Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim, zkoušel sem většinu současnejch MMO-RPG a většina si bere mechanizmy právě od tohohle dědečka a když už někdo příde s něčím trošičku novým tak to bllizard dá do hry v příštím contentu nebo datáči...
  • ja v tom byl cca tak 7 let.nekolikrat smazal nekolikrat nainstaloval..ale ted uz je to finalni konec:)..ale slabost pro tu hru sem nemel nikdy..
  • Já si myslim že bllizard sám neví :D Pokud je to minulost a současnost tak proč ty lidi z dreanoru zestarli?
  • h0p3
    Ajó.. to je tim, že jsem nestihl na streamu trailer od startu. Neva dík. *1*
  • h0p3
    To chápu. Je fakt, že herníma mechanikama apod. Je to už dědeček a nezachraňujou to ani příběhově zaměřený quest linky. Ale my kteří jsme v tom utopili 5 let (2004-2009) pro to asi budem mít vždycky trochu slabost. *1*
    + I když je tam pár fajn novinek, bez těch lidí už to nemá svoje kouzlo. :)
  • Nejspíš si to nechávají na poslední datáč...
  • Veskoslav
    Většina byla zničena ve WII, tak uvidíme *1*
  • Myslím, že tahle věta v traileru mluví za vše: "When past and present collide, the gate of all worlds hags in the balance."
  • h0p3
    A jak to bude vyřešený příběhově ? Pokud vim většina těhlech warlordů je mrtvá.
  • Hmm cestování do minulosti nebo jak to je? Každopádně lore dostane pořádně na frak. Proč se furt vyhýbají návratu legie když jim lidi odchází a ani novej patch jim moc nepomohl.
  • Veskoslav
    Já se přiznám, že WoW jsem si koupil jenom proto, že bylo v akci a že jsem chtěl vidět nejhranější hru v rámci MMO světa. Svět skvělý a v roce vydání to musela být pecka, ale už to není pro mě:)
  • h0p3
    To já to asi zas prubnu. Cálnu si měsíc/dva abych si to prošel, zjistil co je novýho a dal tomu další vale. *1* Jako s každym datadadiskem, since Wotlk.
  • Lore se stalo břečkou???? Vždyť tenhle děj je starý jako sám čas a je z doby ještě před prvním warcraftem....
  • Ale jak tak koukám tak bllizard sám neví... v jednou řikaj že to je cestování v čase, podruhé že to je alternativní minulost a teď sem čet koment kde jeden z nich řiká že je to alternativní současnost, pak teda nechápu jakto že tam je rodina thrala a td...
  • Mně po přednášce Cataclysm třeba nadchnul taky a pak to ale žádná herní extáze nebyla...
  • A tu herní stránku jste z té pár hodinové přednášky poznal jak? :D
  • Pokud vím tak u cestování v čase záleží jakou teorií na ně nahlížíme a bllizard do teď používal tu kde se nevytváří alternativní svět a kde cestování v čase může ovlivnit minulost i současnost, proto sou ve hře i strážci času, přijde mi divné kdyby najednou blizard začal používat 2 teorie v jednom universu...
  • Po herní stránce to dle mě vypadá zatím na nejlepší datadisk, v tom nemůžu Blizzardu nic vytknout. :3 Lore Warcraftu se ale tímhle pro mě definitivně stalo břečkou, bohužel...
  • alternativní minulosti...
  • Popravde, od WotLK prvni datadisk, ktery me aspon trochu zaujal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit