Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SnakePlisken
    asi má svůj "fan club", který kdykoliv něco napíše, tak se tam vrhnou všichni a naklikají mu mínus. :D
  • Ehm to měla být reakce na Formise a jeho divení, ptoč nemají orci červené oči.
  • Protože orci byli přesvědčeni, aby krev nevypili.
  • jen boti
  • Docela jsem na to zvědavej :) uvidíme co Blizzard ještě přidá a změní a jsem rád že udělali novou grafiku postav *1* . Klidně bych ještě trošku do grafiky zasáhl o něco víc, textur většího vykreslení. Aby to vypadalo zas jako když vyšel uplně základní World of Warcraft také to bylo docela dobová podoba :)
  • Lidi chteli z5 tbc,stary hrdiny z lore atd atd.. a ted kdyz to dostanou tak zase mektaj ze z lore delaji sracku.. nahodou genialne vyresili to jak tohohle dosahnout.. jak to vratit z5 aby to melo smysl.. a verte ze blizz to udela tak aby to smysl davalo.. prome veliky poteseni, vracim se do hry *5*
  • Když už né Plamenou legii tak tu máme třeba Azsharu, N´Zotha. Neptulon je stále fuč někde v hlubinách. Pokud to teda je alternativní realita tak vlastně budeme měnit budoucnost te jejich reality. Takže je možné, že zabijeme Guldana, Groma..apod a naopak oni mohou zabít třeba Velena..apod
  • Tuhle hru ještě někdo hraje?
  • No, nic proti Blizzardu, ale dělají v tom pěkný bordel.
    To, že datadisk hrající si s časem příhodně vydali až potom co dračím aspektům nesmyslně odebrali jejich schopnosti dávám tak nějak stranou, jinak by to moc dlouhý datadisk nebyl.
    Nicméně jsem doteď měl za to, že Orksé šamanské klany žili s Draenei relatvivně v míru a začali je vyvražďovat až potom co se napili Manorothovy krvy a začali používat démonskou magii. Jinými slovy, proč jsou všichni Orci v tom videu přírodně hnědí, když by měli být zelení a pokud možno ještě s červenýma očima díky démonické korupci?

A ještě jedna zajímavost. Neříkali Blizzardi před pár lety, že s WoWkem nechtějí překročit 100lvl cap? Znamená to, že tohle poslední datadisk před Wacraft 4, nebo se v dalších datadiscích prostě už nebude levelovat? *1*

A pokud jde o Plamenou Legii, nemyslím si (doufám v to), že se jí ve WoWku někdy dočkáme. Plamenná Legie je takový boss bossů, konečný boss, znamenalo by to tak nějak konec Warcraftu jako takového a to by Blizzard přece nechtěl. Navíc, pokud by měli někam nacpat příběhobé zakončení s Plamennou Legií, tak jedině do nového Warcraftu, kde se můžou na příběh plně soustředit a pořádně si s tím vyhrát. 25-man, nebo klidně i 40-man instance v MMO by bylo bídné finále proti legii démonů čítající milióny super mocných bytostí. Musí to být masivní bitva a na tu by byl nejlepší starý dobrý RTS Warcraft. *5*
  • Pro pro tvou (ne)informaci.... GW2 není asijkýho původu :D.
    Že má WoW komiksovou grafiku.... no a? Má to své výhody.
  • Dalo se to cekat, ze vydaji dalsi datadisk. Porad je to bezkonkurencni titul. Co se mnozstvi, tak i kvality obsahu tyce. Grafika uz neni co bejvala, ale od ty doby, co ta hra umi vykreslovat vic advanced veci jako treba stiny, se to dost zlepsilo.

Taky doufam, ze zvysi daily quest cap. Daily questy jsou rozhodne nejzabavnejsi a nejhodnotnejsi napln.
  • Otec, matka a prej se tam bude i jeho babička
  • Mam ho sejmout?
  • Příjde mi dost přiblblý na hranici s idiocií srovnávat dvě extrémně stylizované hry, které si pomyslně mohou podat ruku ve hnusnosti stylizace. GW2 je prostě asijský paskvil co do grafické podoby. WoW je zase dětská omalovánka někde na pomezí amerického komixu a asijského časopisu pro děti. Lepší grafiku má samozřejmě GW2, čemuž pomáhá také extrémní nasvícení, aby případné nedostatky v modelech a texturách hráč pro své dočasné oslepení neviděl. Ale jo, WoW umělohmotní panáci ničím nepřipomínající jakoukoli živou bytost jsou fakt super. Ale jistě, jde o osobní preference. Já osobně bych se nevžil do role umělohmotné věci s pár animacemi nosící umělohmotný meč, sekyru apod.

PS Hrál jsem obě hry v řádech několika desítek hodin, abych zjistil, co na tom ty lidi mají. Obě hry mi přišly naprosto o ničem, ačkoli mám opravdu rád RPG.
  • Ouuu, já hrál Wotlk a dál mě to něják nelákalo (tak to je tím, že mi čas teď berou moba hry) ale když jsem viděl trailer, hned jsem si vzpomněl na knihy, na války mezi orky a dranei, na příchod Plamené legie, na zrady atd. Prostě ze hry ten příběh knihy přetéká a já mám sto chutí hrát tento datadisk jen kvůli příběhu.

Naproti tomu, rači bych pořád ten Warcraft 4....
  • Shania
    Jaka jeho rodina? Agra nebo jeho otec?
  • eStar
    PravyMonty@tiscali.cz: Jen se v tom svém bahýnku ještě rochni. To bude úplně nejlepší. *1*
  • axell1990
    Monty ty si nafackuj.
  • PravyMonty
    Typuji, že jsi nikdy tu hru nehrál, jelikož kdybys ji hrál, tak bys pochopil, že všechny postavy mužského pohlaví tam vypadají jak nagelovaní "hošíci".
    A to žes nepochopil mé přirovnání svědčí spíše o tvé inteligenci,než-li o mé, ale neboj se, osvětlím ti ho- plechovka kukuřice i přesto, že to není žádná pochoutka, je stále poživatelná(a navíc dlouho vydrží), kdežto výkal, který udělá jakýkoliv savec z kukuřice, kterou pozřel, moc poživatelný není(Nevím jak to je s chutí.).
    Tak co už to chápeš, hlavičko?
  • Toto sem eště pořád z toho co říká Bllizard nepochopil, takže je to alternativní svět, eště k tomu v minulosti? Jakto že teda Thralova rodina zestarla?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit