Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aha takže simsponovci nejsou omalovanka, protože itchi a scratchy sekaji končetiny. dobra logika veskoslave.
  • Uz to mam doma!!! Tam byla fronta jak v rusku na chleba...
    Zitra budu hrat diablo minimalne 24hodin *7*
  • gamerkt79
    Ja myslim , ze vyjde spolu s verzy na XOne a PS4. Pekne v HD :)
  • Aha, takze ty jsi vlastne problemy mel, ale "to se nepocita" protoze se to nehodi do kramu. Chapu. Demagogie ftw. *12*
  • Vrook
    Proč sem taháš launch, kterej byl mimochodem úplně stejnej jako u každý očekávaný online hry, a nějaký dva měsíce lagování (osobně jsem měl problém dva dny, ale fajn, pro dramatický účely se přehánět musí). Já se každopádně bavim o současnosti, kdy mi D3 běží stabilně bez lagů a bez výpadků, pokud jsi ty zaseklej v nějaký časový smyčce během launche, tak sorry, ale s tim ti nepomůžu, ty "borče".
  • Tys hral, i kdyz to pri launchi padalo, neslo se pripojit a pak to dva mesice v kuse lagovalo a nevsiml sis? Tak takovej borec bych chtel taky byt, poustet thin appku kdyz server nejede/nema pripojeni. *15*
  • Xbox je best. APU za 2,5 tisice i s grafikou v krabici za deset. Ololol, enjoy. *5*
  • To ne, ale porad je o mile daleko pred D3 *3*
  • Yes! KONECNE SI TO ZAHRAJU, Xbox je best!
  • I kdyby nebylo, tak co? *7*
  • GTA V na PC stejne nebude
  • Vrook
    Tak to už je věc vkusu. Ale vyber si, na co chceš nadávat, páč nadával jsi na herní systém a ten je furt stejnej. Pořád farmíš dokola akty, získáváš lepší gear a staty. A MMORPG prvky? Ano, musíš bejt furt online (při hraní jsem si toho kupodivu ani nevšiml, nemám chrčící dial-up modem *2* ), ale můžeš jako třeba já hrát solo jak dlouho budeš chtít a žádnejch mmo prvků si fakt ani nevšimneš.
    Atmosféra je zpracovaná imho dobře a ten grafickej design spolu s fyzikou to jen umocňuje - pro mě osobně to ze hry dělá snad jedinou novodobou izometrickou hru, kterou jsem schopnej hrát. Ale řikám - tohle je čistě věc vkusu.
  • Veskoslav
    Ale já jsem neřekl, že je to troll. Jenom to, že tvrdit, že Diablo je omalovánka je už dost ohrané a na palici. Nic víc. Evidentně v tom vidíš něco víc než jsem napsal. A pokud v kritize Meta vidíš to, že považuji Daniela za trola, tak Tě vyvedu z omylu. Pokud to tak vyznělo, tak se Danielovi omlouvám, mě hlavně vadilo užití omalovánek u Diabla, což není pravda. To člověk může říct například u TII.
  • deridon
    Veskoslave, ty musíš mít pokaždé poslední slovo, že? Musíš pořád někoho přesvědčovat a když nesouhlasí či si z tebe uděla p*del, tak je troll.. ach jo.
  • Ale no tak, TQ, co se atmosféry týče (a vlatně i všeho ostatního), nesahal DII ani po kotníky...
  • ? *15*
  • Smutny to zivot sedet na diskuzi a psat všude Veskoslav detected:-D
  • Veskoslav Detected

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit