Přejít na výpis diskuzí
Blizzard oznámil nový datadisk World of WarCraft: Warlords of Draenor
8.11.2013 | Adam Homola
94 příspěvků
-
no to je poprve, co je oznamen datadisk.. a ja jsem uplne chladny(opet).. no konecne se dockam questu typu dones 100 uplne jinych kuzi , zabij 100 uplne jinych potvor *2*
-
Nové wowko vypadá výborně :) Grafika se mi líbí, ale bylo by lepší kdyby to vypadalo víc realisticky. Tím nemyslím něco jako grafiku v GW2, ale něco mezi tím. Jinak všechny ostatní změny vypadají sympaticky. Jen je škoda že na hraní nebudu mít čas. Stejně si myslím že je lepší investovat svůj čas a peníze do smysluplnějších činností než je hraní her. Až budu v důchodu tak si možná nějaký nový mmorpg od Blizzardu zahraju, ale zatím se budu věnovat jiným věcem *1* Ale je to každého věc jak se svým časem naloží.
-
-
Hry nehrajes ale na herni server lezes. To je smysluplnejsi vyuziti casu *7*
-
-
No rozhodně je. Je docela rozdíl, když někdo stráví týden u počítače s WoW nebo dvacet minut přečtením článku a diskuze. Já už taky moc nepařím, ale rád si přečtu o novinkách, jestli se třeba neobjeví něco, co by nestálo za investici.
-
-
-
Je to poprvé, co je oznámen datadisk, a já jsem na rozpacích, jestli hrát dál... :(
-
Proc mam pocit, ze medvedi nedopadli tak, jak dopadnout měli? Chtel jsem se predtim do WOWka vrátit, ale tim datacem me odradili, tohle vypada moc pekne :)
-
Docela jsem na to zvědavej :) uvidíme co Blizzard ještě přidá a změní a jsem rád že udělali novou grafiku postav *1* . Klidně bych ještě trošku do grafiky zasáhl o něco víc, textur většího vykreslení. Aby to vypadalo zas jako když vyšel uplně základní World of Warcraft také to bylo docela dobová podoba :)
-
No teď v otázkách a odpovědích blizzard hodně vysvětloval to "cestování v čase", jestli sem to konečně správně pochopil tak garosh "rozbije" portál a ten bude presouvat do jiné reality a este k tomu v jiném čase, čímž se vytvoří nová realita.
Logicky z toho vyplívá že jejich realita neotevře nikdy svuj portal páč už je otevřen z druhé strany, čímž nebudeme měnit jejich budoucnost(invaze do azerothu a expedice do outlandu a td) ale budeme vytvářet novou budoucnost v které se namísto tohoto jejich svět potká s našim, v realitě kde splinou v jeden čas, ale lidi, místa a časová linie v jednotlivých z nich bude z jiné doby.
Na tomhle lze ovšem najít vadu na kráse, třeba že pak nechápu jakto že rodina Thrala zestárla když díky časovému posuny by měli bejt pořád mladí. A pak je tu navíc Azeroth z téhle jiné reality a jiné časové linie s kterým by se mohl potkat náš Azeroth a to by byla teprv mazec...
Prostě složitěji už to bllizard udělat nemohl a osobně si myslim že se v tom sám ztrácí jak sem tak poslouchal bllizcon... Kdyby to udělali tak jak planovali původně, že garosh prostě oživí warlordy tak by to bylo jednoduší :D -
-
A kde jsi vzal to ze zestarli, nikde jsem to nevidel, mas link?
-
-
Bylo to v otázkách první den a bylo jich tam hned několik zajmavejch...
Does Grom age?
Yes, he is aging. He is old enough to be Thrall's dad now.
A další co mi příde jako blbost je.
Will we have two of characters due to the time travel?
No, this isn't a time travel or paradox story, it is about going to Draenor.
Přece pokud je to nová realita tak tam budou mít své lidi což znamená že by se teoreticky 2 potkat mohli... -
-
Grom neni jeho otec, ale garoshuv.
Ta otazka byla na Warcraft 3 .Nekomu se zdalo, ze ve W3 meli Thrall a Grom stejny vek, coz nemeli.
Grom z dreanoru bude samozdrejme mladsi.
Te druhe otazce moc nerozumim, pravdepodobne se vztahuje na avatara hrace. -
-
Tady je odkaz na jedny z otazek ktery jim davali, na té stránce je jich víc...
http://www.mmo-champion.com/content/3526-World-of-Warcraft-The-Adventure-Continues
Osobně sem to pochopil tak že se mluví o hrdinech, ne o postavách hráčů teda :D -
-
No... koukal sem je na to co bylo ve free verzi toho streamu, celkem mě nakrklo že předplatitelé na tohle neměli přístup...
-
problem je, ze MMO champion udelaji z nekolika vet jednu a je to hodne zavadejici.
Musel by jsi to poslouchatv live streamu, aby jsimel cely kontext.
Otazka ohledne romabyla na jeho vek ve W3, metzen rek, ze v tedobe byl o 20-30 let starsi nezthrall a mohl to byt jeho otec a ze to vi zcela presne, protoze to sam napsal:)
a na tu druhou otazku se ti podivam,az budu mit cas.
-
-
-
-
-
-
Takže viac menej PVP datadisk, no ako PVE hráč zatial nevidím veľa. Verím že sa postupne vykrištalizuje viac informacií, ...proste príliš skoro z jedného traileru a 2 minút kecov na podiu vyvodzovať závery
-
-
PvP? Mezi ali a hordou je aktualne primeri. Souboje budou mezi Ali + Horda vs Iron Horde, takze zadnej PvP datadisk...
-
-
Jn, co se týče PVP tak tam toho moc nevoznámili, akorát world PVP zonu kde se bude bojovat 24/7 a novej tip pvp aren kde se pojede podle tournamentovejch pravidel
-
-
-
tesil jsem se na oznameni ale absolutne koncim, **** na wowko uz je u konce proc bych mel cestovat v case omg. blbost
-
-
Proc bych se mel snazit tamhle bojovat kdyz stejne Draenor zanikne a vznikne Outland tim padem je moje snaha tamhle nekde v pi**, absolutniho blbost. to si uz radci pockam na ten Elder Scroll Online nez znova hrat usmoleny wowko.
-
-
1. datadisk se odehrava v soucasnosti
2. nejde o zachranu dreanoru, ale o zastaveni invaze zelezne hordy do azerotu -
-
No, pokud vím tak garosh uteče a dostane se do minulosti a tam ho budou hraci pronasledovat aby tam nenapachal skodu a nedostal se s jeho zeleznou hordou do soucasnosti
-
-
alternativní minulosti...
-
-
Ale jak tak koukám tak bllizard sám neví... v jednou řikaj že to je cestování v čase, podruhé že to je alternativní minulost a teď sem čet koment kde jeden z nich řiká že je to alternativní současnost, pak teda nechápu jakto že tam je rodina thrala a td...
-
Pokud vím tak u cestování v čase záleží jakou teorií na ně nahlížíme a bllizard do teď používal tu kde se nevytváří alternativní svět a kde cestování v čase může ovlivnit minulost i současnost, proto sou ve hře i strážci času, přijde mi divné kdyby najednou blizard začal používat 2 teorie v jednom universu...
-
-
-
-
-
-
No mě se to jako newowkařovi líbí:) Ale jenom se na to rád dívám. Sice jsem teď dostal Catalysm zdarma jako poděkování za nákup základního balíku, ale nějak se do hry nechystám znova. A přijde mi, že tento svět a datadisk bude lepší než Pandy.
-
-
Někdo tě asi fakt nemusí když ti za tento komentář naklikali -40 *15*
-
-
asi má svůj "fan club", který kdykoliv něco napíše, tak se tam vrhnou všichni a naklikají mu mínus. :D
-
-
To já to asi zas prubnu. Cálnu si měsíc/dva abych si to prošel, zjistil co je novýho a dal tomu další vale. *1* Jako s každym datadadiskem, since Wotlk.
-
-
Já se přiznám, že WoW jsem si koupil jenom proto, že bylo v akci a že jsem chtěl vidět nejhranější hru v rámci MMO světa. Svět skvělý a v roce vydání to musela být pecka, ale už to není pro mě:)
-
-
To chápu. Je fakt, že herníma mechanikama apod. Je to už dědeček a nezachraňujou to ani příběhově zaměřený quest linky. Ale my kteří jsme v tom utopili 5 let (2004-2009) pro to asi budem mít vždycky trochu slabost. *1*
+ I když je tam pár fajn novinek, bez těch lidí už to nemá svoje kouzlo. :) -
-
Ja sem v tom byl od vanilla az po letosni rok. Ale daval sem si prestavky samozrejme.
-
Nevim, zkoušel sem většinu současnejch MMO-RPG a většina si bere mechanizmy právě od tohohle dědečka a když už někdo příde s něčím trošičku novým tak to bllizard dá do hry v příštím contentu nebo datáči...
-
-
Pak už by to ale nebylo MMO-RPG...
-
A to je ten problém dnešních MMOček! Dneska už jsou tyhle mechaniky prostě zastaralý. Chtělo by to někoho kdo si troufne vymyslet nové MMO od základů. Jediný změny co já pozoruju jsou typu: "Tady máme nový targetovací systém."; "U nás se vám questy budou odevzdávat automaticky."; "A my vám narvem teleporty/lítáky do každý díry, abyste tam nemuseli běhat."
Naprd toto. Bylo by to asi na delší debatu, tak se tu nebudu rozohňovat..
-
-
ja v tom byl cca tak 7 let.nekolikrat smazal nekolikrat nainstaloval..ale ted uz je to finalni konec:)..ale slabost pro tu hru sem nemel nikdy..
-
-
Jinými slovy, hra se ti v podstatě nelíbila, nic sis tam neoblíbil, ale přesto jsi tam strávil 7 let? *6*
-
-
-
-
-
-
Protože orci byli přesvědčeni, aby krev nevypili.
-
-
Ehm to měla být reakce na Formise a jeho divení, ptoč nemají orci červené oči.
-