Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak už by to ale nebylo MMO-RPG...
  • Ja sem v tom byl od vanilla az po letosni rok. Ale daval sem si prestavky samozrejme.
  • Mne se treba cata libila vic nez Wotlk. Ale nej datac pro me osobne byl jednoznacne burning crusade *14*
  • Nejde o to že by grafika byla zastaralá, je prostě tam stylizovaná a osobně se mi ta stylizace libí mnohem víc než u ostatních současných MMO-RPG které se snaží být realistické ale skončí to někde na pul cesty kuli výkonu a pak je z toho pěknej, nepohlednej sranec.

Co se grafiky týče tak Bllizard s každym datáčem a patchem WoW aktualizuje a zrovna u WoD to bude hoodně znát.
  • Wow se v prubehu casu graficky dost zlepsuje. Napr. Vanillu sem hral na svym starickym kompu, ale po Wotlk uz to na tom starym stroji bylo nehratelny... Ta hra se i graficky brutalne zmenila a meni.
  • Shania
    Proc by lore melo dostat na pr..l?
    Na lore o si neustale stezuji lidi, co o nem vubec nic nevi
    Zadnej retcom se nekona, dreanor je alternativni realita, 35 let zpet, predtim, nez demoni zkorumpuji orky. Jakakoliv zmena v tomhle svete neovlivni nijak historii samotneho azerotu nebo outlandu v nasi realite.

Garosh sjednoti starou hordu, zabrani jim vypit krev demonu a planuje napadnout azerot v soucasnoti a srovnat si ucty jak s hordou tak alianci.

Navic nevim jaky lepsi tema by mohli vybrat, nez vratit se ke korenum prvniho warcractu a podivat se do dreanoru.
  • eStar
    Proč já? Já tu nezačal s příspěvky které jen hýří intelektuálními klenoty typu "Gay Wars" či "výkaly z kukuřice". *1*
  • Shania
    aktualni obsah ma grafiku na dobre urovni a datadisk to zase posune o krok dal.
    Nove modely ras navic dost ozivy i stary obsah.
  • PravyMonty
    To mi pověz ty.
  • eStar
    "Gay Wars". Tak tahle říkáte tomu když si v klubu vyměňujete partnery? *12*
  • PravyMonty
    Prý, že se od teď budou lesknout na slunci.
  • PravyMonty
    Otevři oči, a nebo použij mozek.
    1. Na WoW je znát grafický pokrok.
    2. Na grafice vůbec nezáleží.
    3. Gay wars 2 má nejhnusnější stylizaci co jsem kdy viděl.
    4. Srovnávat WoW s Gay Wars 2 je jako srovnávat plechovku kukuřice a pravě udělaný výkal z kukuřice.
  • Jinými slovy, hra se ti v podstatě nelíbila, nic sis tam neoblíbil, ale přesto jsi tam strávil 7 let? *6*
  • h0p3
    A to je ten problém dnešních MMOček! Dneska už jsou tyhle mechaniky prostě zastaralý. Chtělo by to někoho kdo si troufne vymyslet nové MMO od základů. Jediný změny co já pozoruju jsou typu: "Tady máme nový targetovací systém."; "U nás se vám questy budou odevzdávat automaticky."; "A my vám narvem teleporty/lítáky do každý díry, abyste tam nemuseli běhat."
    Naprd toto. Bylo by to asi na delší debatu, tak se tu nebudu rozohňovat..
  • h0p3
    Nevim mně to přijde jako pytlovina. Je tolik cest kterejma se mohli ubírat. Ale tohle mě teda ani ve snu nenapadlo. Myslim, že lore tim dostane slušně na pr*el.
  • jonatan.hanzlik
    Jo, řekl bych, že legie by mohla zasáhnout i do těch nejklasičtějších herních mechanizmů a tak si to můžou nechat na konec
  • Líbí se mi, že se Blizzard o svojí hru pořád stará. Kdyby udělali nějaký masivní grafický update, aby to vypadalo, jako současná hra, nebo třeba alespoň jako GW2, tak bych si to zahrál.
  • Někdo tě asi fakt nemusí když ti za tento komentář naklikali -40 *15*
  • Líbí se mi tam toho hodně. Jediný co se mi nelíbilo byl instant level 90. Ale prý to bude omezeno jen 1x na účet, takže s tím už problém nemám :)
    Jinak housing vypadá opravdu dobře a lore bude zajímavý. Potkat se ve WoW s Grommashem HS, Durotarem a jinýma bude zajímavé :)
  • Nářez jak hovado, měsíc zasejc koupim. Hlavně sem tedy zvědavej na evoluci modelů blood elfů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit