Přejít na výpis diskuzí
Blizzard potvrdil, že pracuje na Xbox One verzi Diabla III
24.3.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
V D3 jsou barevnejsi a efektnejsi spelly/skilly. Jinak treba prostredi aktu a dungu je dost temny. A co teprv 5.akt. Postavu si taky muzes udelat barevnou jak chces (obzvlast ted s mystikem). Spis pises klisoidni posty rekl bych. D2 sem hral 10 let a cela hra byla o farme lepsiho gearu. Jedna velka FARMA.
-
A za 2 hodky si jdu do shopíku pro datadisk *14* A dalsi tak dva roky me ostatni hry nemusi zajimat.
Diablo forever! -
To podle mě nepůjde už jenom kvůli systému předmětů. Někde bylo porovnání počtu předmětů a kombinací v pc a konzolové verzi. Poměr tam vycházel 1:12 ve prospěch pc. Navíc největší nevýhoda lokálního coop, co je na konzolích je kamera u postav, která značně omezuje pohyb hráče po mapě. Jako jo, bylo by fajn, kdyby když tu občas někdo přijde, že by si zahrál. Ale jak často osobně hraješ po lokálu? Já naposledy MW1 a to už je nějaký ten pátek zpátky. A to nezmiňuji systém patchů na pc a konzolích. To je také o něčem jiném.
-
Podle tvého nicku, jsem tu debill jen ty.
-
Vychladni, evidentně jsi dneska něco špatného snědl. A v čem Diablo kromě milionkrát stejného procházení stejných lokací a sbírání věcí a poměřování "virtuálního penisu" bylo? Neříkej proboha o atmosféře. Na tu je tady Titan Quest, ale rózhodně ne Diablo *1*
-
Ne nebyly a poučovat Tě nemusím. Jenom si schválně projeď Diablo II bez datadisku a pak uvidíme, co řekneš. A následně projeď z datadiskem. Diablo a atmosféra? Ano, byla, ale že by něco co chybí ve III. díle? A myslím, že usekané končetiny, rozpůlená těla či přibité vesničané na zni moc do "omalovánek" nesedí. Takové "kecy" čtu na Metacritics u poloviny komentářů, kdy to je všechno jak přes kopírák. Jeden nick=jedno hodnocení=kopírované "kecy". Neberu ti, že Tě Diablo III nemusí bavit, ale ty kecy o omalovánkách? To už je ohrané.
-
ses debill ?
-
Presne tak, chtelo by to pohnout s pvp...klidne nejaky areny by tomu slusely.
-
Bohužel no. Odplata nevím, spíš to prostě dělali lidi, co dělali na současných Blizzard hrách. Ten původní tým se rozutekl do dvou táborů (Hellgate: London a Torchlight), velká škoda.
-
by chtělo aby přihodili splitscreen/lokální coop do PC verze , ale na to je ještě menší šance než že by následovali Maxis s offline režimem
-
Tak o tom nikdo nepochybuje. Blizzard už svoje značky dobrovolně zničil za značné dolárky. Totálně pošlapal WarCraft III a vytvořil z toho guláš, který ani nedává smysl. Příběh do WoW jim snad psali jejich děti. Diablo III je flusanec všem těm, kteří v Diablu neviděli pouze gear a staty.
-
To já vím, ale opravdu jsem si nemyslel, že se budou inspirovat wowkem a předchozí díl budou ignorovat. Možná taková malá odplata za nějaké vnitřní rozpory? Bůh ví.
-
No fuj, jak si herni spolecnost muze dovolit chtit vydelat penize. Takova nestoudnost!
-
boded by ne, když na tom vyrejžujou miliony. To by nebyl blizzard
-
Tak však to nedělal původní tým Blizzard North, co stojí za dvojkou..
-
Ale byly. Nepoučuj mě proboha. Hrál jsem i jedničku i dvojku, čili si můžu na věc udělat vlastní názor a rozhodně nepotřebuji přesvědčovat o opaku. Tenhle díl nemá ani za nehet atmosféru. Blizzard taková zkušená firma a vytvoří tenhle barevnej odpad.
-
Ne nebyly;) Diablo bylo vždy o tom, sehnat si co nejlepší gear a pak v partičce přes LAN soutěžit, kdo rychleji vymlátí celé patro nebo zabije Diabla.
-
V předchozích dílech byly daleko lépe zpracované akty a atomsféra, takže hráče drželo více faktorů než u téhle barevné sraj..
-
Doufám, že bude RoS i na starší konzole. Sice o tom nepadla ani zmíňka, ale když mají původní D3 na X360/PS3, tak by mohli být tak hodní a udělat i datadisk. Mám PC verzi i X360 verzi a PC jsem jednou dohrál a pak už mě to nebralo. Na X360 mám několik postav a hrál jsem to několikrát dokola. Na gamepadu se D3 hraje neskutečně dobře a to ani nemluvím o lokálním co-opu, který hru posunuje zas o krůček jinam.