Přejít na výpis diskuzí
Blizzard oznámil nový datadisk World of WarCraft: Warlords of Draenor
8.11.2013 | Adam Homola
94 příspěvků
-
No, pokud vím tak garosh uteče a dostane se do minulosti a tam ho budou hraci pronasledovat aby tam nenapachal skodu a nedostal se s jeho zeleznou hordou do soucasnosti
-
1. datadisk se odehrava v soucasnosti
2. nejde o zachranu dreanoru, ale o zastaveni invaze zelezne hordy do azerotu -
No mě se to jako newowkařovi líbí:) Ale jenom se na to rád dívám. Sice jsem teď dostal Catalysm zdarma jako poděkování za nákup základního balíku, ale nějak se do hry nechystám znova. A přijde mi, že tento svět a datadisk bude lepší než Pandy.
-
Jn, co se týče PVP tak tam toho moc nevoznámili, akorát world PVP zonu kde se bude bojovat 24/7 a novej tip pvp aren kde se pojede podle tournamentovejch pravidel
-
osobně dávám přednost novému kontinentu klidně i s pandama, než cestování v čase... ale vysloveně mi nevadí ani jedno, Dreanor zase aspoň víc vypadá jako původní WoW, i když v mém srdci na vždy zůstane Wotlk s Arthasem...
-
Proc bych se mel snazit tamhle bojovat kdyz stejne Draenor zanikne a vznikne Outland tim padem je moje snaha tamhle nekde v pi**, absolutniho blbost. to si uz radci pockam na ten Elder Scroll Online nez znova hrat usmoleny wowko.
-
mne sa to celkom pozdava, vyzera to pekne, ale urcite sa tu vyroji kupa ufnukancov...
furt lepsie nez nake pandy ! -
tesil jsem se na oznameni ale absolutne koncim, **** na wowko uz je u konce proc bych mel cestovat v case omg. blbost
-
Osobně sem zvědavej hlavně na ten Housing, ten vypadá že si s nim vyhráli a s těma služebníkama které tam člověk může nahnat to může bejt zajmavá novinka.
-
PvP? Mezi ali a hordou je aktualne primeri. Souboje budou mezi Ali + Horda vs Iron Horde, takze zadnej PvP datadisk...
-
no to je poprve, co je oznamen datadisk.. a ja jsem uplne chladny(opet).. no konecne se dockam questu typu dones 100 uplne jinych kuzi , zabij 100 uplne jinych potvor *2*
-
Možná jsem to jenom já, ale tohle zní poněkud plytce?
-
Takže viac menej PVP datadisk, no ako PVE hráč zatial nevidím veľa. Verím že sa postupne vykrištalizuje viac informacií, ...proste príliš skoro z jedného traileru a 2 minút kecov na podiu vyvodzovať závery
-
Je to poprvé, co je oznámen datadisk, a já jsem na rozpacích, jestli hrát dál... :(