Přejít na výpis diskuzí
Blizzard potvrdil, že pracuje na Xbox One verzi Diabla III
24.3.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
A taky to, ze je to celkem jednoduche. Mame s moji duo mage/hunter a v coopu vymazavame oba jednim tlacitkem ( jeji paprsek a muj speed shot) nepratele z obrazovky driv, nez se vubec stihnou priblizit. A to se v tech buildech nejak moc neorientujeme. Ale co, i tak se bavime:-) Pro vsechny, kteri jeste nevyzkouseli, konzolova verze ve dvou na gauci je vyborna vec.
-
HEyhey, 5.akt je moc hezkej. Ale chci si ho projit s crusaderem, tak uz leveluju na hardcore.
-
P2W: Ne ty blbečku, jenom nejsem taková zpruzelá prd*l, abych musel nadávat na hru rok po launchi jenom proto, že mi první dva dny lagovala. Ty mi povídej něco o demagogii...
-
Chybi ti tam jedno M . "Heil Grammar":-D
-
Jo tak presne pro takovy herni
omezence tahle click fest blbost je -
Gramar nazi
-
Ty ses ve starcraftu2 nedostal ani do bronzu. Proto ta zast
-
Brzy, jazyk, nazyvat, Ruzyne....verzy?:-)
-
Za tu dobu bys dohral D3, neblazni, posetri si zu zabavu, budes vic nateseny;-)
-
Tak za chvíli si jdu koupit RoS a pak to s Crusaderem rozjedeme, to bude jízda :-) Jediné co se dá v součastnosti D3 vytknout je kapánek zjednodušeny systém skillů oproti minulým dílů, ale co už s tím nic nenadělám. Alespoň že mohu stavět svůj build podle toho co mi padne za gear a legendárky s bonusem :-)
p.s. Není AH huráááá :-) -
hardcore crusader lvl 12. *6* oh yea
-
nahlášeno
-
A u tebe šel vidět od prvního slova posun od kokota k totálnímu pičusovi...
-
To se nepočítá, protože jako SP hry mají bugy, tak MP hry mají lagy. Ani D2 na verzi 1.0 nejela dokonale.
-
je to logicke, když se zpetne koukneš na starcraft 2, tak je videt v jejich hrach jistou kontinuitu vyvoje smerem v vetší sluničkovosti a trapnosti,, v oblasti hratelnosti pak k debilite, čili od desiti k peti.
-
ja od firmy blizzard uz nic dobreho nečekam, abych to shrnul
-
K Diablu 3 sedne jako hrnec na zadek slovní výraz Epic Fail a stylizace? To je hnus. Jak něco takového mohli dopustit mi do teď hlava nebere.
-
Pro rychlejší - omalovánka ve smyslu v jakém je používána při debatě o hře Diablo III má pejorativní význam a přestavuje posun od domnělého 'dospělého' pro ultra mega hard-core hráče Diabla II k 'omalovánkám' pro casual dětičky Diablo III.
-
south park je omalovanka, ale ne pro male deti. (pro pomalejsi: bavime se o vytvarnem stylu ne o tom pro jakou vekovou skupinu to je)
-
Dobrá logika je hlavně tvůj výplod *7*. Když budeme pokračovat v tvé 'logice', tak South Park je omalovánka pro malé děti?