Přejít na výpis diskuzí
Blizzard prý odložil datadisk k Diablu III na příští rok
12.6.2013 | Adam Homola
31 příspěvků
-
No spíše mě těší, že zapracovali na původní hře. Ano hra nebyla dle představ fanoušků, ale Blizzard je snad jediná farma, co se snaží věci napravit a vylepšit. Po počátečním nadšení u PoE jsem bohužel zjistil, že u autorů je to přesně opačně. A hra bohužel začne po čase nudit tak, že rozhodně další projetí neočekávám. Všechno je dobré,sice strom schopnosti mi přijde přehnaně obrovský, ale systém runových kamenů na schopnosti mi přijde skvělý. Problém vidím v "měně", kdy v podstatě neexistuje klasická měna, ale orby. Někomu to vyhovuje, mě bohužel nikoliv, protože už teď mám 1/3 inventáře zasranou různými typy orbů.
-
-
klidně tě toho nepořádku v inventáři zbavím :))
-
CD Projekt RED ešte opravuje svoje hry aj niekoľko rokov po vydaní.. či už vydaním vylepšenej verzie alebo patchmi.. však 20. júna má vyjsť mód od jedného z programátorov CD projektu, ktorý vylepšuje súboje v hre a robí hru ťažšou
-
-
Jo na ty bych zapomněl:-X Přidávání nových dobrodružství Geralta je toho důkazem:)A i Bohemie s Armou maká jak čert, aby to vyladila.
-
-
Me na PoE odradil hlavne vizual, hrozny zoom a celkovy pocit z boje ve stylu "mlaceni do pytlu slamy", mam rad kdyz mi hra da uspokojivy pocit z koseni protivniku, v tomhle je D3 hodne vepredu, tam je to koseni sranda uz na prvnich levelech se zakladnim zabikuchem. Nekomu holt staci ke stesti hrat Excelovou tabulku a fakt ze ma damage 1500 a armor 1000 a tu hru ma k tomu jako doplnek navic, ja to mam presne naopak
-
PoE jsem taky zkousel, nejdrive velke nadseni, surova grafika, zajimavy talenty, ale me to prislo dost kratke a znovu hratelnost nuda, a jak zminujes ta neexistence meny me taky ke konci uz spis vadila, provedeni jednotlivych aktu me take uplne nesedlo, opakujici se grafika a ten strom nebo spis kola? silenost, to me asi odradilo nejvice. Myslim, ze ostra verze nebude o moc lepsi, ale zase kdyz to srovnam s diablem, prijemna zmena na cca 20hodin, abych to jen nehanil
-
njn...tak prave proto byly vynalezeny penize...
btw pokud datadisk k diablu3 upgradeuje hru stejne jako to udelal datadisk k diablu2 tak to bude super...nicmene jeste pred datadiskem je bude extra dulezity patch s itemizaci a pokud se ten povede, tak to bude taky velky skok k vyladeni hry
-