Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takhle fungujou vsechny klony wowka ... a navic se to snazej dotahnout do extremu ... trebas nwn ... vyexpis pres vikend, neni to ani open world ... samej loading pidilokaci. Hodnota ziskany veci = 0 ...

Uvital bych neco, kde by nebylo levelovani vubec, zlepsovalo by se to, co postava pouziva ... a vybavu by si proste vyrabeli sami hraci, pricemz paramaetry by odpovidaly kvalite vstupu a kvalite zpracovani => klido co kus to unikat. A samo, novej obsah by nemel degradovat zadnym zpusobem ten starej - neni nic horsiho, nez kdyz nas.ru dlouhodoby hrace tim, ze jejich mesice budovana vybava najednou vypadne z prvni potvory kterou potkaj ...
  • Zatim tomu vse nasvedcuje - ze jim ty 3kilca sou malo a chtej, aby hraci platili vic. Dneska je naopak trend spis takovej, ze jako hrac zadarmo muzes vse, jen ti to holt bude dyl trvat - a defakto vsechno co si koupis za prachy lze pak ingame prodat za ingame menu => nechce se ti pobijet moby/tezit/... ? Kup si za prachy peknyho mounta, za par stovek tisic ingame ho strel ... a nakup si matrose.

Hry ktery sou pay to win spis nemaj sanci a hrace naopak odrazujou.
  • Shania
    Kdo hraje od zacatku a pravidelne za hru dal okolo 30 - 40 tisic:) Ale uvedom si, ze je to za osm az devet let. necele tri stovky mesicne za zabavu je uplny nic ve srovnani s jinou zabavou/konicky.

V dobe, kdy jsme hral jen WOW a nekupoval si jine hry jsem hoodne usetril:)
  • Zprvé, proto tyhle hry nehraju, protože promiň, ale trávit denně několik hodin práce na imaginární postavě z jedniček a nul, no... možná v pubertě to bylo lákavý, ale teď si radši hoďku zacvičim a pak si odpočinu o nějaký jiný hry...

Je to samozřejmě o prioritách, ale mě stačí si jednou koupit hru, pak si jí vychutnat a když po čse opadne zájem? Tak nějakou jinou... jako nemysli si, že jsou to v blizzardu spasitelé, když vám udržují hru...jako promiň, ale ten kdo to hraje od začátku do teď na ofiku jim vysolil přibližně 13 tis (KREI to tady hezky propočítal ve svym příspěvku), to je na hru opravdu hodně velkej luxus (i jejich oficiální zisky jsou fakt krutý), a ještě si dovolej psát o mikrotransakcích ?? Že jim neni hamba, měli by s pokorou být ticho a být rádi, že je stálý ofiko hráči takle krutě vyživujou... Já si třebas 3 roky zpátky koupil jednu parádní strategii z ww2 za 750,- a od tý doby sem nezaplatil ani korunu, a stejnak se o nás tam autoři staraj... nechtěj ani platby za servery, ani mikrostransakce... možná to bude tím, že prostě většina wowkařů je na téhle hře a na "imaginární postavě" závislá natolik, že si ty prachy buď neuvědomují, nebo je prostě musejí dát... a teď ještě tohle...že jim neni hamba...
  • Stačí se podívat na TOP20, z nich 11 raiduje 10man. To podobné je i na DT

Neni to o demenci lidí, to že si každej nekupuje každejch 5 let novej PC aby na něm mohl pařit, zvlášt ve starších věkových kategoriích je to časté, ne jen u dětí o kterejch tu vehementně píšeš a student si taky rozmyslí do čeho ty prachy strčí...

10MAN je ted prostě hranější a oblíbenější, 25man se chodí dost ale už ne tolik, tak jak by se asi chodil 40man?
  • Ale když nemáš 5 let starý počítač, nemůžeš nadávat na to jak je těžké se dostat do raidu a na to jak ti to pořád padá a jak ti instance laguje atd.

Jako dnes je moderní mít notebook, a jen mi vstávají chlupy na zádech, když čtu jak 8 let starý notebook, který 5 let ležel v obchodě, koupí nějaký naivní klučina v akci ve výprodeji a potom si stěžuje že má 3 roky starý kompl a nic mu nejede.
    Nebo ženská co koupí počítač za 30 000kč a ten počítač má parametry co složíš za 10 000kč. A myslí si že počítač za 30k zvládně všechno nejbližších 5 let. Jako za demenci lidí prostě nemůžeš a tohle je prostě demence a soudnost lidí, nic jiného.

A Paragon šel na 10 man, protože nemá lidi. Kdyby bylo dost lidí, tak progresují 25ku, bohužel 25ku chodí jen s altama a s lidma neschopnýma top world rank raidů.
  • Jo a ne každý má 5 let starý počítač...

Nnei to chyba hry, blizzard to vyřešil tím že je 10man i 25man na stejné úrovni, takže to žádná chyba není a spousta lidí toho využila včetně třeba DREAM-Paragon
  • JN snad nepudou do úplných extrémů
  • To je fakt, je to jen spekulace, ale docela mě udivuje ten asijský trh, vůbec jsem ho nesledovál a už vůbec jsem nevěděl že to tam mají tak jiný, jedíný co u nich sleduji je Final fantasy a starcraft 2. Ale teď k věci, podle mě to fakt bude jak si psal, že blizzard zkouší kolik toho lidii vydrží a do jaký velký míry budou platit za nesmysli a jestliže budou platit, tak se brzy dočkáme dalších a horších věcích :( .
  • 1) nejde o cenu toho komplu, ale o to že lidi tu hru hráli na 15 let starých počítačích. Dnes když hraješ WoW na komplu 15 let starém, tak si taky nešktneš. Stačí mít kompl 5 let starý a hraješ na ultra detaily, možná ve 25 man raidu si je snížíš na high. To samé bylo předtím, stačilo to nehrát na 80486, na Pentiu už jsem v klidu raidoval bez lagů.

2) to že to lidi hrajou a nemaj na to komply a připojení není vada hry. Tzn tvoji kamarádi plácají blbosti.

Dnes prostě lidi píčují na všechno a myslí si, že jsou mistři světa, a že jsou centrální mozek lidstva. No a to je největší chyba všech počítačových her za posledních 10 let.
  • Runescape uz ma tiez mikrotranzakcie viac ako rok. No su to vacsinov kozmeticke vecicky a je ich naozaj vela.. No je tam aj take to "koleso stastia" kde si kupujes tickety a tam mozes ziskavat bonusove veci do hry. Ako napr: Double xp, xp lamps, rare weapons (no toto ti nepadne ani po 1000 ticketoch...). No horsie je ze tie tickety sa kupuju za realne prachy. Ticket ti moze padnut aj priamo v hre ale kedze sa to da aj kupit tak si vlasne kupujes XP.
    Najhorsie na tom je to ze ze Jagex vsetko sustreduje do tohto. Kazdy tyzden najdes neaku dalsiu kozmeticku vec a normlane update su horsie a horsie. Tot netreba sa cudoval. Stale viac sa hovori ze google kupil percenta Jagexu a preto urcuje smer aj v RS.
  • sorry, 1300M dolarů ročně
  • Nehrál ale vidim to dnes, nároky WoW se za tu dobu změnili a je to cejtit.

Ale stačí se podívat na 40man world bosse, puluje se boss, 10 lidí dostane DC a dalších 10 stojí ve freezu a bose zabijí 20 lidí.

To stejné to bylo na 25, komu se behem raidovani nestalo že potkal lidi co hráli pod 10FPS? Nebo lidi co měli problém s netem a padalo jim to? Je to normální a je to všude, jenže u 40man je ta pravdepodobnost mnohem větší.

Navíc teď blizzard vyrovnal 10man na úroveň 25man a co se stalo? Možná polovina guild přešla na 10man a to včetně těch nejlepších na světe, z toho je jasně vidět co HC guildy i lidi chtěj a co je pro ně lepší. Kdyby přidali 40man a byli tu vedle sebe 40m, 25m a 10m, kolik lidí by raidovalo 40man?

A co se týče těch kompů, pro lidi co si to platěj sami a maj rodinu je proste i tech 8000 dost a dnes už to rozhodně 8000 neni a člověk si sakra rozmyslí do čeho je dá, osobně ve WoW takové lidi znám.
  • V GW2 žádné pay to win není jsou tam jen kosmetické věci a pár buffu které normálně dropujou všechny věci si navíc můžeš koupit za goldy jako to dělám já.
  • Tak WoW dostalo na asijském trhu celkem na zadek co se psalo různě po článkách, zlepšit to měli právě pandy s asijskou tématikou ale zatim celkově lidí ubylo. Tak či onak furt je to 1300M dolarů měsíčně páč to maj ve své výroční zprávě.
  • Nevim no, někdo přijde někdo odejde, ale otázka kolik jich bude platita a kolik bude platit sou takové spekulace... Nejlepší je to prostě srovnat s jinou F2P kde takovéhle čísla jako placené WoW nedosahujou.
  • No dnes sem se dostal do close bety FF:14 a ta hra zatím vypadá opravdu dobře. Takže mám pro všechny případy už i nástupce pro WoW jestli blizz tohle opravdu udělá. *3*
  • Nehrál jsi tehdy, a tak nevíš jak to bylo.

1mb/s byla linka naprosto v pořádku, pokud nebyla pro 30 lidí. Počítač tehdy stačilo koupit za 8 000, aby se na něm dalo hrát. Tak jako dnes, koupíš za 5 000 kč intel 2 jádra, 4gb ram a v klídku wowko hraješ. Tehdy stačilo koupit 1 jádro pentium a 2 gb ram. Jenže voni to lidi hráli na dnes 25 let starých 80486kách se 128mb ramkama, protože byla nejoblíbenější hra Counter-strike 1.6.
    No a pochopitelně na takovém počítači z dob komunismu to nejelo.

A věř tomu, že z raidu 40ti lidí to takhle padalo jen nováčkům a 10ti letým dětem.
  • deridon
    já už to ani nečtu a něják automaticky mi tam ta myška na "nelíbí" jezdí sama
  • A pocitas s tim ze tech 8,3 mil hracu jsou i asiati a tam predplatne NENI plati za straveny cas a vubec je to uplne jine nez v US a EU kde se plati mesicne at hrajes nebo ne a prave ti cinani maj asi nejvic hracu v celem tom wowku kolik % delaji predplatitele v evrope a us nevim, ale troufam si rict ze ta drtiva vetsina wow hracu ho plati jinak nez si predstavujes ale hlavne daleko mene ono to vypada jinak kdyz zaplatis 300 stovky mesicne za 1h hrani denne nebo mas za 300 stovky 400 hodin hrani ktery spotrebujes treba za pul roku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit