  • Shania
    problem je, ze MMO champion udelaji z nekolika vet jednu a je to hodne zavadejici.
    Musel by jsi to poslouchatv live streamu, aby jsimel cely kontext.
    Otazka ohledne romabyla na jeho vek ve W3, metzen rek, ze v tedobe byl o 20-30 let starsi nezthrall a mohl to byt jeho otec a ze to vi zcela presne, protoze to sam napsal:)

a na tu druhou otazku se ti podivam,az budu mit cas.
  • Teď už celkem dlouho žádnej cap neni...
  • Ty advanced věci, se stíny si Wow dokázalo poradit i od začátku. Navíc, grafika je takhle dělaná úmyslně, je prostě nadčasová. Navíc, díky téhle grafice si můžou hru užívat i hráči se slabším železem a bez problémů běží i na starších noteboocích.
    Ale s těmi daily q souhlasím. V dobách, kdy jsem ještě pařil mě tohle sr**o nejvíc, to omezení.
  • No rozhodně je. Je docela rozdíl, když někdo stráví týden u počítače s WoW nebo dvacet minut přečtením článku a diskuze. Já už taky moc nepařím, ale rád si přečtu o novinkách, jestli se třeba neobjeví něco, co by nestálo za investici.
  • Tady je odkaz na jedny z otazek ktery jim davali, na té stránce je jich víc...
    http://www.mmo-champion.com/content/3526-World-of-Warcraft-The-Adventure-Continues

Osobně sem to pochopil tak že se mluví o hrdinech, ne o postavách hráčů teda :D
  • Shania
    Grom neni jeho otec, ale garoshuv.

Ta otazka byla na Warcraft 3 .Nekomu se zdalo, ze ve W3 meli Thrall a Grom stejny vek, coz nemeli.

Grom z dreanoru bude samozdrejme mladsi.

Te druhe otazce moc nerozumim, pravdepodobne se vztahuje na avatara hrace.
  • Bylo to v otázkách první den a bylo jich tam hned několik zajmavejch...

Does Grom age?
    Yes, he is aging. He is old enough to be Thrall's dad now.

A další co mi příde jako blbost je.
    Will we have two of characters due to the time travel?
    No, this isn't a time travel or paradox story, it is about going to Draenor.
    Přece pokud je to nová realita tak tam budou mít své lidi což znamená že by se teoreticky 2 potkat mohli...
  • Hry nehrajes ale na herni server lezes. To je smysluplnejsi vyuziti casu *7*
  • Shania
    A kde jsi vzal to ze zestarli, nikde jsem to nevidel, mas link?
  • Řekli že by jí nechtěli přesáhnout, proto teď byli 2 datáče jen po 5 lvl, tojt vše, snad jste si nemysleli že kuli max lvl skončí s nejlepším MMO-RPG?
  • ad.2) Jenže on kolega má pravdu, oni to tenkrát skutečně řekli. Že se nakonec rozhodli jinak je věc nedávná.

@Formis: Tohle blízký info o Plamenné legii je z knížek, nebo se ten příběh dá najít už ve hrách?
  • Wowko už nehraju 4 roky, ale moje pamět mi furt řiká, že draenor byl outland před tim, než se cosi pos**lo.
    To musej vymejšlet fičůry ala cestování v čase aby ještě něco vytěžili? Proč rači neudělaj poslední datadisk, plamenná legie, Sargeras a velkolepej konec achjo...
  • No teď v otázkách a odpovědích blizzard hodně vysvětloval to "cestování v čase", jestli sem to konečně správně pochopil tak garosh "rozbije" portál a ten bude presouvat do jiné reality a este k tomu v jiném čase, čímž se vytvoří nová realita.

Logicky z toho vyplívá že jejich realita neotevře nikdy svuj portal páč už je otevřen z druhé strany, čímž nebudeme měnit jejich budoucnost(invaze do azerothu a expedice do outlandu a td) ale budeme vytvářet novou budoucnost v které se namísto tohoto jejich svět potká s našim, v realitě kde splinou v jeden čas, ale lidi, místa a časová linie v jednotlivých z nich bude z jiné doby.

Na tomhle lze ovšem najít vadu na kráse, třeba že pak nechápu jakto že rodina Thrala zestárla když díky časovému posuny by měli bejt pořád mladí. A pak je tu navíc Azeroth z téhle jiné reality a jiné časové linie s kterým by se mohl potkat náš Azeroth a to by byla teprv mazec...

Prostě složitěji už to bllizard udělat nemohl a osobně si myslim že se v tom sám ztrácí jak sem tak poslouchal bllizcon... Kdyby to udělali tak jak planovali původně, že garosh prostě oživí warlordy tak by to bylo jednoduší :D
  • 1) Je to návrat v čase eště před ten mezník kdy se orci napili krve.

2) Už teď mluvili o navazujícím datadisku na tenhle takže bych o posledním datáči nemluvil...
  • Nové wowko vypadá výborně :) Grafika se mi líbí, ale bylo by lepší kdyby to vypadalo víc realisticky. Tím nemyslím něco jako grafiku v GW2, ale něco mezi tím. Jinak všechny ostatní změny vypadají sympaticky. Jen je škoda že na hraní nebudu mít čas. Stejně si myslím že je lepší investovat svůj čas a peníze do smysluplnějších činností než je hraní her. Až budu v důchodu tak si možná nějaký nový mmorpg od Blizzardu zahraju, ale zatím se budu věnovat jiným věcem *1* Ale je to každého věc jak se svým časem naloží.
  • SnakePlisken
    Má 7,6 miliónů platících účtů, takže bych řekl, že asi jo. *3*
  • SnakePlisken
    Ty jo, mě přijde to fňukání po W4 už jako fet*š. :D (nevím, proč je to zakázané slovo. :/)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit